Conectează-te cu noi

Stil de viață

Ultimele Știri Despre Filme

Publicat

pe

Ultimele Știri Despre Filme | Zicala.ro

Căutați cele mai recente știri despre filme? Dacă da, ați ajuns în locul potrivit. Citiți mai departe pentru a afla despre filme viitoare, trailere de filme noi și multe altele. Iată câteva dintre cele mai populare filme.

Marvel Studio prezintă noul Spider-man

Într-un interviu recent acordat revistei The Amazing Spider-Man, președintele studiourilor Marvel, Kevin Feige, dezvăluie răufăcătorii săi preferați din Spider-Man. Feige îl evidențiază pe Doctor Octopus al lui Alfred Molina, care apare în două filme separate în MCU: Spider-Man 2 și Spider-Man: Far From Home. El mai spune că Mysterio, care apare în Spider-Man: Homecoming, este „foarte aproape de un răufăcător de benzi desenate”.

În timp ce președintele studiourilor Marvel, Kevin Feige, a spus că nu este un mare fan al lui Green Goblin, el are un loc special în inima lui pentru Vulture. În timp ce Green Goblin este un super soldat cu tehnologie militară avansată și un ser special, mulți îl consideră un dușman de moarte, Vulturul este un tip normal care a fost forțat să comită acte de răutate din diferite motive. De asemenea, crede că viitoarele filme Spider-Man vor avea răufăcători mai puternici.

James Gunn’s „Legally Blonde 3” continuarea

După cum spune Reese Witherspoon, „Top Gun: Maverick a inspirat Legally Blonde”. Filmul a avut succes la box office și continuă să joace în cinematografe. Este unul dintre filmele cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Deși nu este încă clar ce a inspirat exact continuarea, filmul are elementele unei francize de succes.

Au circulat mai multe zvonuri despre complotul unei continuări Legally Blonde 3. În primul rând, Reese Witherspoon a tachinat că Paulette Coolidge s-ar putea întoarce ca Paulette. De asemenea, ea a sugerat că ar putea să-și reia rolul de Elle Woods, personajul principal al filmului. Dar ea nu a spus dacă se va întoarce ca Vivian sau dacă filmul se va concentra doar pe relația lui Elle cu Emmett. Indiferent de ce zvonuri se învârt, fanii abia așteaptă scenariul final pentru a vedea dacă este același.

Godzilla vs. King continuarea

O continuare Godzilla vs. Kong este un viitor film american cu monștri. Cea de-a cincea parte a seriei MonsterVerse va fi lansată de Legendary Pictures anul acesta. Va fi continuarea filmului din 2015 Godzilla vs. Kong. Filmările pentru continuarea urmează să înceapă la sfârșitul anului 2022. Intriga filmului original s-a centrat pe întoarcerea creaturilor monstruoase, Godzilla și King Kong.

După primul film, există două căi posibile pentru o continuare Godzilla vs. Kong. În primul rând, continuarea se va concentra fie pe monstrul Godzilla, fie pe Kong. Al doilea film se va concentra pe primul, deoarece cei doi s-au reunit la cinci ani după primul film. Cu toate acestea, dacă o continuare Godzilla vs. Kong se concentrează pe personajul lui Kong, ar putea fi o modalitate excelentă de a crea o nouă franciză.

Bullet Train

Potrivit celor mai recente știri despre filmul Bullet Train, Sandra Bullock se va alătura lui Brad Pitt în viitorul thriller. Bullock și-a confirmat distribuția joi, a raportat Variety, dar încă nu a oferit detalii despre rolul ei în film. Pitt și Bullock au împărțit anterior ecranul în „Orașul pierdut”, lansat la începutul lui 2017. Cu toate acestea, știrile filmului nu sunt chiar atât de pozitive. În timp ce Pitt a jucat anterior în filme pline de acțiune precum „Hannibal” și „Deadpool 2”, Bullock este un personaj mai matur în film.

Filmul se bazează pe un roman al lui Kotaro Isaka, care a fost publicat inițial în japoneză. Aceasta este prima adaptare în limba engleză a lui Maria Beetle. Deși filmul se bazează pe un roman, majoritatea asasinilor sunt interpretați de actori care nu sunt japonezi. În ciuda distribuției sale controversate, romancierul Kotaro Isaka a susținut filmul, care atrage deja milioane de vizualizări pe trailerele sale oficiale.

Filmul de acțiune David Leitch

Anul acesta, Will Smith va reveni în filmele de acțiune cu noul său film biografic „King Richard”. Biopicul îl va urmări pe tatăl superstarurilor tenisului Venus și Serena Williams. Actorul este pe cale să înceapă și filmarea următorului film Antoine Fuqua, care a făcut obiectul unui război de licitații anul trecut. Iar regizorul David Leitch se află în mijlocul unui nou proiect cu Brad Pitt, pe care l-a scris împreună cu Chad Stahelski.

Concluzie

Leitch este un regizor de film de acțiune și cascador care a lucrat la multe filme de succes. El și-a început cariera ca dublu cascador în John Wick și apoi a continuat să regizeze alte câteva filme. Primul său film solo, Atomic Blonde, a jucat-o pe Charlize Theron ca un spion de clasă mondială. În film, Broughton se trezește prinsă într-un inel periculos de spionaj în care ieșirea în viață este aproape imposibilă.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending