Conectează-te cu noi

Tehnologie

Windows 12 ar Putea fi Lansat în 2024

Publicat

pe

Windows 12 ar Putea fi Lansat în 2024 | ZIcala.ro

Microsoft face schimbări majore în sistemul său de operare desktop, trecând la un nou plan de a lansa o nouă versiune a sistemului de operare desktop la fiecare trei ani, cu actualizări mici și regulate de caracteristici între ele. Zvonul trecerii la noul program de inginerie a fost răspândit de Zach Bowden de la Windows Central, care are conexiuni bune la Microsoft și a oferit scurgeri de informații de încredere în trecut, crescându-și reputația.

După cum am menționat, teoria a ceea ce se va întâmpla în viitor este că Windows va avea un ciclu de lansare de trei ani și, deoarece Windows 11 a sosit în 2021, asta va însemna un Windows complet nou – poate Windows 12, sau cu totul altceva – vine în 2024. Și apoi în 2027 va fi lansată o altă versiune și așa mai departe.

Desigur, ceea ce Microsoft nu își dorește este o întoarcere la vremurile nu atât de vechi în care trebuie să aștepte pentru totdeauna ca noi funcții să apară într-o nouă încarnare a Windows, astfel încât versiunea actuală va fi actualizată constant cu noi funcții pe tot parcursul anului. Deci, în loc de o actualizare anuală mare a caracteristicilor, Microsoft va lansa actualizări mai mici de caracteristici la fiecare câteva luni, până la patru astfel de actualizări pe an, a spus Bowden.

Când vom vedea toate actualizările Windows?

Toate acestea pot începe încă de anul viitor, așa că vom primi în continuare actualizarea Windows 11 22H2 (alias Sun Valley 2) mai târziu în 2022, desigur, dar Sun Valley 3 se pare că a fost anulat. În 2023, vom trece la actualizări de caracteristici mai mici care vor fi lansate în fiecare trimestru și se vor numi Momente, deși acesta poate fi numele de lucru.

Momentele sunt în esență pachete de caracteristici îmbunătățite și o modalitate de a face modificări care îmbunătățesc interfața actuală fără a o schimba radical, ceea ce este necesar pentru a facilita personalizarea mai regulată a sistemului de operare desktop, pe măsură ce Microsoft trece la un plan de trei ani pentru noile versiuni de Windows.

Pe de altă parte, are sens ca o continuare logică a direcției în care Microsoft merge deja. Iar diferența de trei ani dintre lansări se potrivește perfect cu istoria recentă a gigantului software de trei ani între Windows 8 și Windows 10.

Oricum, deocamdată trebuie să tratăm asta ca pe un zvon, chiar dacă multe dintre ele au sens, și provine dintr-o sursă mai de încredere decât majoritatea speculațiilor legate de Microsoft.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending