Conectează-te cu noi

Gaming

Trecerea la un Mouse Fără Fir: Cele Mai Bune Opțiuni

Publicat

pe

Trecerea la un Mouse Fără Fir: Cele Mai Bune Opțiuni | Zicala.ro

Este 2022 și, până acum, mulți oameni și-au actualizat dispozitivele la opțiuni wireless, cum ar fi încărcătoare, căști sau mouse-uri. Adevărul este că a avea fire în jurul nostru este destul de reconfortant și, de asemenea, dezordine. Cheia este să găsiți gadgeturi fără fir care își fac bine treaba. Cel puțin în cazul mouse-urilor, ar trebui timpul de răspuns să fie instant, să aibă un design ergonomic, să aibă o durată bună de viață a bateriei și, de asemenea, să vă ajute productivitatea generală. De asemenea, depinde foarte mult de ce fel de lucru faceți pe computer. Jucătorii, de exemplu, vor opta pentru ceva fără întârzieri, în timp ce oamenii care au nevoie de el pentru birou ar putea dori ceva cu control pe mai multe dispozitive și chiar opțiunea pentru Bluetooth. Pentru această ultimă categorie, v-am acoperit.

Ce ar trebui să căutați

În primul rând, ar trebui să țineți cont de felul în care se simte mouse-ul în mână. Ar trebui să fie confortabil de utilizat pentru ore lungi și, de asemenea, să simtă că vă completează în mod natural mâna. Ar trebui să evitați modelele care sunt doar o formă ciudată de plastic. Pentru a face cea mai bună alegere, analizați modul în care apucați mouse-ul pentru a vedea unde veți avea nevoie de cel mai mult sprijin și, de asemenea, măsurați-vă mâna pentru cea mai bună potrivire posibilă.

În al doilea rând, ați putea dori să luați în considerare un mouse care se conectează prin Bluetooth sau un dongle. Sfatul nostru ar fi ca, dacă folosiți un singur dispozitiv, un dongle vă va face ajuta enorm. De asemenea, dacă aveți jocurile ca hobby, această opțiune este cel mai probabil să nu vă dea probleme cu întârzierea. Pe de altă parte, cu o conexiune Bluetooth, vă puteți comuta și vă conecta cu ușurință prin mai multe dispozitive și s-ar putea chiar să aveți o viață mai bună a bateriei. Singurul dezavantaj este posibilitatea mai mare de lag.

Nu în ultimul rând, va trebui să alegeți între încărcare USB sau baterii. Diferențele sunt evidente și nu există discrepanțe mari între cele două opțiuni.

Având în vedere acești factori, iată câteva opțiuni dintre care puteți alege:

Logitech MX Master 3

Logitech MX Master 3 pretinde a fi realizat dintr-un material durabil, având în același timp un design grozav. Chiar dacă nu este țintit pentru jocuri, are un senzor care merge până la 4.000 CPI, ceea ce este impresionant pentru un mouse cu productivitate. De asemenea, are șase butoane programabile și două roți de defilare. Puteți chiar să controlați trei PC-uri simultan, cum ar fi transferul de fișiere, texte sau imagini. Obțineți un suport pentru degetul mare destul de confortabil și puteți utiliza acest mouse de pe aproape orice suprafață, datorită senzorului.

Razer Pro Click Mini

Chiar dacă Razer este cunoscut pentru producerea de hardware pentru jocuri, a decis să ne ajute să lucrăm și pentru oameni cu mouse-ul Razer Pro Click Mini. Prin urmare, acest model are comutatoare mai silențioase, un DPI maxim ridicat (12.000), o rată de interogare de 1.000 Hz, 7 butoane programabile și conectivitate wireless de 2,4 GHz. Pe lângă toate acestea, puteți și remapa butoanele. Destul de impresionant, nu? Cu o versatilitate atât de mare și o intrare foarte receptivă, poate fi cel mai bun prieten al vostru la birou. Singurul dezavantaj ar putea fi că folosește baterii AA în loc să fie reîncărcabile, dar credem că acesta este ceva ce ați putea trece cu vederea. Având în vedere că are 465 de ore de viață a bateriei, nu va trebui să vă faceți griji în privința asta timp de multe luni.

Această mișcare interesantă a lui Razer nu poate decât să anunțe un viitor interesant și variat pentru noul echipament pe care îl vor lansa anul acesta.

Microsoft Modern Mobile Mouse

Microsoft Modern Mobile Mouse merge cu premisa că cu cât mouse-ul este mai mic, cu atât este mai confortabil. Trebuie să recunoaștem că acesta este un mod grozav de a gândi, mai ales când luați în considerare stilul și portabilitatea și pentru că este disponibil în opt culori. În afară de aceasta, este un mouse destul de simplu, cu doar două butoane și un scroll care nu se poate înclina. Ceea ce iese în evidență este DPI-ul ridicat, cu un maxim de 1800. Aceasta înseamnă că vă puteți urmări cu ușurință cursorul pe tot felul de rezoluții și dimensiuni de monitor. În general, aceasta este o opțiune grozavă pentru cei care călătoresc și preferă accesoriile discrete.

Sperăm că micul nostru ghid v-a oferit puțină perspectivă asupra lumii mouse-urilor fără fir și că vă va ușura decizia!

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending