Conectează-te cu noi

Gaming

8 Cele Mai Populare Jocuri pe care le Puteți Juca Online

Publicat

pe

8 Cele Mai Populare Jocuri pe care le Puteți Juca Online | Zicala.ro

Jocurile online sunt o distracție excelentă pentru cei care doresc să se distreze și să socializeze cu jucători din întreaga lume. Anul acesta, aceste 8 titluri sunt cele mai populare jocuri online pentru 2022.

PUBG

PlayerUnknown’s Battlegrounds este încă puternic anul acesta, chiar dacă a apărut în 2017. Indiferent de ora din zi, veți găsi mii de jucători care concurează pentru a ajunge în vârful clasamentului. PUBG este disponibil pe dispozitive mobile și PC și oferă lupte intense de 10 minute.

Minecraft

Minecraft este încă numărul 1 în secțiunea de jocuri plătite atât în Play Store, cât și în App Store. Jocul de construire a blocurilor este similar cu blocurile LEGO și are un potențial nelimitat asupra modului în care doriți să jucați.

Animal Crossing New Horizons

Veți avea nevoie de un Nintendo Switch pentru a juca Animal Crossing – New Horizons, dar cheltuiala va merita din plin. Jocul vă oferă mii de ore de petrecere a timpului liber în timp ce vă plimbați pe o insulă, socializați cu sătenii și participați la evenimentele zilnice.

Diablo Immortal

Lansat recent în 2022, Diablo Immortal este un RPG de acțiune distractiv și satisfăcător pe smartphone-uri, tablete și PC. Puteți juca folosind ecranul tactil sau să conectați un controler, apoi puteți să vă aventurați și să ajungeți la nivel cu jucători de pe tot globul.

Call of Duty Mobile

Call of Duty Mobile provine din venerabila franciză Call of Duty și oferă o experiență similară. Ca un sfat, aveți avea nevoie de un telefon destul de nou, care poate gestiona grafica uimitoare. În afară de asta, puteți sări direct în meciuri și să concurați pentru a fi cel mai bun.

Genshin Impact

Genshin Impact este un RPG online, cu o lume extinsă și personaje drăguțe. Ca atare, puteți să vă plimbați și să finalizați misiuni, să învingeți mulțimi și șefi și să avansați povestea în timp ce vă dezvoltați personajele și le echipeți cu arme, armuri și obiecte mai puternice.

Mobile Legends

Mobile Legends este similar cu DOTA, dar este pe mobil și are probabil mai mulți jucători. Este, de asemenea, online, ceea ce înseamnă că puteți concura cu alții în încercarea de a câștiga. Mobile Legends a devenit atât de popular încât există acum o scenă de sporturi și turnee organizate pentru joc.

Roblox

Roblox este un fel de platformă de joc sau sistem de creare a jocurilor în care jucătorii pot crea lumi virtuale. Genul variază de la împușcături la first person, de la simulatoare de conducere la multe altele. Grafica este scăzută și de rezoluție mică, ceea ce înseamnă că jocul poate rula pe PC-uri și dispozitive de gamă joasă.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending