Conectează-te cu noi

News

iOS 16 Ar Putea Primi un Ecran de Blocare Mai Bun

Publicat

pe

iOS 16 Ar Putea Primi un Ecran de Blocare Mai Bun | Zicala.ro

Au mai rămas doar câteva zile până la conferința anuală a dezvoltatorilor Apple și, deși este posibil să nu fie prea mult hardware nou, WWDC va aduce cu siguranță niște actualizări de software. Anul acesta, desigur, se va acorda multă atenție la macOS, în timp ce progresul pe partea iOS pare să fi încetinit puțin, cel puțin conform surselor. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că iOS 16 va fi neinteresant, posesorii de iPhone, în special, se pot aștepta la o viață mai mare a bateriei datorită ecranului de blocare îmbunătățit.

Spre deosebire de Android, unde multe evoluții sunt publicate pentru publicul larg înainte de lansarea oficială, iOS preferă să lase lucrurile la întuneric înainte de WWDC, așa că ne putem baza doar pe zvonuri, inclusiv pe câteva surse foarte de încredere. Mark Gurman de la Bloomberg, de exemplu, nu se așteaptă la schimbări semnificative în designul iOS 16. Cu toate acestea, s-ar putea să vă așteptați la unele schimbări interesante în noua versiune de iOS.

La ce ne putem aștepta de la iOS 16?

De exemplu, pot exista îmbunătățiri ale sistemului de mesagerie și funcții noi în aplicația Sănătate. Pot exista schimbări majore în sistemul multitasking care ar putea interesa proprietarii de iPad. În ceea ce privește serviciile, Gourmet a fost oarecum ambiguu cu privire la posibila „funcționalitate a rețelei sociale” pentru Mesaje. Cu toate acestea, este deosebit de interesant modul în care iOS 16 poate schimba dramatic jocul când vine vorba de ecranul de blocare, care, la rândul său, poate afecta foarte mult durata de viață a bateriei.

Telefoanele Android au folosit de multă vreme o formă de afișare permanentă (AOD), la fel și Apple Watch. Ideea din spatele acestei funcții este că anumite panouri de afișare pot rămâne aprinse chiar dacă sunt utilizați doar un anumit număr de pixeli. Acest lucru vă permite să vedeți unele informații, cum ar fi o pictogramă de mesaj sau un ceas, fără a ilumina întregul ecran. Acest lucru poate face ecranul de blocare mai ușor de utilizat pentru baterie, chiar dacă AOD încă consumă o oarecare energie în timpul utilizării.

Potrivit lui Gurman, în cel mai recent buletin informativ PowerOn, această caracteristică ar fi trebuit să fie lansată pe iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max anul trecut, odată cu trecerea la OLED-uri LTPO cu rate de reîmprospătare variabile de până la 120Hz. Teoretic, rata de reîmprospătare ar putea fi de până la 1 Hz (ca pe Apple Watch), dar iPhone 13 Pro are o rată de reîmprospătare minimă de 10 Hz. Anul acesta, se poate întâmpla în sfârșit, iar analistul se așteaptă ca iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max să fie echipate cu AOD.

În plus, Gurman mai susține că pe ecranul de blocare pot apărea imagini de fundal noi cu „funcții asemănătoare widgeturilor”. Nu a intrat în detalii despre acest lucru, dar această afirmație nu este surprinzătoare, având în vedere tendința Apple pentru widget-uri. Desigur, aceste widget-uri pot reduce durata de viață a bateriei, dar trebuie să vedem cum va funcționa acest lucru cu funcția AOD activată.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending