Conectează-te cu noi

News

Următoarele Filme Marvel

Publicat

pe

Următoarele Filme Marvel | Zicala.ro

În acest moment, filmele cu supereroi sunt peste tot, iar Marvel este de departe cel mai cunoscut. Studiourile Marvel și actualul președinte Kevin Feige au început să experimenteze ideea de a spune o poveste mare, interconectată, care cuprinde numeroase filme cu personaje principale diferite, intersectându-se din când în când, la fel ca în benzi desenate, începând cu „Iron Man” din 2008. Cu „The Avengers” din 2012, experimentul a dat roade și de atunci a fost un succes fulgerător.

Chiar și după încheierea filmului „Avengers: Endgame” din 2019, Universul cinematografic Marvel continuă să se extindă, ceea ce face dificilă urmărirea a ceea ce urmează. Am întocmit o listă cu fiecare film MCU confirmat în curs de dezvoltare și tot ce știm până acum despre fiecare film.

Această listă include doar filme Marvel Cinematic Universe, așa că nu vă așteptați să vedeți „Morbius” de la Sony sau viitorul „Venom 3” în listă.

Thor: Love and Thunder

Scriitorul/regizorul Taika Waititi se întoarce pentru această continuare plină de stele, după ce a întinerit franciza „Thor” cu „Thor: Ragnarok”. „Thor: Love and Thunder” o vede pe Jane Foster din Natalie Portman reluând rolul ei din Thor, după moartea personajului lui Chris Hemsworth. Gardienii Galaxiei fac, de asemenea, apariția, reluând locul în care „Avengers: Endgame” s-a oprit, cu Christian Bale înfățișând-o pe Gorr God Butcher.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

În continuarea filmului „Doctor Strange”, celebrul regizor Sam Raimi preia funcția de regizor pentru o poveste care sfâșie multiversul. După ce și-a realizat întregul potențial de putere la sfârșitul serialului Marvel Disney+ „WandaVision”, Elizabeth Olsen își reia rolul de Wanda Maximoff, alias Scarlet Witch. Acum îl întâlnește pe Doctor Strange al lui Benedict Cumberbatch, care încearcă să mențină un fel de ordine în fața haosului multiversului.

Black Panther: Wakanda Forever

Regizorul Ryan Coogler a intenționat inițial ca „Black Panther 2” să-l vadă pe Chadwick Boseman revenind în rolul principal, dar după moartea neașteptată a actorului în vara anului 2020, Coogler a rescris scenariul. În continuare, Boseman nu va fi înlocuit, iar detaliile poveștii sunt păstrate sub secret. Cu toate acestea, în titlul potrivit „Black Panther: Wakanda Forever”, întregul ansamblu de bază din imaginea revoluționară a lui Coogler din 2018 va reveni, în timp ce Dominique Thorne își va face debutul în MCU ca Riri Williams, alias Ironheart, un inventator care proiectează o armură pentru a rivaliza cu Iron Man al lui Tony Stark. După „Black Panther 2”, Thorne va juca într-un serial TV Disney+ „Ironheart”.

Blade

Renașterea „Blade” a MCU nu are încă o dată de lansare, dar are o stea și un regizor. Vampirul care umblă ziua va fi interpretat de câștigătorul Oscar Mahershala Ali, iar filmul va fi regizat de Bassam Tariq dintr-un scenariu de Stacy Osei-Kuffour.

The Marvels

Nia DaCosta regizează continuarea „Captain Marvel”, „The Marvels”, dintr-un scenariu de Meghan McDonnell, care are o nouă perspectivă asupra „Candyman”. După cum sugerează și titlul, filmul îl pune pe supereroul lui Brie Larson împreună cu alte personaje MCU, inclusiv Monica Rambeau (Teyonah Parris) din „WandaVision” și Kamala Khan/Ms. Marvel (Iman Vellani) din viitorul serial Disney+ „Ms. Marvel”.

Guardians of the Galaxy Vol. 3

„Guardians of the Galaxy 3”, care urma să înceapă producția în 2019, a întâmpinat un obstacol atunci când scriitorul/regizorul James Gunn a fost pentru moment dat afară din proiect. „The Suicide Squad” a fost primul film al lui Gunn, dar acesta va reveni pe scaunul de regizor pentru „Vol. 3” în noiembrie 2021. Filmul a fost privit de regizor drept „ultimul capitol” pentru această iterație a Gardienilor. , în special în ceea ce privește arcul lor complot. În film, Will Poulter îl va interpreta pe Adam Warlock, un personaj Marvel preferat de fani. În noiembrie 2021, a început producția.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Al treilea film „Ant-Man” este încă în lucru, dar Peyton Reed, cel care a regizat primele două filme, se întoarce pe scaunul de regizor. În timp ce detaliile narative sunt ținute secrete, titlul sugerează că filmul va intra mai adânc în universul cuantic introdus în „Ant-Man and the Wasp”, în care personajul lui Pfeiffer, Janet van Dyne, a fost prins timp de 30 de ani. În plus, Jonathan Majors își reia rolul de răufăcător Marvel, Kang the Conqueror, după ce fanii au văzut o versiune alternativă a personajului său în concluzia seriei Disney+ „Loki”. În film apare și Bill Murray.

Fantastic Four

„Fantastic Four” este o echipă de supereroi creată de Stan Lee și Jack Kirby. Când Disney a achiziționat 20th Century Fox, care a licențiat anterior personajele pentru a fi folosite în două încercări anterioare de franciză, Studiourile Marvel au preluat posesia personajelor pentru prima dată. Jon Watts, care a regizat toate cele trei filme MCU „Spider-Man”, este candidat să regizeze, dar proiectul este încă în lucru.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending