Conectează-te cu noi

Gaming

6 Jocuri Pe Care Le Putem Juca Abia în 2022

Publicat

pe

6 Jocuri Pe Care Le Putem Juca Abia în 2022 | Zicala.ro

A juca jocuri digitale este grozav și există unele clasice cu care pur și simplu nu ne putem obișnui pentru că sunt atât de grozave. Cu toate acestea, din când în când apar jocuri noi, astfel încât să ne putem bucura din nou de acel sentiment de „joc nou”. 2021 a fost un an bun pentru jucători, avem Far Cry 6, Halo Infinite, Deathloop și așa mai departe. Cu toate acestea, se simte că 2021 nu își atinge potențialul maxim. Dar de ce este asta?

Ei bine, după nenorocirile din 2021 (da, vorbim despre tine Cyberpunk și GTA: The trilogy), dezvoltatorii și editorii par să fie mai precauți în a-și lansa jocurile. Așa că s-ar putea ca în primul trimestru din 2022 să nu fi rămas practic fără apariții de succes, iar premiera multora dintre jocurile poziționate aici să fi fost amânată. De aceea, am reușit să alcătuim o listă destul de grozavă de jocuri care sunt programate în prezent să ajungă în magazine în 2022. Fără prea mult, haideți să vedem ce rezervă 2022 pentru lumea jocurilor.

ARK 2

(PC, Xbox Series S/X)

Marea surpriză la The Game Awards 2020 a fost anunțul ARK 2, un nou joc din extremul succes ARK: Survival Evolved, în care Vin Diesel însuși digitizat vânează primate uriașe. După cum se dovedește, actorul nu numai că adaugă o față supraviețuitorului jocului, ci este și unul dintre producătorii acestuia, deoarece este un mare fan al ARK: Survival Evolved – el admite că a pus peste 1.000 de ore de joc. Deși, practic, este de așteptat o experiență sandbox multiplayer, se pare că povestea va primi mai mult accent în continuarea cu apariția lui Diesel și poate că nu putem exclude cu totul o campanie cu un singur jucător. Pe de altă parte, cert este că vom putea juca pentru prima dată ARK 2 pe PC-uri și noile console Xbox, deoarece programul se bucură de exclusivitate temporară pe computerele Microsoft.

Gran Turismo 7

(PS5)

Deși ne-am gândit că echipa Polyphony Digital va fi gata să ajungă în magazinele PS5 cu cea mai recentă lansare din seria Gran Turismo, din păcate nu este cazul, mai mult, trebuie să așteptăm până în 2022 pentru a ajunge la volan în episodul săptămânal. Dezvoltatorii nu au dezvăluit prea multe detalii despre viitorul joc de curse până în prezent, ci mai degrabă informații cu datele tehnice, deoarece Gran Turismo 7 va rula pe un PS5 în 4K cu o rată de reîmprospătare de 60 fps și suport pentru ray tracing. O altă veste bună este că modul de simulare care lipsește din GT Sport a revenit, ceea ce înseamnă că ne putem aștepta la o campanie pentru un singur jucător foarte lungă și interesantă în noua secțiune.

Hogwarts Legacy

(PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC)

Am fost încântați când anul 2021 a fost anunțat de dezvoltatorii Avalanche Software, când a fost anunțat oficial zvonul de mult timp Harry Potter RPG, Hogwarts Legacy. Apoi am devenit foarte dezamăgiți când s-a dovedit că nu vom avea aventura în și în jurul lui Hogwarts, nu anul acesta, ci cândva în 2022. Desigur, acest lucru nu este surprinzător, deoarece este un titlu open-world foarte ambițios care ne duce înapoi la Hogwarts din anii 1800 și, după cum puteți ghici, nu ne vom juca cu Harry Potter, dar cu detalii uimitoare ne putem crea propriul ucenic vrăjitor pe care îl putem dezvolta într-un erou legendar al școlii.

The LOTR: Gollum

(PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One, Switch)

Părea o idee destul de îndrăzneață de la Daedalic Entertainment de a crea un joc video în jurul cărților The Gollam of The Lord of the Rings, dar după cum știm, norocul este pentru cei curajoși. Echipa de dezvoltare pare să se fi gândit cu atenție gameplay-ul care ar fi potrivit pentru o creatură uluitoare și nu prea puternică, așa cum în povestea cronologică dintre evenimentele din Hobbit și Stăpânul Inelelor. Acest lucru nu va fi inofensiv, deoarece va trebui să ne îndreptăm personajele pe diferite căi, evitând și aturând atenția paznicilor și a creaturilor periculoase, furând și chiar ucigând inteligent. Conceptul este, fără îndoială, incitant și anul viitor vom afla cum le-au făcut dezvoltatorii pe toate.

Gotham Knights

(PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S/X)

The Gotham Knights de la studioul WB Games ‘Montreal, care este programat să fie lansat anul acesta, și-a făcut debutul vara trecută. Cu toate acestea, pandemia a intervenit, iar dezvoltatorii au nevoie de mai mult timp pentru a finaliza aventura de a trimite patru personaje DC în luptă. Jocul are loc după moartea lui Batman, care este înlocuit de Batgirl, Nightwing, Robin și Red Hood. Cavalerii Gotham sunt concentrați practic pe experiența de joc în cooperare, cu eroii lor luptănd și investigând într-un stil foarte diferit, dar povestea joacă și ea un rol important, pe care îl putem încheia chiar și singuri. Apropo, pe baza informațiilor și a trailerelor de până acum, va trebui să luptăm cu Curtea Bufnițelor, așa că ne confruntăm cu o aventură deosebit de interesantă.

Suicide Squad: Kill The Justice League

(PC, PS5, Xbox Series S/X)

Un alt joc pe care l-am așteptat din universul DC este noul joc Suicide Squad. Am așteptat o perioadă lungă pentru ca echipa Rocksteady să anunțe în sfârșit la ce lucrează după jocurile din Arkham, așa că am fost foarte încântați să anunțăm anunțul Suicide Squad: Kill The Justice League – o altă problemă care data din 2022 pare încă foarte departe. Oricum, vom avea de-a face cu un joc cu sunet mai ușor, condimentat cu umor negru, care se potrivește perfect cu Suicide Squad. Putem controla pe Harley Quinn, Deadshot, King Shark și Căpitanul Boomerang, dar vom putea, de asemenea, să depășim campania solo, în care cu siguranță vom avea sarcina de a elimina membrii din Ligii Adevărului. Nu va fi o misiune ușoară, dar cu o echipă echipată cu o serie de widget-uri și abilități suplimentare, ar trebui să ne distrăm foarte mult în acest proces.

Cu siguranță ne putem juca cu aceste jocuri doar în 2022, dar dacă există un titlu care lipsește din listă, scrieți-l într-un comentariu!

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending