Conectează-te cu noi

News

Primele Benchmark-uri ale Apple M2 la Egalitate cu Intel i9-12900K

Publicat

pe

Primele Benchmark-uri ale Apple M2 la Egalitate cu Intel i9-12900K

După WWDC 2022, la care Apple a prezentat cel mai recent Apple M2 SoC, primele repere sintetice pentru acest SoC au început să apară online.

Benchmark Apple M2

Cel puțin conform bazei de date Geekbench, raportată de 9to5mac, acesta este primul benchmark al unui nou procesor și pare să confirme afirmațiile Apple despre upgrade-urile de performanță, în comparație cu M1. Apple susține că procesorul M2 este cu 18% mai rapid decât procesorul M1, iar GPU-ul M2 este cu 35% mai rapid decât M1.

Descoperit pentru prima dată de Vadim Yuryev, benchmark-ul arată că frecvența a M2 este de 3,49 GHz, comparativ cu 3,2 GHz în M1, ceea ce este cu aproximativ 9% mai mult. Performanța M2 single-core este cu aproximativ 11,56% mai mare decât M1, iar performanța M2 multi-core este cu 19,45% mai mare decât M1. Când putem testa cipul, putem evalua mai bine aceste performanțe și fiabilitate, dar se pare că Apple a lansat un cip cu adevărat impresionant. Decizia Apple de a abandona Intel în favoarea propriului procesor devine tot mai impresionantă cu fiecare cip pe care Apple îl lansează.

Apple M2 | Zicala.ro

Dacă referințele Geekbench sunt adevărate, SoC M2 de la Apple este al doilea după Core i9 12900-K și i9 12900-KF de la Intel Alder Lake în ceea ce privește performanța single-core, ceea ce este un rezultat uimitor având în vedere că acestea sunt procesoare desktop, nu omologii mobili Alder Lake.

Separarea Apple de Intel a fost, fără îndoială, o lovitură majoră pentru acesta din urmă. Dar anul trecut a fost grozav pentru Intel datorită performanțelor fenomenale ale noilor procesoare Alder Lake. Dar dacă M2 de la Apple arată într-adevăr o astfel de performanță, Intel Alder Lake poate avea probleme.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending