Conectează-te cu noi

News

Cele Mai Bune Canale de YouTube pe Care Este Posibil să nu le Știți

Publicat

pe

Cele Mai Bune Canale de YouTube pe Care Este Posibil să nu le Știți

YouTube este unul dintre cele mai mari și mai populare site-uri de pe internet. Mii de oameni își câștigă acum existența din postarea creațiilor lor video pe site, iar așa-numiții „influenceri” devin rapid o parte integrantă a strategiei de promovare pentru multe companii. Anul trecut, aproape 30.000 de ore de videoclipuri noi au fost încărcate pe platformă în fiecare oră – indiferent cât de mult ați încerca, nu puteți viziona tot ce este disponibil pe YouTube de-a lungul vieții.

Este o statistică înfricoșătoare și una care ridică imediat întrebarea cum puteți găsi cel mai bun conținut care să se potrivească gusturilor dumneavoastră. Totuși, nu ar trebui să vă faceți griji; algoritmul YouTube este conceput pentru a vă sugera conținut pe baza videoclipurilor pe care le-ați vizionat înainte, modificându-se și actualizându-se în mod constant pentru a reflecta gusturile dumneavoastră, luând în considerare timpul de vizionare, implicarea și alte câteva valori. În dezavantaj, acest lucru poate duce la spectatorii să se găsească într-o „bulă” creată de ei – o cameră de ecou fără sfârșit care exclude experiențe și opinii noi.

Este o mare rușine, deoarece YouTube este complet încărcat cu creatori interesanți pe care poate nu i-ați văzut până acum. Având în vedere acest lucru, am decis să împărtășim câteva dintre cele mai bune canale pe care le-am găsit în ultimul an – cine știe, poate că unele dintre acestea vor fi de interes și pentru dumneavoastră!

SciManDan

Vom începe cu unul puțin ciudat, canalul lui SciManDan a început cu un tip obișnuit care s-a trezit enorm de frustrat de creșterea propagandei „Pământ plat” pe internet. În timp ce cei mai mulți dintre noi râdem de acest tip de conținut – poate chiar căutându-l pentru a râde – Dan a decis că este suficient și a început să creeze videoclipuri săptămânale în care să abordeze videoclipuri specifice create de așa-numitele „Pământeni plați” într-un videoclip distractiv și comic.

De atunci, Dan și-a deschis aripile și a început să abordeze numeroase alte teorii ale conspirației, precum și în segmentele sale „Marțea de tinfoil”. Dacă v-ați întrebat vreodată ce cred cei care negau evoluția sau susținătorii OZN-urilor, veți avea o imagine de ansamblu pe canalul lui Dan.

Coffeezilla & Kitboga

De la baza sa de la „studioul de zece milioane de dolari”, Coffeezilla își îndeplinește datoria sfântă față de utilizatorii internetului de a găsi și dezvălui escrocherii, oriunde s-ar afla. Coffeezilla s-a trezit ținta unor campanii nesfârșite pentru a-l anula, în timp ce escrocii se luptă pentru a-l împiedica să-și facă lumină asupra tragediei criminale – din fericire, YouTube l-a susținut pe acest creator, ceea ce i-a permis să crească până la punctul de a înlătura scandalul „Safemoon” de un miliard de dolari în 2022.

Dacă vă place ceva mai ușor, vedeți super-eroul care distruge înșelătoriile „Kitboga”. Acest tip ia centre de apeluri înșelătoare pentru sport, folosind adesea un schimbător de voce pentru a juca o jumătate de duzină de personaje diferite pe parcursul convorbirilor telefonice de o zi, menite să irosească timpul și resursele acestor „afaceri” dezgustătoare. Dintre toate canalele de escrocherie de pe YouTube, acest tip trebuie să fie cel mai amuzant.

John Michael Godier

John este un autor și futurist care a publicat mai multe cărți în trecut și acum creează videoclipuri săptămânale pe YouTube care explorează subiecte precum Paradoxul Fermi (întrebarea de ce nu putem vedea viața extraterestră peste tot, în ciuda faptului că universul este atât de vechi). Știința planetară și căutarea inteligenței extraterestre.

Oricine are un interes chiar trecător pentru spațiu și necunoscut va fi captivat de conținutul lui John și de explicațiile sale realiste și plauzibile pentru fenomenele pe care le vedem în stelele de deasupra noastră. Conținutul lui John pare să satisfacă și un al doilea scop – sute de spectatori i-au mulțumit creatorului pentru vocea și intonația sa liniștitoare pe care le folosește pentru a-i ajuta să doarmă.

Karl Jobst

Jocurile video sunt o afacere mare în 2022 și chiar devin un mijloc de a-și câștiga existența pentru un sector foarte norocos al populației. Jocurile profesionale, sau „esports” a devenit un eveniment pentru spectatori în ultimul deceniu, iar acum există mai multe evenimente în fiecare an cu premii de mai multe milioane de dolari pentru echipele profesioniste care participă la aceste competiții.

Cum ajung oamenii la un asemenea nivel de calificare? Jocurile de „alergare rapidă” sunt un mijloc potențial și este ceva despre care Karl însuși știe mai multe. Fost campion mondial GoldenEye și Perfect Dark, Karl descompune cele mai rapide și mai impresionante speedrun-uri din toate timpurile, precum și dezvăluie corupția și încălcarea legii în cadrul comunității jocurilor video.

Este cel mai ciudat lucru – nu m-aș aștepta să fiu interesat de multe dintre aceste subiecte în mod normal, dar Karl are o modalitate de a-și transmite părerile care vă va cuceri.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending