Conectează-te cu noi

News

Apple ar Putea Începe să Vândă iPhone și iPad pe Abonament din 2023

Publicat

pe

Apple ar Putea Începe să Bândă iPhone și iPad pe Abonament din 2023 | Zicala.ro

Apple ar putea începe să vândă iPhone-uri și iPad-uri ca parte a unui serviciu de ABONAMENT din 2023, susține raportul.

Un nou raport susține că Apple lucrează la vânzarea de iPhone-uri ca parte a unui abonament.

Acesta va face ca deținerea dispozitivului să fie „similar cu plata unei taxe lunare pentru aplicație”.

Deși Apple nu a comentat încă, raportul susține că ar putea fi disponibil până în 2023.

Sunt unele dintre cele mai populare smartphone-uri din întreaga lume și, dacă intenționați să cumpărați un nou iPhone anul viitor, acesta ar putea face parte dintr-un serviciu de abonament.

Un nou raport de la Bloomberg susține că Apple lucrează la vânzarea de iPhone și iPad-uri ca parte a unui serviciu de abonament hardware.

Dacă raportul este corect, utilizatorilor de iPhone și iPad li se poate oferi opțiunea de a face upgrade la modele noi în fiecare an, deoarece acestea sunt lansate la un cost suplimentar mic sau deloc.

Serviciul va face ca deținerea dispozitivului să fie „similar cu plata unei taxe lunare pentru aplicație”, potrivit Bloomberg.

În raport, Bloomberg a scris: „Serviciul ar fi cel mai mare impuls de până acum al Apple în vânzările recurente automat, permițând utilizatorilor să se aboneze la hardware pentru prima dată – mai degrabă decât doar servicii digitale.

Care este statusul ca Apple să vândă pe bază de abonament

„Dar proiectul este încă în dezvoltare”, au spus oamenii, care au cerut să nu fie identificați pentru că inițiativa nu a fost anunțată”.

Potrivit raportului, taxa lunară nu va fi pur și simplu prețul iPhone-ului împărțit la 12 sau 24 de luni.

În schimb, susține că va fi un cost lunar încă nedeterminat, cu opțiunea de a face upgrade la modele noi pe măsură ce sunt lansate.

La fel ca și celelalte abonamente Apple, această taxă va fi legată de contul ID Apple existent al unui utilizator, cu opțiunea de a include alte servicii, cum ar fi AppleCare sau Apple One, a adaugat în raport.

„Apple lucrează la programul de abonament de câteva luni, dar proiectul a fost recent pus pe planul secundar în efortul de a lansa mai repede un serviciu „cumpărați acum, plătiți mai târziu”,” se spune.

„Cu toate acestea, serviciul de abonament se așteaptă să se lanseze la sfârșitul lui 2022, dar ar putea fi amânat până în 2023 sau ar putea fi anulat, au spus oamenii.”

Apple încă nu a comentat zvonurile.

Raportul vine la scurt timp după ce Apple a lansat în sfârșit actualizarea sa mult așteptată pentru iOS 15.4, permițând utilizatorilor iPhone să-și deblocheze smartphone-ul purtând o mască.

Apple a lansat în sfârșit atât de așteptata actualizare iOS 15.4, permițând utilizatorilor iPhone să-și deblocheze smartphone-ul purtând o mască.

Actualizarea include 37 de emoji noi, inclusiv un bărbat însărcinat, o anvelopă de motocicletă, un tobogan, o minge disco, un troll cu bâtă, coral, fasole și o baterie descărcată.

Există, de asemenea, o nouă voce „neutră de gen” pentru asistentul său inteligent Siri, numită Quinn, înregistrată de un membru al comunității LGBTQ+.

„iOS 15.4 oferă posibilitatea de a utiliza Face ID în timp ce purtați o mască, o nouă opțiune de voce Siri, suport extins pentru căutare vizuală, emoji noi și multe altele”, a spus Apple.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending