Conectează-te cu noi

Tehnologie

Vedeți Dacă Apple Watch-ul Vostru va Accepta WatchOS 9

Publicat

pe

Vedeți Dacă Apple Watch-ul Vostru va Accepta WatchOS 9 | Zicala.ro

Evident, nu toate modelele actuale de Apple Watch vor putea rula noul watchOS 9. Acum cunoaștem o listă cu toate modelele care pot fi actualizate la noul software când va fi lansat.

Noua versiune a software-ului Apple Watch, watchOS 9, a fost explicată pe scară largă la WWDC 2022. S-ar putea să vă întrebați: „Pot face upgrade la noua versiune când devine disponibilă?” Din fericire, nu trebuie să așteptați până în toamna lui 2022 pentru a afla acest lucru. După cum Apple a lansat lista completă a modelelor acceptate la scurt timp după prezentarea WWDC.

Modele compatibile cu WatchOS 9:

Probabil că vom primi cel puțin încă un Apple Watch adăugat la această listă în toamnă și puteți fi siguri că Apple Watch Seria 8 (sau oricare ar fi numele final) va veni cu Watch OS 9 la pachet.

În timp ce Apple Watch Seria 3 este încă vândut alături de ceasuri mult mai noi, absența sa din lista de modele acceptate ne sugerează că va fi în sfârșit oprit cu evenimentul de lansare din toamnă. Deci, dacă ați păstrat Seria 3, acum este probabil momentul să începeți să căutați modele mai noi, deoarece nu va suporta cel mai recent sistem de operare.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending