Conectează-te cu noi

News

Apple Ia În Considerare Să Elimine Portul De Încărcare La iPhone-uri

Publicat

pe

Apple Ia În Considerare Să Elimine Portul De Încărcare La iPhone-uri | Zicala.ro

Multă vreme, utilizarea de către Apple a interfeței de încărcare Lightning a atras multă atenție. Uniunea Europeană și multe țări îndeamnă Apple să treacă la interfața unificată de încărcare Type-C. Anterior, studenții mai expuși în știință și inginerie au făcut propria lor modificare magică a versiunii iPhone X Type-C și au expus recent o versiune modificată în mod privat a portului de încărcare iPhone 12 Pro Max Type-C. Ambele situații sugerează implicit că oficialii Apple pot introduce încărcarea USB Type-C.

Cu toate acestea, Apple încă are o mentalitate de accident și nu vrea să ajusteze interfața de încărcare. Cu toate acestea, pentru că nu poate refuza cerințele agențiilor de reglementare din diferite țări, Apple își câștigă de fapt timp. Compania folosește diverse metode și motive pentru a întârzia implementarea ajustărilor.

De fapt, există acum rapoarte conform cărora Tim Cook, CEO-ul Apple, ar putea lua în considerare chiar eliminarea completă a portului de încărcare pentru iPhone. Recent, au existat rapoarte că Apple se gândește să anuleze complet interfața de încărcare a iPhone-ului. În viitor, iPhone-ul poate folosi doar încărcarea fără fir (wireless).

Deși nu există rapoarte oficiale cu privire la acest aspect, există o mare probabilitate ca acest lucru să se întâmple. Iată următoarele motive pentru care ar putea

  1. Politicile diferitelor țări/regiuni necesită o interfață unificată de încărcare.
  2. Anularea portului de încărcare poate oferi mai mult spațiu intern pentru iPhone.
  3. Costul ajustării la type C va fi mai mare.
  4. Aplicarea tehnologiei de încărcare fără fir (wireless) este acum matură.
  5. Aspectul hardware de încărcare wireless al Apple este practic complet.

Era Încărcări Wireless

Cel mai probabil, interfața de încărcare a iPhone-ului va fi eliminată mai devreme sau mai târziu. Fie că este vorba despre un dispozitiv iOS sau Android, tehnologia de încărcare fără fir (wireless) va fi direcția de încărcare în viitor. În cele din urmă, vom deschide era încărcării fără fir (wireless).

Dezvoltarea va fi puțin lentă. În China, deși tehnologia de încărcare wireless este de până la 120 W, există o lege care împiedică utilizarea tehnologiei de încărcare fără fir (wireless) peste 50 W. Acesta este deja un blocaj în dezvoltarea încărcării fără fir (wireless).

În ceea ce privește Apple, este în urmă în tehnologia de încărcare fără fir (wireless), ca și în tehnologia generală de încărcare. Cea mai recentă serie de iPhone 13 acceptă doar aproximativ 15W teoretic. Practic, seria iPhone 13 acceptă doar încărcare wireless de 12 W. Cu această tehnologie, este nevoie de 1 oră și 45 de minute pentru a încărca complet iPhone 13 Pro Max. Acest lucru este destul de dezamăgitor într-o industrie a smartphone-urilor în care majoritatea noilor telefoane obțin o încărcare completă în 30 de minute.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending