Conectează-te cu noi

News

Primul iPad Apple cu Ecran OLED ar Putea Ajunge în 2024

Publicat

pe

Primul iPad Apple cu Ecran OLED ar Putea Ajunge în 2024 | Zicala.ro

Din ce în ce mai multe semne indică faptul că Apple va lansa primul iPad Pro care folosește un ecran OLED în 2024 și că primul MacBook cu OLED poate apărea în 2025, în funcție de succesul unui iPad Pro de 11 și 12,9 inch. Acest lucru este posibil conform publicației sud-coreene The Elec.

Cum este posibil acest lucru

Samsung Display și LG Display au deja posibilitățile tehnice de a fabrica astfel de ecrane în ceea ce se numesc fabrici Gen 6 care pot fabrica panouri de până la 1500×1850 milimetri.

Cu toate acestea, aceștia lucrează pentru a face producțiile lor mai rentabile prin mutarea producției în fabrici Gen 8.5 care pot asambla și panouri de 2250×2600 milimetri.

În plus, un alt jucător se va alătura competiției, deoarece BOE construiește o nouă fabrică Gen 8.6 de ultimă generație în provincia Sichuan din China. Fabrica, despre care se spune că va putea începe producția la sfârșitul anului 2024, se pare că va fi mai modernă decât fabricile Samsung și LG în acest scop.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending