Conectează-te cu noi

Aplicații

Aplicații Mobile Pentru Afaceri

Publicat

pe

Aplicații Mobile Pentru Afaceri | Zicala.ro

Unul dintre sectoarele de afaceri cu cea mai rapidă creștere din secolul 21 este, fără îndoială, piața aplicațiilor mobile și este de înțeles, aproape fiecare persoană deține, în zilele noastre, un telefon mobil cu o conexiune la internet. Acest lucru a dus la o creștere a numărului de aplicații mobile, atingând noi culmi uimitoare.

Există o aplicație pentru tot ceea ce doriți, de la aplicații de socializare la aplicații educaționale sau de la aplicații de stil de viață la aplicații despre sănătate, puteți găsi practic tot ce aveți nevoie doar cu o căutare rapidă. Dar astăzi vom vorbi despre 5 aplicații de afaceri care vă vor face viața mult mai ușoară.

WhatsApp

Da, ai auzit bine, vechiul WhatsApp Messenger. Știu că unii dintre voi vor spune că această aplicație este cunoscută pe scară largă și că există multe alternative pe piață, dar, spre surprinderea noastră, nu mulți oameni de afaceri o folosesc.

Această aplicație este foarte eficientă din punct de vedere financiar și poate fi utilizată atunci când călătoriți în străinătate, astfel încât să puteți rămâne în legătură cu asociații și angajații dumneavoastră. O altă caracteristică a WhatsApp este că puteți organiza liste de contacte care simplifică trimiterea de mesaje rapide către un număr mare de persoane.

Dropbox

Această aplicație este una dintre cele mai utile aplicații pentru găzduirea conținutului dumneavoastră. într-un singur loc, astfel încât să îl puteți accesa de fiecare dată când aveți nevoie de el, un spațiu de stocare în cloud.

Aplicația creează un folder special pe dispozitivul utilizatorului, care este apoi sincronizat cu serverele Dropbox și celelalte dispozitive pe care utilizatorul are această aplicație instalată, astfel încât să puteți menține aceleași fișiere actualizate pe toate dispozitivele dumneavoastră.

Crearea unui cont pe Dropbox este gratuită, dar vine cu o dimensiune limitată de stocare de doi gigaocteți, care poate fi mărită cu abonamente plătite. De asemenea, puteți partaja documentele cu un potențial client.

Evernote

Evernote este o aplicație gratuită pentru smartphone și computer care are multe scopuri. De la preluarea notelor la gestionarea sarcinilor sau de la organizare la arhivare, puteți face totul cu această aplicație.

Aplicația permite utilizatorilor să creeze note (text, desene, audio, conținut sau fotografii) care pot fi apoi ușor accesate atunci când aveți nevoie de ele. Puteți uita de agenda sau de alte bucăți de hârtie sau alte lucruri similare de genul acesta, care se pot pierde foarte ușor, cu Evernote notele dumneavoastră se află într-un loc sigur, așteptând să le amintiți.

WordPress

WordPress este un software open source care poate fi folosit de oricine pentru a crea orice fel de site de care aveți nevoie. În această aplicație veți găsi caracteristici care includ o arhitectură de module și un sistem de șabloane, cunoscut și sub numele de Teme.

Aplicația vă ajută să administrați conținutul pe care îl aveți pe acest site și vă permite să postați articole relevante pe blog direct de pe smartphone. Este o aplicație excelentă pentru companiile care se bazează pe un site pentru a funcționa corect.

Skype

Unul dintre cele mai simple moduri de a vă conecta cu clienții, inventatorii și prietenii dumneavoastră de afaceri este să le trimiteți mesaje și să le sunați. Acest lucru se face cu ușurință cu telefonul dumneavoastră … dar ce se întâmplă dacă trebuie să vă conectați cu mai multe dintre ele în același timp?

Da, aveți dreptate, Skype este răspunsul. Această aplicație de rețea profesională vă permite să conectați mai multe persoane, să partajați documente diferite cu ei sau chiar să folosiți emoticoane ca modalitate de a vă condimenta conversația. Cu Skype nu veți pierde niciodată o întâlnire de afaceri importantă, indiferent în ce parte a lumii vă aflați sunteți sau clienții dumneavoastră.

Concluzie

Această cascadă de aplicații de afaceri care sunt pe piață poate fi formidabilă, acestea sunt doar câteva aplicații care vă vor ajuta pe drumul spre a deveni un om de afaceri mai bine echipat, deoarece, știm cu toții că avem nevoie de toate avantajele pe care le putem obține acest domeniu de afaceri în continuă expansiune.

Toate aplicațiile de mai sus au o versiune gratuită, astfel încât să le puteți utiliza fără a fi nevoie să plătiți un abonament. Desigur, dacă doriți caracteristicile complete pe care le pot oferi, atunci trebuie să vă deschideți puțin buzunarul.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending