Conectează-te cu noi

Tehnologie

Telefonul Nimic (1) Va Fi Pus La Vânzare pe 12 Iulie

Publicat

pe

Telefonul Nimic (1) Va Fi Pus La Vânzare pe 12 Iulie | ZIcala.ro

După câteva luni de zvonuri, compania lui Carl Pey Nothing a confirmat în sfârșit că luna viitoare va dezvălui primul său smartphone – Nothing Phone (1). Deși compania nu a distribuit încă detalii specifice despre dispozitiv, ne așteptăm să apară mai multe detalii înainte de lansare.

Telefonul Nimic | Zicala.ro

Ce știm până acum despre Telefonul Nimic (1)

Deocamdată, tot ceea ce se știe este că un eveniment numit Nothing: Return to Instinct va avea loc la Londra pe 12 iulie. Evenimentul va începe la ora 15:00 GMT și puteți vedea evenimentul live aici.

Zvonurile recente sugerează că ar putea fi un smartphone de gamă medie cu un nou cip Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1. Prezentările anterioare au sugerat, de asemenea, că va rula pe un sistem de operare Nothing personalizat, bazat pe Android 12. Este posibil ca dispozitivul să coste aproximativ 500 EURO, dar momentan nu putem fi siguri.

Telefonul Nimic Specificații | Zicala.ro

NU a fost precizat anterior că telefonul Nothing (1) va avea un design unic cu un panou din spate transparent, un cadru mijlociu din aluminiu reciclat, suport pentru încărcare wireless și fără notch sub afișaj. Dispozitivul va contribui la un nou ecosistem de produse. Și în timp ce acesta va fi doar al doilea dispozitiv al companiei, Nothing are deja alte patru dispozitive în lucru pentru a-și completa ecosistemul. Este raportat că telefonul Nothing (1) va oferi o conexiune perfectă la alte dispozitive, dar este posibil să trebuiască să așteptăm un timp pentru a vedea cum funcționează de fapt.

Dacă sunteți interesat de software-ul Nothing Phone (1), vă puteți face o idee despre el cu Nothing Launcher. Aplicația „Minimal Launcher” este disponibilă pentru descărcare în Magazinul Google Play și acceptă toate dispozitivele care rulează Android 11 sau o versiune ulterioară.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending