Conectează-te cu noi

News

Apple Insider Confirmă Noul iPhone 14 Pro

Publicat

pe

Apple Insider Confirmă Noul iPhone 14 Pro | Zicala.ro

Zvonurile despre iPhone 14 au dezvăluit deja schimbări dramatice de design asupra modelelor Pro în acest an, iar acum știm că acestea vor afecta toate lansările noi de iPhone și în anii următori.

Într-o nouă postare pe blog, specialistul în industria display-urilor Ross Young, CEO al Display Supply Chain Consultants (DSCC), a dezvăluit că în 18 luni fiecare iPhone va arăta foarte diferit. Potrivit lui Young, care are un palmares impecabil, planurile Apple de a înlocui notch-ul modelelor iPhone 14 Pro cu o nouă tăietură în formă de „i” în acest an vor fi extinse la fiecare model de iPhone până în 2023.

Ce zvonuri sunt despre iPhone 14?

Acum s-au zvonit informații suplimentare care dezvăluie intențiile Apple pentru designul modelelor standard de iPhone 14. În timp ce modelele Pro vor trece la decupajul controversat în formă de „i” detaliat mai jos, am ratat o nouă postare pe blog de la cunoscutul specialist în industrie yeux1122, care dezvăluie că cumpărătorii iPhone 14 și noul iPhone 14 Max (care este indicat să înlocuiască iPhone-ul 13 Mini) va avea o experiență foarte familiară.

Tipsterul anonim, care are un istoric solid, spune că afirmațiile recente conform cărora Apple va slăbi ramele modelelor standard sunt incorecte și că telefoanele vor fi identice cu actualul iPhone 13. Având în vedere că vor păstra notch-ul pentru a cincea generație de succes, atractivitatea acestor telefoane va depinde în întregime de:

a) Apple face upgrade intern

b) ca o modalitate de a scăpa de așa-numitul „i-sore” al noilor decupaje de afișare de pe modelele iPhone 14 Pro.

Știrea are, de asemenea, având în vedere mișcările Apple de a lărgi decalajul dintre dispozitivele sale standard și cele Pro. În ultimii ani, MacBook-urile și iPad-urile non-Pro au păstrat modele mai vechi chiar și atunci când au primit cel mai recent hardware (cum ar fi cipul M1 din MacBook-uri și, la începutul acestei săptămâni, noul iPad Air). În aceste categorii Apple a mărit diferența de preț între dispozitivele Pro și non-Pro și, odată cu zvonurile de creștere a prețurilor la iPhone, va fi interesant de văzut dacă acest lucru se întâmplă și cu gama iPhone 14.

Renumitul analist Apple Ming-Chi Kuo a dezvăluit astăzi numele viitoarei game de iPhone 14, iar vestea bună este că acestea se aliniază cu ceea ce am auzit de la alți divulgatori. „Conform regulilor Apple pentru denumirea iPhone-urilor, cele patru noi iPhone-uri 2H22 ar putea fi numite iPhone 14 (6.1″), iPhone 14 Max (6.7″), iPhone 14 Pro (6.1″) și iPhone 14 Pro Max (6.7″), „, a spus Kuo. Decizia Apple de a renunța la iPhone 13 Mini de 5,4 inch este așteptată de ceva timp, dar dispariția lui este probabil să împartă părerile. În timp ce vânzările au fost mai lente decât se aștepta, pur și simplu nu există nimic altceva pe piață ca acesta pentru fanii telefoanelor mai mici. iPhone 13 Mini este un dispozitiv pentru o singură mână, cu performanțe de top.

Partea inversă este atât economică, cât și practică. Din punct de vedere economic, interesul utilizatorilor a migrat în mod clar către telefoane mai mari, greutățile lor fiind acceptate pentru beneficiile pe care le aduce dimensiunea suplimentară a ecranului și factorul lor de formă permite instalarea de baterii mai mari și mai durabile. Acesta din urmă este, de asemenea, probabil un element cheie în tranziție. Durata de viață a bateriei a fost întotdeauna călcâiul lui Ahile al modelelor iPhone Mini, iar înghesuirea a atât de multă tehnologie de top în cadrul mai mic poate cauza Apple o durere de cap de inginerie pe care trecerea la un „iPhone 14 Max” o va ușura. Mișcarea este, de asemenea, setată să justifice o creștere a prețurilor pentru Apple, compania fiind sfătuită să-l vândă cu 100 de dolari mai mult decât un iPhone 14, în timp ce Mini se vinde cu 100 de dolari mai puțin decât un iPhone 13.

Ca atare, Apple ajunge să ofere clienților ceea ce își doresc, să-și eficientizeze procesul de proiectare (mai multe componente se pot adăuga acum cu iPhone 14 Pro Max) și să mărească prețul mediu de vânzare al gamei. Este o situație de win-win în toate zonele.

Noul design pentru iPhone 14?

„Acesta va fi o altă formă de afișare care poate fi recunoscută instantaneu pentru Apple”, explică Young. „Designul pilulă + gaură este aproape la fel de largă ca și notch-ul, dar cu siguranță va salva câțiva pixeli deasupra găurilor. În 2023, credem că toate cele patru modele vor avea un design pastilă + gaură.”

Da, nu se poate scăpa de decizia de polarizare a designului Apple, care reușește să urmeze tendința stabilită de telefoanele Android de câțiva ani, dar arată și mai rău. Vestea bună este că Young afirmă că Apple va încerca să reducă dimensiunea noilor decupaje în modelele din 2023, lucrând și la opțiuni mai discrete.

Noul iPhone 14 Pro | Zicala.ro

„Apple are planuri de a înlocui Face ID cu Face ID de sub ecran, plasând toate elementele sub afișaj fără un orificiu vizibil în formă de pastilă”, a explicat el. „Cu toate acestea, am auzit de la câteva surse că, sub panoul Face ID, probabil că nu va respecta momentul pentru producția de masă în 2023.”

Reacția la noul decupaj în formă de „i” de la Apple a fost amestecată. Inițial, a fost întâmpinat cu o combinație de scepticism și neîncredere, dar cu mai multe surse care confirmă acum noul design iPhone 14 Pro, reacția la acesta pare să se înmoaie. Acestea fiind spuse, nu se poate nega că după patru generații de notch, puțini se așteptau ca acesta să fie înlocuitorul lui. Mai ales având în vedere dimensiunea sa mare.

Urmează și creșteri de preț. Acestea fiind spuse, iPhone-urile de următoarea generație de la Apple vor fi, fără îndoială, mai rapide și vor avea camere mai bune decât oricând. Un plan radical la cartela SIM, alături de un modem 5G mai eficient, este de asemenea de așteptat să sporească durata de viață a bateriei.

În consecință, în timp ce fanilor iPhone s-ar putea să nu le placă aspectul viitoarelor modele Apple, bănuiesc că le vor cumpăra în cantități ridicate.

Sursă: Forbes.com

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending