Conectează-te cu noi

News

WhatsApp Va Lansa o Funcție Fără Acces la Internet Luna Aceasta

Publicat

pe

Whatsapp Va Lansa o Funcție Fără Acces la Internet Luna Aceasta

WhatsApp se pregătește să lanseze funcția multi-dispozitive, care le vor permite utilizatorilor să acceseze serviciul de mesagerie fără internet în această lună. Compania din Statele Unite intenționează, de asemenea, să lanseze o funcție de reacție emoji.

În prezent, funcția pentru mai multe dispozitive este disponibilă numai pentru utilizatorii limitați din programul de testare beta. Noul WhatsApp va lansa funcția multi-dispozitiv pe scară largă pentru utilizatorii iOS în această lună.

„Abia apoi urmată de lansarea acestei funcții pe Android luna viitoare”, după cum este citat din Business Insider.

WhatsApp a introdus funcția la jumătatea anului trecut. Potrivit WABetainfo, funcțiile multi-dispozitiv este una dintre cele mai așteptate funcții.

Această caracteristică permite utilizatorilor să acceseze versiunea WhatsApp a web-ului fără conexiune la internet. Utilizatorii pot folosi, de asemenea, serviciul de mesagerie pe patru dispozitive simultan.

Conturile WhatsApp pot fi operate pe un laptop sau computer personal fără a fi nevoie să fie conectate la un telefon mobil printr-un cod de răspuns rapid (cod QR). În prezent, utilizatorii mai trebuie să conecteze un cont pe dispozitivul lor, dacă doresc să acceseze WhatsApp web pe laptopuri.

De asemenea, subsidiara Meta garantează siguranța noii funții. Compania promite că securitatea prin sistemul de criptare de la capăt la capăt este menținută.

WhatsApp a spus, funcția pentru mai multe dispozitive urmărește să elimine problemele de integrare a dispozitivului. „Arhitectura acestei funcții elimină obstacolul de a nu mai avea nevoie de un smartphone pentru fiecare operațiune (cont)” pe WhatsApp, a spus TechCrunch.

Ce alte funcții va mai oferii WhatsApp

Pe lângă funcția pentru mai multe dispozitive, WhatsApp va lansa funcția de reacție emoji în versiune beta pe Android. Această funcție oferă o modalitate rapidă și ușoară de a răspunde la mesajele primite.

Prin apăsarea lungă a unui mesaj primit, funcția permite utilizatorilor să reacționeze cu unul dintre cele șase emoji-uri. Există emoji-uri cu degetul mare în sus, inimi, plâns, râs, fețe surprinse și mâini încrucișate.

La sfârșitul anului trecut, WhatsApp a adăugat și o funcție de securitate în platformă. Una dintre caracteristici poate împiedica contactele străine necunoscute să cunoască starea online și ultimele informații vizualizate de utilizator sau „văzute ultima dată”.

WhatsApp dezvoltă, de asemenea, o funcție pentru a șterge mesajele pentru toată lumea sau pentru a „șterge pentru toată lumea” fără limită de timp. Această filială Facebook consideră că funcția „Ștergere pentru toată lumea” este cea mai utilă și importantă.

Această caracteristică scutește utilizatorii de jena de a trimite accidental un mesaj persoanei sau grupului greșit.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending