Conectează-te cu noi

News

Cum și de ce Vânzările NFT Continuă să Crească

Publicat

pe

Cum și de ce Vânzările NFT Continuă să Crească | Zicala.ro

Ați auzit de NFT, dar nu știți ce sunt? Nu sunteți sigur cum să abordați lumea criptomonedelor, a tehnologiei blockchain și a activelor digitale? Nu vă faceți griji, nu este atât de descurajantă pe cât îl face să sune jargonul pieței, iar vânzările NFT-urile sunt o piață interesantă și robustă căreia ar trebui să fiți atenți. Să vorbim despre cum și de ce vânzările NFT-urile în 2022 și despre cum ați putea găsi un loc pe această piață interesantă și diversificată.

Ce sunt NFT-urile?

Jetoanele nefungibile pot suna ca o gură, dar NFT-urile sunt de fapt doar active digitale, sau jetoane, care există la prețuri diferite, ceea ce înseamnă că sunt nefungibile sau nu sunt toate echivalente. Un NFT nu poate fi înlocuit cu altceva, așa cum pot face criptomonedele sau banii. NFT-urile sunt active digitale unice, care apar cel mai frecvent sub formă de imagini digitale, videoclipuri și fotografii.

NFT-urile au apărut pe piață în urmă cu câțiva ani, dar în ultimii ani, odată cu extinderea rapidă a criptomonedei și a tehnologiei blockchain, NFT-urile au înregistrat o explozie a creșterii. Acum, piața internațională NFT valorează miliarde de dolari și este conectată printr-o serie de piețe care variază în listările și structurile NFT.

Cresc vânzările NFT-urilor?

Răspunsul este un da răsunător. Doar în ultimul an, vânzările de NFT au crescut semnificativ. Cu atât de multe tipuri diferite de piețe și prețuri diferite și oferte digitale, pare să existe un NFT pentru toată lumea.

Piețele deschise, cum ar fi OpenSea, oferă o mare varietate de NFT-uri la puncte de preț diferențiate, cu taxe de batere și tranzacții relativ mici. Alte piețe, cum ar fi piețele de colecție sau numai pe invitație, cum ar fi Foundation sau SuperRare, solicită artiștilor sau monetrilor NFT să fie invitați să își prezinte lucrările pe piață. Acestea tind să aibă NFT la prețuri mai mari, mai puțini artiști listați și pot fi organizate în jurul unei teme selectate sau a unui interes de nișă.

Indiferent de dimensiunea sau tipul pieței, toate piețele NFT-urile par să crească. Cu o piață internațională conectată prin internet, nimic nu împiedică creșterea NFT-urilor în 2022.

De ce cresc vânzările NFT-urilor?

Există o serie de motive pentru care vânzările NFT cresc, dar un lucru este cert: vânzările cresc vertiginos. De la jumătatea anului 2021, NFT-urile de vânzare s-au extins rapid și întind toate colțurile pieței digitale. De la suveniruri sportive la GIF-uri, tweet-uri și momente memorabile din istoria rețelelor sociale, NFT-urile acoperă gama a ceea ce pot fi – și deveni – activele digitale pe o piață în expansiune rapidă, care este descentralizată.

NFT-urile de vânzare pot crește din cauza flexibilității și a conexiunilor la activele din lumea reală. Cu mai multe proiecte NFT, se promovează o comunitate online, se stabilește un plan de investiții (sau o foaie de parcurs), iar accesul la evenimente digitale și în persoană cu alți proprietari de NFT sunt incluși în achiziționarea unui activ digital. Alți oameni investesc în NFT din cauza statutului pe care au ajuns să-l reprezinte unele NFT-uri, în special cele comercializate și vândute ca imagini de profil pentru site-urile de social media.

Vă gândiți să cumpărați un NFT? Faceți-o!

Ce vă împiedică să începeți procesul de cumpărare a unui NFT? În special dacă sunteți interesat să susțineți artiști, să faceți o investiție într-un activ digital sau să dețineți sau doriți să cumpărați criptomonede pentru utilizare, cumpărarea unui NFT ar putea fi următorul pas pentru dumneavoastră.

Procesul de cumpărare a unui NFT este relativ simplu. Puteți achiziționa mai întâi criptomonede, le puteți stoca în siguranță într-un portofel digital și apoi puteți începe să căutați NFT-uri de cumpărat. Majoritatea piețelor digitale nu vă permit să vă alăturați comunității pieței în calitate de cumpărător decât dacă aveți un portofel digital conectat, așa că asigurați-vă că faceți cercetări despre tipul de piață la care vă alăturați și care sunt formele acceptate de criptomonede.

Deoarece NFT-urile nu sunt fungibile, nu există nicio garanție cu privire la valoarea lor de revânzare, dar odată cu modul în care piețele sunt în tendințe, NFT-urile sunt o investiție în lumea activelor digitale în expansiune rapidă.

Concluzia

Dacă sunteți sceptic cu privire la investiția în criptomonede sau active digitale, este în regulă. Este bine să fiți sceptic pe măsură ce abordați oportunitățile de investiții și acel scepticism vă poate ajuta să vă ghidați prin cercetare și către un NFT care funcționează pentru dumneavoastră. Descoperiți-vă prioritățile: sunteți interesat să achiziționați o operă rară de artă digitală? Doriți să intrați în legătură cu alți colecționari în jurul unui subiect de nișă sau a unei zone de interes? Poate doriți ca NFT-ul să acționeze mai mult ca un simbol pentru acces la evenimente și activități virtuale sau în persoană.

Oricare ar fi prioritățile dumneavoastră, asigurați-vă că vă desfășurați cercetările cu atenție. Deși vânzările NFT-urilor s-au extins rapid și nu arată semne de încetinire, este totuși important să investiți cu înțelepciune și gândire semnificativă. Ca orice piață, NFT-urile implică riscuri. Recompensa este însă semnificativă.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending