Conectează-te cu noi

News

Alăturați-vă Steam Next Fest Până pe 20 Iunie

Publicat

pe

Alăturați-vă Steam Next Fest Până pe 20 Iunie | Zicala.ro

Pe 13 iunie, la ora 13:00 EDT, a început oficial ediția 2022 a Steam Next Fest. Valve o numește „o sărbătoare a viitoarelor jocuri” și acolo puteți face cunoștință cu proiectele care nu au fost încă lansate de la noi dezvoltatorii și cei cunoscuți deja. Platforma oferă, de asemenea, transmisiuni live, prezentând aceste proiecte.

Steam Next Fest | Zicala.ro

Steam Next Fest oferă acces la peste 1200 de versiuni Demo ale jocurilor. Și iată câteva proiecte interesante pe care le-am ales pentru dumneavoastră.

  • Trepang2;
  • Signalis;
  • Hard West 2;
  • Ash of Gods: The Way;
  • We Are OFK și multe altele.

Este de remarcat faptul că unele dintre demonstrațiile din versiunea actuală a „Steam Next Fest” au devenit disponibile înainte de festival (de exemplu, Signalis și Cult of the Lamb), dar sunt încă considerați participanți. Pentru ușurința navigării, proiectele care participă de pe pagina festivalului sunt împărțite pe categorii. Pe pagina principală, demo-urile disponibile pot fi sortate după filtre: gen, subgen, stil vizual, temă și așa mai departe.

Konami Sale | Zicala.ro

Cât durează Steam Next Fest?

Steam Next Fest se va încheia pe 20 iunie la ora 13:00 EDT. Următorul festival similar de versiuni demo este programat pentru începutul lunii octombrie a acestui an (datele exacte nu au fost încă dezvăluite).

METAL GEAR SURVIVE
METAL GEAR SURVIVE
Developer: KONAMI
Price: 39,99 €

Dar asta nu este tot! Konami lansează propria sa vânzare cu reduceri de până la 90% pentru o perioadă limitată! Urmați linkul pentru a alege un joc interesant, cum ar fi METAL GEAR SURVIVE, și economisiți până la 80%. METAL GEAR SURVIVE se bazează pe modul de joc al acțiunii stealth METAL GEAR SOLID V și introduce, de asemenea, noi elemente de cercetare și supraviețuire, creând o nouă experiență îndrăzneață. Acesta este un spin-off al poveștii principale din METAL GEAR SOLID V, care are loc într-un univers alternativ ciudat. Creați-vă personajul și învățați să supraviețuiți. Strângeți resurse, construiți arme, construiți o bază și explorați necunoscutul, dezvoltând abilitățile de supraviețuire necesare în acest mediu ostil.

CRIMESIGHT
CRIMESIGHT
Developer: Konami Digital Entertainment
Price: 0

Sau, de exemplu, CRIMESIGHT Standard Edition, care poate fi achiziționată cu o reducere de -33% până pe 23 iunie. Un nou simulator de rezolvare a crimelor PvP! În CRIMESIGHT, jucătorii vor trebui să lupte între ei într-o bătălie a minților. În această ciocnire a binelui și a răului, veți reuși să vă depășiți adversarul și să ieșiți în câștigător?

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending