Conectează-te cu noi

News

Spotify va Părăsi Complet Rusia pe 11 Aprilie

Publicat

pe

Spotify va Părăsi Complet Rusia pe 11 Aprilie | Zicala.ro

Spotify va înceta să funcționeze în Rusia pe 11 aprilie. Utilizatorii își vor putea descărca date sau își vor șterge contul, dar asta este tot.

Deocamdată nu este clar dacă Spotify va fi din nou disponibil în Rusia. Potrivit angajaților companiei, toți utilizatorii vor fi anunțați dacă situația se schimbă. Spotify a anunțat că utilizatorii cu un cont rusesc care se află în afara țării vor putea schimba regiunea. Serviciul a avertizat că abonații Premium, cel mai probabil, nu vor putea schimba țara până pe 11 aprilie.

Prima informație că Spotify își va suspenda toate afacerile în Rusia a apărut la sfârșitul lunii martie 2022. Astfel, serviciul va înceta să funcționeze în Rusia la mai puțin de doi ani de la lansarea sa în țară. Înainte de aceasta, serviciul a încetat doar temporar vânzarea de abonamente în țară.

Spotify lansează o nouă funcție

Spotify lansează o altă funcție nouă. Cea mai recentă funcție Spotify a început faza de testare și este acum disponibilă pentru un număr limitat de utilizatori. Teoretic, acest lucru ar trebui să-i ajute pe ascultători să-și extindă în mod semnificativ viziunea asupra lumii muzicale, la fel ca o serie de alte funcții implementate în ultimele luni.

WhatHiFi raportează că noul sistem Featured Curators recomandă liste de redare personalizate compilate de influenți populari Spotify, selectați de companie.

Aceasta este o altă extensie mult așteptată a caracteristicilor deja grozave ale playlistului Spotify și, deși încă nu se știe dacă va ajuta majoritatea utilizatorilor să găsească muzică nouă pe placul lor, este cel puțin o modalitate interesantă de a atrage atenția asupra melodiilor și albumelor recomandat de iubitorii de muzică celebri.

De asemenea, puteți ajuta Ucraina să lupte cu ocupanții ruși prin Savelife sau printr-o pagină oficială a Băncii Naționale a Ucrainei.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending