Conectează-te cu noi

News

Airbnb își Suspendă Serviciile în Rusia și Belarus

Publicat

pe

Airbnb își Suspendă Serviciile în Rusia și Belarus | Zicala.ro

Pe lângă multe alte servicii care au părăsit deja piețe cu probleme, Airbnb a anunțat că din 4 aprilie serviciile lor nu vor mai fi disponibile gazdelor și oaspeților din Rusia și Belarus.

Care sunt regulile luate de Airbnb

Într-o secțiune a site-ului lor care descrie regulile pentru gazde și oaspeți, se notează următoarele:

  • Rezervările în Rusia și Belarus începând cu data de 4 aprilie 2022 sau după aceasta au fost anulate.
  • Înregistrările din Rusia sau Belarus nu vor mai avea disponibilitate în calendarul lor, iar gazdele nu vor putea accepta noi rezervări.
  • Oaspeții din întreaga lume nu vor mai putea face rezervări noi pentru sejururi sau experiențe în Rusia sau Belarus.
  • Oaspeții aflați în Rusia sau Belarus nu vor putea face noi rezervări pe Airbnb.

Aceste măsuri le-au oprit efectiv pe utilizatorii ruși și belarusi de la popularul serviciu de cazare. Un alt serviciu popular de închiriere de apartamente pe termen scurt – Booking.com, a părăsit, de asemenea, aceste piețe.

De asemenea, puteți ajuta Ucraina să lupte cu ocupanții ruși prin Savelife sau printr-o pagină oficială a Băncii Naționale a Ucrainei.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending