Conecteaza-te cu noi

Gaming

6 Jocuri Pe Care Le Putem Juca Abia în 2022

Publicat

pe

6 Jocuri Pe Care Le Putem Juca Abia în 2022 | Zicala.ro

A juca jocuri digitale este grozav și există unele clasice cu care pur și simplu nu ne putem obișnui pentru că sunt atât de grozave. Cu toate acestea, din când în când apar jocuri noi, astfel încât să ne putem bucura din nou de acel sentiment de „joc nou”. 2021 a fost un an bun pentru jucători, avem Far Cry 6, Halo Infinite, Deathloop și așa mai departe. Cu toate acestea, se simte că 2021 nu își atinge potențialul maxim. Dar de ce este asta?

Ei bine, după nenorocirile din 2021 (da, vorbim despre tine Cyberpunk și GTA: The trilogy), dezvoltatorii și editorii par să fie mai precauți în a-și lansa jocurile. Așa că s-ar putea ca în primul trimestru din 2022 să nu fi rămas practic fără apariții de succes, iar premiera multora dintre jocurile poziționate aici să fi fost amânată. De aceea, am reușit să alcătuim o listă destul de grozavă de jocuri care sunt programate în prezent să ajungă în magazine în 2022. Fără prea mult, haideți să vedem ce rezervă 2022 pentru lumea jocurilor.

ARK 2

(PC, Xbox Series S/X)

Marea surpriză la The Game Awards 2020 a fost anunțul ARK 2, un nou joc din extremul succes ARK: Survival Evolved, în care Vin Diesel însuși digitizat vânează primate uriașe. După cum se dovedește, actorul nu numai că adaugă o față supraviețuitorului jocului, ci este și unul dintre producătorii acestuia, deoarece este un mare fan al ARK: Survival Evolved – el admite că a pus peste 1.000 de ore de joc. Deși, practic, este de așteptat o experiență sandbox multiplayer, se pare că povestea va primi mai mult accent în continuarea cu apariția lui Diesel și poate că nu putem exclude cu totul o campanie cu un singur jucător. Pe de altă parte, cert este că vom putea juca pentru prima dată ARK 2 pe PC-uri și noile console Xbox, deoarece programul se bucură de exclusivitate temporară pe computerele Microsoft.

Gran Turismo 7

(PS5)

Deși ne-am gândit că echipa Polyphony Digital va fi gata să ajungă în magazinele PS5 cu cea mai recentă lansare din seria Gran Turismo, din păcate nu este cazul, mai mult, trebuie să așteptăm până în 2022 pentru a ajunge la volan în episodul săptămânal. Dezvoltatorii nu au dezvăluit prea multe detalii despre viitorul joc de curse până în prezent, ci mai degrabă informații cu datele tehnice, deoarece Gran Turismo 7 va rula pe un PS5 în 4K cu o rată de reîmprospătare de 60 fps și suport pentru ray tracing. O altă veste bună este că modul de simulare care lipsește din GT Sport a revenit, ceea ce înseamnă că ne putem aștepta la o campanie pentru un singur jucător foarte lungă și interesantă în noua secțiune.

Hogwarts Legacy

(PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC)

Am fost încântați când anul 2021 a fost anunțat de dezvoltatorii Avalanche Software, când a fost anunțat oficial zvonul de mult timp Harry Potter RPG, Hogwarts Legacy. Apoi am devenit foarte dezamăgiți când s-a dovedit că nu vom avea aventura în și în jurul lui Hogwarts, nu anul acesta, ci cândva în 2022. Desigur, acest lucru nu este surprinzător, deoarece este un titlu open-world foarte ambițios care ne duce înapoi la Hogwarts din anii 1800 și, după cum puteți ghici, nu ne vom juca cu Harry Potter, dar cu detalii uimitoare ne putem crea propriul ucenic vrăjitor pe care îl putem dezvolta într-un erou legendar al școlii.

The LOTR: Gollum

(PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One, Switch)

Părea o idee destul de îndrăzneață de la Daedalic Entertainment de a crea un joc video în jurul cărților The Gollam of The Lord of the Rings, dar după cum știm, norocul este pentru cei curajoși. Echipa de dezvoltare pare să se fi gândit cu atenție gameplay-ul care ar fi potrivit pentru o creatură uluitoare și nu prea puternică, așa cum în povestea cronologică dintre evenimentele din Hobbit și Stăpânul Inelelor. Acest lucru nu va fi inofensiv, deoarece va trebui să ne îndreptăm personajele pe diferite căi, evitând și aturând atenția paznicilor și a creaturilor periculoase, furând și chiar ucigând inteligent. Conceptul este, fără îndoială, incitant și anul viitor vom afla cum le-au făcut dezvoltatorii pe toate.

Gotham Knights

(PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S/X)

The Gotham Knights de la studioul WB Games ‘Montreal, care este programat să fie lansat anul acesta, și-a făcut debutul vara trecută. Cu toate acestea, pandemia a intervenit, iar dezvoltatorii au nevoie de mai mult timp pentru a finaliza aventura de a trimite patru personaje DC în luptă. Jocul are loc după moartea lui Batman, care este înlocuit de Batgirl, Nightwing, Robin și Red Hood. Cavalerii Gotham sunt concentrați practic pe experiența de joc în cooperare, cu eroii lor luptănd și investigând într-un stil foarte diferit, dar povestea joacă și ea un rol important, pe care îl putem încheia chiar și singuri. Apropo, pe baza informațiilor și a trailerelor de până acum, va trebui să luptăm cu Curtea Bufnițelor, așa că ne confruntăm cu o aventură deosebit de interesantă.

Suicide Squad: Kill The Justice League

(PC, PS5, Xbox Series S/X)

Un alt joc pe care l-am așteptat din universul DC este noul joc Suicide Squad. Am așteptat o perioadă lungă pentru ca echipa Rocksteady să anunțe în sfârșit la ce lucrează după jocurile din Arkham, așa că am fost foarte încântați să anunțăm anunțul Suicide Squad: Kill The Justice League – o altă problemă care data din 2022 pare încă foarte departe. Oricum, vom avea de-a face cu un joc cu sunet mai ușor, condimentat cu umor negru, care se potrivește perfect cu Suicide Squad. Putem controla pe Harley Quinn, Deadshot, King Shark și Căpitanul Boomerang, dar vom putea, de asemenea, să depășim campania solo, în care cu siguranță vom avea sarcina de a elimina membrii din Ligii Adevărului. Nu va fi o misiune ușoară, dar cu o echipă echipată cu o serie de widget-uri și abilități suplimentare, ar trebui să ne distrăm foarte mult în acest proces.

Cu siguranță ne putem juca cu aceste jocuri doar în 2022, dar dacă există un titlu care lipsește din listă, scrieți-l într-un comentariu!

Continuați lectura
Click pentru a plasa comentariul

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Gaming

Mecanica în Stilul Jocului

Publicat

pe

By

Mecanica în Stilul Jocului | Zicala.ro

Pe măsură ce tendințele utilizatorilor evoluează într-un ritm rapid, uneori operatorii se întreabă de ce au nevoie pentru a ține pasul cu cerințele? Sergey Kobitskiy este fondatorul Smartico, platforma lider în industrie care ajută operatorii de jocuri să îmbunătățească UX, să îmbunătățească reținerea și să crească profitul.

În acest articol, Sergey va discuta despre caracteristicile cheie ale unei experiențe de joc orientate spre utilizator. În ultimii ani i-au provocat pe operatorii de jocuri să-și schimbe atenția de la achiziție la reținerea clienților. Cu toate acestea, atragerea către client are și provocările sale, iar crearea de clienți fideli este un joc complet diferit.

Sergey mai adaugă că personalizarea este un lux, dar este un lux la care utilizatorii se așteaptă. De exemplu, în industria divertismentului, platforme precum Netflix personalizează experiența pentru utilizatorii săi, afișând conținutul „Vizionat recent” și făcând sugestii pe baza a ceea ce vizionau utilizatorii. El a mai spus că gamificarea este ca și planificarea unei strategii de retenție în timp real pentru a acoperi cât mai multe situații posibile.

Lumea se mișcă rapid, iar oamenii se pot plictisi rapid, ceea ce înseamnă optimizarea tehnicilor de gamificare, oferind în același timp un flux constant de conținut nou pentru implicarea pe termen lung.

Puncte de contact importante

Smartico a acoperit mai multe soluții de marketing care câștigă amploare în industria jocurilor. Tehnologia avansează, la fel și oportunitățile care sporesc implicarea jucătorilor. Partea dificilă constă în menținerea atenției și pentru a încuraja un joc consistent, trebuie să înțelegeți diferitele nevoi ale utilizatorilor.

În cadrul călătoriei clientului, trebuie să recunoașteți punctele de contact critice care pot crea o experiență cu adevărat personalizată. Acest lucru va diferi de la o bază individuală. Cu toate acestea, integrarea completă a AI este un proces vital.

Kobitskiy explică că puterea marketingului și rolul său sunt esențiale pentru a atrage utilizatorul și a modela experiența acestuia pentru a fi unică.

Smartico funcționează deja în ceea ce privește notificările push. Sunt făcute astfel încât notificările să nu se repete, ceea ce înseamnă că jucătorii nu se vor simți copleșiți de mesaje repetitive. AI, totuși, va stabili noi oportunități de a implica utilizatorul. Strategia lor este să nu se implice cu conținut personalizat și informații relevante la momentul potrivit, ceea ce va crea un impuls real în experiența utilizatorului.

AI funcționează în timp real cu puncte de interes personalizate, cum ar fi jocuri noi și alte tipuri de notificări referitoare la utilizator. În zilele noastre, marketingul personalizat este o caracteristică crucială, deoarece piața are o mare varietate de mărci din care jucătorul poate alege. A avea mesaje personalizate este o strategie bună, deoarece jucătorul se va simți special și, de asemenea, va primi ceea ce caută la momentul potrivit.

Clădind încrederea

Multe mărci oferă jocuri noi și interesante, ceea ce înseamnă că partea de achiziție este mai simplă. Este posibil ca oamenii să testeze mai multe jocuri diferite, dar ce faceți pentru a asigura longevitatea?

Procesul de gamificare al Smartico îmbunătățește reținerea, unde puteți vedea un accent pe întăriri pozitive, cum ar fi realizările, progresul și comparația cu alți jucători sunt toate caracteristici care motivează jocul consistent. Dacă acest lucru este asociat cu o provocare suficientă pentru a încuraja o concurență sănătoasă, va genera utilizatori pe termen lung.

Din perspectiva jucătorului, acest lucru este de ajutor, deoarece pot simți că fac parte dintr-o comunitate în care își pot vedea progresul în comparație cu alți utilizatori. Pe măsură ce joacă mai mult câștigând insigne și completând realizări, câștigă mai multe niveluri și urcă pe scară pentru a obține mai multe avantaje și beneficii.

Un jucător se simte mult mai mulțumit dacă primește puncte suplimentare din diverse misiuni și realizări. Acest lucru este, de asemenea, foarte util pentru operator, deoarece va maximiza valoarea jucătorului și îl va determina să joace mai constant. De asemenea, atunci când jucătorul câștigă puncte în joc, posibilitățile de utilizare a acestor avantaje sunt la latitudinea operatorului.

Prin gamificare, operatorul poate crea un comportament specific și poate ghida jucătorul să facă ceea ce își dorește. Sau îi poate conduce la un anumit joc pe care doresc să îl joace creând misiuni sau oferind insigne.

Continuați lectura

Gaming

Laptop-uri Pentru Jocuri Alienware – Merită Hype-ul?

Publicat

pe

By

Laptop-uri Pentru Jocuri Alienware - Merită Hype-ul? | Zicala.ro

Dacă sunteți cel puțin familiarizat cu elementele de bază ale jocurilor, ați auzit de Alienware – aproape visul oricărui gamer. Dar să facem niște săpături. Sunt chiar la fel de bune pe cât pretinde toată lumea? Și de ce? Sunt ele unice?

Dacă vă gândiți să cumpărați un laptop din această categorie și tot simțiți că trebuie să faceți niște cercetări, sunteți în locul potrivit. Vom încerca să analizăm cât mai multe detalii, luând în considerare toate argumentele pro și contra. În acest fel, puteți decide singur dacă acest laptop merită.

O introducere în Alienware

Să începem de la început. Caracteristicile de bază care fac ca orice laptop Alienware să fie atât de solicitat includ, în primul rând, designul extrem de subțire. Cu tot hardware-ul performant incorporat cu pricepere în acest produs, care îi conferă puterea de a suporta cu ușurință seturi VR de înaltă calitate și de a afișa grafică de top, nu ați crede că unele cuvinte precum „subțire” sau „ușor” ar putea chiar fi luate în considerare în descrierea sa. În ciuda tuturor acestor lucruri, Alienware face posibil acest lucru.

O altă caracteristică atractivă care nu este legată de performanța reală a laptopului, dar poate fi totuși apreciată pentru confortul său, este designul inovator care nu permite niciunei pete cu vârful degetelor să strice designul frumos și să distragă atenția de la nuanța sau culoarea frumoasă. Vorbind despre „caroseria”, este fabricată dintr-un aliaj de magneziu, ceea ce o face nu numai extrem de durabilă, dar și nu adaugă nici o greutate inutilă produsului.

Tastatura este o altă caracteristică convenabilă, deoarece este un RGB multicolor cu patru zone, care vă oferă control total și opțiunea de a programa tastele. Alunecând puțin pe tărâmul hardware, trebuie să menționăm că laptopurile au o varietate de cele mai noi procesoare Intel: Core i3, Core i5, Core i7 și Core i9, toate din generația a 10-a.

Crème de la crème

Unul dintre cele mai discutate laptop-uri din varietatea Alienware este cel Area-51m. Și ar putea exista motive pentru asta! Caracteristicile lui Alienware Area-51m sunt greu, sau chiar imposibil, de găsit în orice alt laptop. Asta pentru că, în primul rând, are tehnologia rară de urmărire a ochilor Tobii și are, de asemenea, un procesor standard pentru desktop Core i9-9900K de 95+ W, lucru pe care nu îl găsiți de obicei la majoritatea celorlalte laptop-uri de gaming. Dacă ați crezut că acest lucru este mai mult decât suficient, unicitatea sa nu se oprește aici. GPU-ul său RTX 2080 nu este doar detașabil sau upgradabil, dar este și în aceeași ordine cu GPU-ul MXM. Această combinație devine visul suprem atunci când un nou șasiu de optimizare a fluxului de aer se alătură echipei.

Cu toate aceste caracteristici uimitoare, jocurile complicate precum Assassin’s Creed Odyssey, Metro Exodus sau Forza Horizon 5 nu sunt o problemă pentru acest produs aproape incredibil. Desigur, altele mai simple, cum ar fi Counter-Strike: Global Offensive, Fortnite sau Sims sunt cu adevărat o bucată de tort, așa că se potrivește chiar și celor mai diverși jucători, care folosesc și jocurile ca formă de relaxare. Acest lucru se datorează și ecranului de 17,30 inchi 16:9, 1920 x 1080 pixeli, plăcii de bază Intel Cannon Lake Z390, memoriei de 32768 MB și spațiului de stocare 2x SK Hynix PC400 de 512 GB.

În mod surprinzător, totul vine împachetat într-un laptop de 3,87 kg. Nimic nu spune „lumină” ca Zona-51m.

Cei buni şi cei răi

Desigur, nu le puteți avea niciodată pe toate. Acest miracol al tehnologiei are și câteva mere urate, dar, cine nu? Porturile sunt semnificativ mai puține: nu sunt multe porturi USB, porturi DisplayPort sau porturi audio. Nici măcar un cititor de carduri SD. De asemenea, nu există o opțiune de ecran 4K. Ne pare rău și nouă.

Când vine vorba de întreținere, placa de jos este foarte ușor de îndepărtat, deoarece aveți nevoie doar de o șurubelniță Phillips. Partea grea este să-l puneți înapoi, deoarece există zăvoare strânse în jurul marginilor.

De asemenea, chiar dacă tastatura are multe caracteristici ușor de utilizat, singura caracteristică ușor enervantă este că nu include taste rapide pentru controlul nivelului de luminozitate al luminii de fundal a tastaturii.

În ciuda complexității afișajului, raportul de contrast este oarecum scăzut: 500:1. Acest lucru se traduce prin faptul că negrul și griul nu sunt atât de adânci pe cât ar putea fi.

Durata de viață a bateriei nu este chiar de neegalat, deoarece capacitatea este mai mică în comparație cu Alienware 17 R5. Combinați acest lucru cu procesorul de desktop pretențios și durata scurtă de viață a bateriei nu este o surpriză. Chiar și atunci când toate caracteristicile sunt setate la minim, durează până la 2,5 ore. Timpul de încărcare de la 0 la 100% este de 2 ore, chiar și atunci când sistemul execută comenzi.

Per total, cu toate minusurile incluse, credem în continuare că acest laptop de gaming merită toată popularitatea care îl înconjoară. Depinde de decizia dumneavoastră dacă vă satisface cererile și așteptările individuale, dar credem că, în orice caz, ar fi o potrivire făcută în Rai. Deci ce mai așteptați?

Continuați lectura

Gaming

Companiile Care Sunt în Spatele Jocurilor Preferate

Publicat

pe

By

Companiile Care Sunt în Spatele Jocurilor Preferate | Zicala.ro

Gaming-ul a devenit o parte importantă a societății noastre, mai ales având în vedere faptul că a ajuns la punctul în care este văzut ca un sport serios. Unii joacă profesional și chiar câștigă existența din asta, în timp ce alții o fac doar ca o distracție sau un hobby. Cu toate acestea, jocurile care sunt jucate sunt la fel de importante ca și cine le face. Dacă ați devenit curioși despre companiile care au transformat jocurile dumneavoastră preferate în realitate, s-ar putea să vreți să stați puțin prin preajmă. Acest lucru va pune în perspectivă modul în care vedeți industria jocurilor.

SONY

Acest mogul din industria jocurilor și-a menținut titlul de cea mai mare companie de jocuri video din lume chiar și în 2021. Gigantul tehnologic din Japonia a câștigat cel mai recent succes datorită lansării PlayStation 5, în 2020. Deși a devenit cea mai populară consolă de jocuri video de nouă generație din lume, a adus și câteva lansări interesante de jocuri. În 2020, ne-am bucurat de ”Marvel’s Spider-Man: Miles Morales”, ”Sackboy: A Big Adventure”, ”The Last of Us Part II”, printre multe altele, iar 2021 până acum a oferit ”MLB The Show 21”, în timp ce așteptam pentru „Horizon Forbidden West”.

Sony este, de asemenea, responsabil pentru seria clasică „Crash” și pentru celebrele „Bloodborne”, „God of War” și multe altele.

TENCENT

În lumea creatorilor exclusiv de jocuri video, Tencent, cu sediul în China, este, fără îndoială, cea mai mare companie. Deși se concentrează în mare parte pe jocurile online și pentru smartphone-uri, cum ar fi faimosul „Onoarea regilor”, ei au început, de asemenea, să-și facă loc în industria jocurilor video. Acest lucru se datorează în mare parte numeroaselor studiouri pe care le dețin în întreaga lume, inclusiv Riot Games. Cu originile sale în America, este studioul care a creat iubitul nostru „League of Legends”. Acesta a devenit atât de succes încât a intrat în categoria jocurilor video jucate profesional.

NINTENDO

Tot o companie japoneză, Nintendo nu este doar a treia ca mărime, ci și un adevărat clasic, care a rezistat în testul vremurilor. Chiar dacă cea mai mare parte a succesului său provine de la lansările constante ale consolelor Nintendo Switch, nu am putea omite „Animal Crossing: New Horizons”. Acest joc a luat prin surprindere 2020 și a devenit rapid un favorit la nivel mondial. În acest context, nu este de mirare că este pe cale să devină copilul de aur al lui Switch. Desigur, nu trebuie să ne uităm rădăcinile și să aducem un omagiu unor jocuri precum „Mario”, „The Legend of Zelda” și „Pokemon”, care au făcut ca copilăria noastră să fie cea mai distractivă parte a vieții noastre.

MICROSOFT

Nu numai că este cea mai mare companie de software din lume, dar ocupă și locul al patrulea ca mărime de jocuri video. Vorbește despre ambiție! Acest statut se datorează filialei de jocuri a companiei, Xbox Game Studios. În timp ce o bună parte din succesul lor incontestabil se datorează Xbox Series X/S, restul este în mâinile jocurilor pe care le dezvoltă ei sau studiourile deținute. Toată lumea a auzit de „Minecraft” până acum, nu? Ei bine, bineînțeles că au făcut-o, pentru că recent a devenit cel mai popular joc video din istorie. Această realizare absolut uriașă este luată de Mojang, care face parte din studiourile deținute pe care le-am menționat. Într-un fel, am putea spune că poate fi și un merit al Microsoft.

Sperăm că acest articol a adus puțină lumină în culisele lumii jocurilor video și, de asemenea, va ajutat să înțelegeți puțin mai multe despre originile jocurilor preferate. Oricare ar fi, vă încurajăm cu tărie să nu renunțați niciodată la ele atâta timp cât vă aduce fericire. La urma urmei, cine ar putea trăi fără hobby-uri sau chiar profesia mult visată?

Continuați lectura

Trending