Conecteaza-te cu noi

Aplicații

Aplicații Mobile Pentru Afaceri

Publicat

pe

Aplicații Mobile Pentru Afaceri | Zicala.ro

Unul dintre sectoarele de afaceri cu cea mai rapidă creștere din secolul 21 este, fără îndoială, piața aplicațiilor mobile și este de înțeles, aproape fiecare persoană deține, în zilele noastre, un telefon mobil cu o conexiune la internet. Acest lucru a dus la o creștere a numărului de aplicații mobile, atingând noi culmi uimitoare. Există o aplicație pentru tot ceea ce doriți, de la aplicații de socializare la aplicații educaționale sau de la aplicații de stil de viață la aplicații despre sănătate, puteți găsi practic tot ce aveți nevoie doar cu o căutare rapidă. Dar astăzi vom vorbi despre 5 aplicații de afaceri care vă vor face viața mult mai ușoară.

WhatsApp

Da, ai auzit bine, vechiul WhatsApp Messenger. Știu că unii dintre voi vor spune că această aplicație este cunoscută pe scară largă și că există multe alternative pe piață, dar, spre surprinderea noastră, nu mulți oameni de afaceri o folosesc. Această aplicație este foarte eficientă din punct de vedere financiar și poate fi utilizată atunci când călătoriți în străinătate, astfel încât să puteți rămâne în legătură cu asociații și angajații dvs. O altă caracteristică a WhatsApp este că puteți organiza liste de contacte care simplifică trimiterea de mesaje rapide către un număr mare de persoane.

Dropbox

Această aplicație este una dintre cele mai utile aplicații pentru găzduirea conținutului dvs. într-un singur loc, astfel încât să îl puteți accesa de fiecare dată când aveți nevoie de el, un spațiu de stocare în cloud. Aplicația creează un folder special pe dispozitivul utilizatorului, care este apoi sincronizat cu serverele Dropbox și celelalte dispozitive pe care utilizatorul are această aplicație instalată, astfel încât să puteți menține aceleași fișiere actualizate pe toate dispozitivele dvs. Crearea unui cont pe Dropbox este gratuită, dar vine cu o dimensiune limitată de stocare de doi gigaocteți, care poate fi mărită cu abonamente plătite. De asemenea, puteți partaja documentele cu un potențial client.

Evernote

Evernote este o aplicație gratuită pentru smartphone și computer care are multe scopuri. De la preluarea notelor la gestionarea sarcinilor sau de la organizare la arhivare, puteți face totul cu această aplicație. Aplicația permite utilizatorilor să creeze note (text, desene, audio, conținut web sau fotografii) care pot fi apoi ușor accesate atunci când aveți nevoie de ele. Puteți uita de agenda dvs. sau de alte bucăți de hârtie sau alte lucruri similare de genul acesta, care se pot pierde foarte ușor, cu Evernote notele dvs. se află într-un loc sigur, așteptând să le amintiți.

WordPress

WordPress este un software open source care poate fi folosit de oricine pentru a crea orice fel de site web de care aveți nevoie. În această aplicație veți găsi caracteristici care includ o arhitectură de pluginuri și un sistem de șabloane, cunoscut și sub numele de Teme. Aplicația vă ajută să administrați conținutul pe care îl aveți pe acest site și vă permite să postați articole relevante pe blog direct de pe smartphone. Este o aplicație excelentă pentru companiile care se bazează pe un site web pentru a funcționa corect.

Skype

Unul dintre cele mai simple moduri de a vă conecta cu clienții, inventatorii și prietenii dvs. de afaceri este să le trimiteți mesaje și să le sunați. Acest lucru se face cu ușurință cu telefonul dvs. … dar ce se întâmplă dacă trebuie să vă conectați cu mai multe dintre ele în același timp? Da, ai dreptate, Skype este răspunsul. Această aplicație de rețea profesională vă permite să conectați mai multe persoane, să partajați documente diferite cu ei sau chiar să folosiți emoticoane ca modalitate de a vă condimenta conversația. Cu Skype nu veți pierde niciodată o întâlnire de afaceri importantă, indiferent de partea de pe glob care sunteți dvs. sau clienții dvs.

În concluzie, această cascadă de aplicații de afaceri care sunt pe piață poate fi formidabilă, acestea sunt doar câteva aplicații care vă vor ajuta pe drumul spre a deveni un om de afaceri mai bine echipat, deoarece, știm cu toții că avem nevoie de toate avantajele pe care le putem obține acest domeniu de afaceri în continuă expansiune. Toate aplicațiile de mai sus au o versiune gratuită, astfel încât să le puteți utiliza fără a fi nevoie să plătiți un abonament. Desigur, dacă doriți caracteristicile complete pe care le pot oferi, atunci trebuie să vă deschideți puțin buzunarul.

Continuați lectura
Click pentru a plasa comentariul

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aplicații

Importanța Aplicațiilor Mobile în 2021

Publicat

pe

By

Importanța Aplicațiilor Mobile în 2021 | Zicala.ro

Pe măsură ce tehnologia continuă să se dezvolte de la o zi la alta, trebuie să profităm de avantajele pe care ni le oferă pentru a ne face viața mai bună, mai organizată și, de asemenea, mai ușoară. Unul dintre cele mai importante gadgeturi utilizate de aproape toată lumea în zilele noastre este smartphone-ul. În trecut, scopul principal al telefonului mobil era doar pentru telecomunicații, în zilele noastre, acesta oferă din ce în ce mai multe funcții, aplicații și funcții utile pentru a ne face viața mai ușoară, mai rapidă și mai distractivă.

În acest articol vom vorbi despre importanța pe care o au aplicațiile mobile în viața noastră de zi cu zi și, de asemenea, de ce ar trebui să profităm de ele cât mai mult posibil.

Conștientizarea avantajelor și avantajelor pe care ni le oferă aplicațiile mobile reprezintă un pas important care ne poate face să luăm măsurile necesare pentru a le introduce în viața noastră pentru o viață mult mai bună.

O Comunicare Mai Bună

Una dintre cele mai importante caracteristici ale tehnologiei din zilele noastre se reflectă în îmbunătățirile mari din zona de comunicare. Puteți găsi aplicații precum Facetime, Whatsapp, Telegram, Skype, Facebook și așa mai departe, care vă ajută să obțineți o comunicare mai ușoară și mai rapidă cu oricine dorim din întreaga lume în câteva secunde.

Este important să fim conștienți de existența lor pentru a le folosi pentru menținerea relațiilor noastre cu ceilalți.

De asemenea, dezvoltarea comunicării a ajutat afacerea și alte industrii să obțină rezultate mai bune oferind o livrare mai rapidă, o comunicare mai bună și, de asemenea, un sprijin mai eficient pentru clienți.

Aplicații Bancare

În aceste zile, există aplicații mobile pentru servicii bancare, astfel încât să vă puteți verifica soldul, să efectuați tranzacții în câteva secunde și să vă plătiți facturile prin simpla utilizare a smartphone-ului.

Așa cum putem vedea, s-a înregistrat o îmbunătățire semnificativă în sectorul bancar, pentru a ușura tranzacțiile monetare și a ne ajuta să economisim cât mai mult timp și să ne ușurăm viața.

Cumpărături Online și Livrare de Alimente

Alte îmbunătățiri uimitoare le putem vedea în industria cumpărăturilor și a livrărilor. Puteți cumpăra și alege hainele preferate, accesoriile, gadgeturile, mobilierul și aproape orice doriți să stați acasă. Aproape fiecare magazin are propriul magazin online în zilele noastre, de unde îți poți comanda produsele preferate, așa că nu mai trebuie să te deranjezi să mergi la magazin. De asemenea, în industria livrării produselor alimentare, au existat îmbunătățiri uriașe.

Nu mai este nevoie să apelați la un restaurant pentru a vă comanda mâncarea. Puteți găsi aplicații mobile de la diferite restaurante și puteți alege mâncărurile preferate care vor fi livrate la ușa dumneavoastră.

Divertisment

Cu tehnologia excelentă pe care o avem astăzi, putem găsi o mare varietate de aplicații pentru a ne distra. Puteți asculta muzica preferată folosind aplicații precum Spotify, Apple Music sau Youtube. De asemenea, pe Youtube puteți găsi multe videoclipuri distractive, scene de filme, momente amuzante și așa mai departe pentru a obține o experiență de divertisment extraordinară.

Există o mulțime de aplicații de joc pe care le puteți descărca și juca pentru a face timpul să treacă mai repede, cum ar fi Candy Crush, Angry Birds, puteți găsi jocuri de acțiune precum Need for speed sau guns royale sau chiar jocuri interactive. De asemenea, folosind aplicații precum netflix sau HBO go, puteți viziona filmele preferate direct de pe telefon.

Bilete Electronice

Dacă doriți să evitați liniile lungi pentru achiziționarea biletelor de transport, puteți găsi aplicații care oferă bilete electronice pentru călătoriile cu autobuzul, avionul sau trenul. Folosind aplicațiile, puteți obține, de asemenea, reduceri excelente și vă puteți lua timp și în alegerea locului potrivit pentru călătoria dvs.

Un alt mare avantaj al cumpărării biletelor de călătorie dintr-o aplicație este că nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea biletului, deoarece biletul dvs. va fi într-un mesaj text sau într-un formular de e-mail.

Pentru a rezuma, considerăm că aplicațiile sunt foarte importante de utilizat în viața noastră de zi cu zi, pentru a ține pasul cu evoluția tehnologiei. Așa cum am văzut mai sus, există o mulțime de aplicații importante care au scopul de a rezolva problemele noastre, de a ne oferi modalități mai bune de divertisment și de a ne face viața mai ușoară, dar este de datoria noastră să conștientizăm și să învățăm să le implementăm. în viața noastră pentru a deveni mai productivi, mai eficienți și mai dezvoltați.

Continuați lectura

Trending