Conectează-te cu noi

Gaming

Cele Mai Impresionante Tendințe de Jocuri

Publicat

pe

Cele Mai Impresionante Tendințe de Jocuri | Zicala.ro

Piața jocurilor a explodat dramatic, iar acum nu este doar divertisment, ci și o industrie de mai multe miliarde de dolari. Astfel de corporații gigantice precum Sony, Nintendo și Microsoft sunt încă liderii care domină în mod tradițional această sferă. Ei dezvoltă constant ceva nou pentru a mulțumi utilizatorii, oferind soluții înalt tehnologice pentru o experiență mai bună. Viitorul jocurilor este aici, așa că aruncați o privire la cele mai inovatoare idei din industrie care au fost deja implementate cu succes!

Inteligență artificială și rețele neuronale

Nu este nimic nou cu AI, deoarece este implicată cu succes în numeroase sfere ale vieții oamenilor. Este folosit în educație, sănătate, finanțe și așa mai departe. Dar lucrul este că nimeni nu este acum entuziasmat de rivalii primitivi în timpul jocului: cu toții dorim să explorăm jocurile avansate în care trebuie să depuneți efort pentru a câștiga.

Intelingență Artificială | Zicala.ro

Și asta este exact ceea ce oferă acum rețelele neuronale avansate. Nu este suficient să treceți nivel cu nivel mecanic pentru victoria dorită – jucătorii se confruntă cu sarcini dificile și își înving adversarii. AI are acum mii de parametri și devine și mai avansat în timpul activității sale, devenind mai dificil de gestionat și de provocat jucătorii.

Servicii pentru obținerea celor mai noi jocuri

Jucătorii experimentați știu că achiziționarea celor mai recente versiuni este adesea costisitoare. În plus, se întâmplă adesea ca unui utilizator să nu-i placă jocul sau să se plictisească rapid. Într-o astfel de situație, banii sunt risipiti – la urma urmei, un produs scump va rămâne nefolosit. Acesta este motivul pentru care serviciile de jocuri câștigă popularitate în aceste zile. În loc să cumpere un joc nou, un jucător plătește o sumă relativ mică, în timp ce este interesant de el.

O astfel de oportunitate vă permite să achiziționați conținut nou, dar nu este un abonament permanent cu o sumă fixă. În funcție de ceea ce are nevoie un utilizator, acesta poate obține un permis de sezon sau pur și simplu poate cumpăra evenimente individuale pentru a se distra o vreme. Este convenabil atât pentru utilizatori, cât și pentru dezvoltatori, deoarece aceștia din urmă pot afla mai multe despre dezavantajele produselor lor și pot corecta toate greșelile cât mai curând posibil.

NFT | Zicala.ro

Jocuri NFT ca cea mai recentă tendință

Industria a făcut mult zgomot, dar în ciuda stereotipului comun, NFT-urile nu se limitează la imagini distractive și exclusive. Ele implică un certificat care asigură dreptul de proprietate asupra unui activ digital, dar această tehnologie este implementată cu succes și în lumea jocurilor. Potrivit Forbes, furnizorii de software văd un mare potențial în tehnologia blockchain și se pare că această inovație se va dezvolta și mai mult.

Jocurile bazate pe NFT sunt o colaborare de elemente competitive și colectarea unor articole unice sub formă de jetoane. O astfel de inovație poate părea ciudată pentru nou-veniți, dar tendința este la apogeul popularității sale. De exemplu, CryptoKitties le permite jucătorilor să crească pisici digitale și să-și obțină descendenții, care pot fi vânduți cu mii de dolari mai târziu. Și în Alien Worlds, utilizatorii trebuie să concureze între ei și să caute NFT-uri unice chiar în interiorul jocului.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Gaming

Apex Legends: Cum să Urcați în Rank

Publicat

pe

By

Apex Legends: Cum să Urcați în Rank | Zicala.ro

Ori de câte ori vreți să jucați Apex Legends, veți aspira mereu să urcați în rank. Dar, pe măsură ce jucați jocul, trebuie să vă dovediți dobândind abilități specifice. Pe de altă parte, poate părea provocator atunci când doriți să urcați în rank-ul următor după Bronze.

Deci, în acest articol, vom acoperi mai multe despre câteva sfaturi care vă pot ajuta să îmbunătățiți victoriile în joc.

Selectați o echipă cu sinergii bune

Spre deosebire de cele mai populare jocuri, Apex Legends oferă întotdeauna numeroase personaje cu puncte forte și puncte slabe diferite. Așadar, înainte de a decide să mergeți mai departe cu un anumit campion, merită să alegeți pe cineva care poate sprijini întreaga echipă.

De exemplu, dacă vă gândiți să alegeți Caustic, acesta vă poate permite să înfruntați inamicii cu fum și gaze nocive. Această tactică mai târziu ajută la reducerea vizibilității generale și vă permite să profitați de o oportunitate de a continua cu un foc de arme.

Comunicați întotdeauna cu membrii echipei

Pe măsură ce continuați să jucați, comunicarea frecventă vă poate ajuta întotdeauna să reușiți în Apex Legends. Deși ați dori să treceți prin ping-uri simple la rank-urile inferioare, puteți trece la comunicarea vocală în rank-urile superioare.

Odată ce comunicați clar cu colegii de echipă, puteți discuta oricând despre diferite strategii. Mai mult, puteți confirma dacă veți merge mai departe cu o luptă pe baza intențiilor din mintea dumneavoastră. Chiar și un simplu strigăt poate ajuta și la apărarea eficientă a inamicilor.

Nu vă gândiți niciodată să renunțați

Renunțarea la joc în orice moment este una dintre greșelile comune pe care jucătorii le fac în rank-urile inferioare. Cu toate acestea, atunci când membrii echipei abandonează, ar trebui să vă asigurați că rămâneți mereu cu echipa. Dacă decideți să jucați singuri, atunci sunt mai puține șanse de a câștiga o victorie.

Prin urmare, nu trebuie să renunțați niciodată până la sfârșit și să încercați întotdeauna tot posibilul pentru a ajunge la următorul rank. Luând în considerare acest lucru, puteți câștiga o victorie atunci când aveți o echipă alături de dumneavoastră în ultimele etape ale meciului.

Alegeți cu înțelepciune armele în timpul jocului

Vă puteți gândi oricând la folosirea pistoalelor Meta în timp ce jucați Apex Legends. Dar, este inutil să selectați aceste arme dacă nu știți cum să le folosiți. La urma urmei, trebuie să vă asigurați că sănătatea personajului nu devine precară atunci când nu aveți instrumentele pentru a lupta cu inamicii.

Prin urmare, dacă doriți să vă creșteți șansele de a câștiga bătălia, ar trebui să vă echipați cu puști cu lunetă, LMG-uri și pistoale. Aceste arme vă vor ajuta mai târziu să învingi adversarii cu abilitățile personajului.

Aveți grijă când vă alegeți luptele

În timp ce lupta cu o echipă poate afecta resursele existente. La rândul său, vă va face vulnerabili la multe lupte de incendiu în viitor. Deci, atunci când aveți un avantaj față de echipele inamice, trebuie să fiți precauți atunci când alegeți luptele. De exemplu, dacă observați o echipă care jefuiește niște cutii, atunci le puteți ucide cu ușurință aruncând câteva tipuri de grenade.

Între timp, vă puteți gândi să împușcați adversarii de la distanță. Dar, împușcarea țintei îi va avertiza pe ceilalți jucători despre ceea ce se întâmplă în împrejurimi. În aceste cazuri, vă puteți gândi să evitați complet lupta.

Concluzie

Există diferite moduri de a crește în rank pe Apex Legends. În timp ce selectați o echipă cu sinergii bune, nu trebuie să uitați niciodată să comunicați cu membrii echipei.

Ulterior, nu trebuie să renunțați și să vă străduiți mereu să luptați până la capăt. În plus, trebuie să fiți atenți și atunci când alegeți armele. Dacă nu ați mai folosit o armă înainte, atunci nu veți putea înfrunta adversarii într-un mod mai bun.

Continuați lectura

Gaming

5 Pași pentru a crea comunitatea perfectă de Gaming pe Facebook

Publicat

pe

By

5 Pași pentru a crea comunitatea perfectă de Gaming pe Facebook

Deși poate fi una dintre cele mai vechi platforme de socializare, Facebook rămâne popular în rândul jucătorilor datorită funcției sale de pagina de gaming. Această popularitate înseamnă că jucătorii interesați să-și întemeieze comunitatea o consideră o opțiune validă pentru deschiderea magazinului. Dacă ați decis că acesta este drumul pentru dumneavoastră, merită să știți cum să creați nu doar o comunitate bună, ci și comunitatea de gaming perfectă. Și nu este nevoie să vă stresați dacă nu sunteți siguri de unde să începeți, deoarece aceștia sunt pașii care vă ghidează către obiectivul dumneavoastră.

Înscrieți-vă

Oricine poate face o pagină de grup pe Facebook dintr-un cont obișnuit, care este o opțiune excelentă pentru grupurile mici care doresc să discute în privat. Cu toate acestea, pentru a găzdui o comunitate adecvată de gaming, trebuie să vă înscrieți pentru o pagină de creatori a paginii de Facebook gaming. Acest lucru nu numai că vă legitimează pagina, dar vă oferă și acces la beneficiile acestui serviciu. Și dacă aveți o pagină existentă dedicată gamingului pe care doriți să o transformați într-un serviciu de streaming, Facebook vă permite să faceți acest lucru cu ușurință, astfel încât să nu se piardă conținut.

Făceți-l atrăgător

Odată ce v-ați creat pagina de streaming de gaming, vreți să arate bine pentru a maximiza numărul de vizitatori. Oamenii nu se pot obține singuri, sunt atrași de lucruri frumoase și se vor opri să se uite la imagini atractive. Este posibil să aveți o interpretare incitantă și unică a unui joc popular, dar va fi trecut cu vederea mai des dacă pagina nu are atracție. Luați în considerare dacă trebuie să eliminați fundalul din imagine pentru a oferi o imagine mai puțin aglomerată și mai atrăgătoare pe pagina dumneavoastră.

Găsiți secretul

Există atât de multe comunități de gaming pe diverse platforme încât este nevoie de un cârlig solid pentru a aduce oamenii într-o platformă nouă. Înțelegerea acestui lucru și cercetarea pentru a găsi un unghi unic care îi va face pe oameni să-și dorească să vadă și să urmărească pagina dumneavoastră de streaming este esențială pentru stabilirea unei comunități. Pe măsură ce numărul crește, o discuție solidă poate dezvolta și încuraja noii membri să se implice. Continuarea păstrării conținutului proaspăt și interesant va menține membrii loiali și investiți în comunitatea de pe Facebook pe care o găzduiți.

Puneți pasiune

Mergeți acolo unde jucătorii petrec timp și faceți-vă cunoscuți din toate motivele. Vreți ca oamenii să se ridice și să observe pagina comunității dumneavoastră de gaming, ceea ce înseamnă să aveți o abordare activă. Construirea unei reputații pozitive ca jucător util și informativ îi va face pe alții să vă observe. De aici, puteți să menționați comunitatea dumneavoastră de pe Facebook și să încurajați ușor oamenii să vă viziteze.

Ambiție

Mulți oameni diferiți iubesc jocurile și doresc să se implice în diferite moduri. Locurile ideale pentru ca comunitățile sănătoase să se dezvolte sunt site-urile, care îi întâmpină pe toți cei care doresc să adere la reguli corecte. Facebook stabilește reguli stricte pentru utilizatori, făcându-l un loc excelent pentru a găzdui comunitatea de gaming.

Construirea comunității perfecte de gaming pe Facebook nu se va întâmpla peste noapte. Urmând acești pași și investindu-vă pasiunea și timpul în acest hobby, veți construi în mod constant o comunitate în care colegii jucători se bucură de petrecerea timpului și de a-și răspândi dragostea pentru gaming.

Continuați lectura

Gaming

Jocuri Pentru a Conecta Prietenii Îndepărtați

Publicat

pe

By

Jocuri Pentru a Conecta Prietenii Îndepărtați | Zicala.ro

Este mai ușor ca niciodată să călătoriți în jurul lumii. În zilele noastre există zboruri non-stop către aproape toate locurile lumii, trenurile circulă mai repede ca niciodată, mai mulți oameni au acces la mașini care sunt mult mai rapide decât un cal și o căruță. Cu toate acestea, acest lucru înseamnă și că oamenii trăiesc adesea mai departe de grupurile lor de prietenie decât în orice alt moment al istoriei. Deși nu este posibil să urcăm într-un avion și să vedem un prieten îndepărtat atât de des pe cât ne-am dori, discuția online este o modalitate bună de a vă simți mai aproape. Dacă vă plictisiți de sesiunile obișnuite de Skype sau de mesageria instantanee, atunci încercați să introduceți un pic de joc în prietenia dumneavoastră. Să ne adunăm pentru a juca un joc se simte imediat ca un eveniment mai mult și ar putea fi suficient de distractiv încât să nu vă fie atât de dor unul de celălalt.

Jocuri de petrecere

Dacă aveți un grup mare de prieteni care sunt împrăștiați pe o zonă mare, atunci adunarea tuturor poate fi cu adevărat plină de satisfacții. Deși este nevoie de puțină planificare, organizarea unei petreceri online este foarte distractivă și ce este o petrecere fără jocuri de petrecere? Există o mulțime de opțiuni când vine vorba de jocuri de petrecere online pe care toată lumea le va iubi, așa că încearcă să țineți cont de grupul dumneavoastră de prietenie. Dacă sunteți cu toții tradiționaliști, atunci să jucați ceva simplu, cum ar fi șarade, folosind doar camerele web, este o modalitate grozavă de distracție și de a râde foarte bine. Dacă grupul de prieteni are un simț al umorului diavolesc, atunci versiunea online a Cards Against Humanity va fi perfect.

Pentru cei care nu au o conexiune la internet super rapidă, ceva care se încarcă foarte rapid este esențial. Există o mulțime de jocuri care se potrivesc, dar Skribbl este o opțiune deosebit de simplă și este gratuită. Skribbl funcționează mai mult sau mai puțin ca și Pictionary, desenați o imagine pentru prietenii dumneavoastră folosind mouse-ul sau trackpad-ul și primul dintre prietenii care ghicește ce desenezi primește puncte. Puteți să vă faceți propria „cameră” când utilizați Skribbl și să vă invitați toți prietenii individual. Aceasta înseamnă că puteți face parte din același joc chiar dacă nu puteți fi aproape fizic.

Jocuri pe platforme

Puteți să jucați jocurile pe platformă care se află în repertoriul dumneavoastră obișnuit de jocuri. Marea majoritate a jocurilor moderne au un mod multiplayer online și atâta timp cât jucați același joc pe aceeași platformă, atunci veți putea colabora. Să vă luptați pe o hartă Call of Duty și să faceți ciudățeni unul cu celălalt prin căști ar putea să nu sune ca cel mai prietenos mod de a vă aduna, dar este mult mai ieftin decât să vă planificați următoarea vacanță oriunde locuiesc prietenii dumneavoastră, iar pentru unele grupuri de prietenie, un pic de competiție inofensivă îi aduce pe toți împreună. De asemenea, merită să ne amintim că Call of Duty este departe de singura dumneavoastră opțiune. Ați putea juca jocuri de colaborare precum Animal Crossing și Stardew Valley sau jocuri din primele dumneavoastră zile de joc precum Crash Bandicoot sau Super Mario, alegerea este în întregime a dumneavoastră!

Continuați lectura

Prindeți Reducerile

eMAG | Zicala.ro
PCGarage | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro

Facebook

Trending