Conectează-te cu noi

News

Aproape Fiecare Mac s-a Zvonit că va Vedea o Actualizare în 2022

Publicat

pe

Aproape Fiecare Mac s-a Zvonit că va Vedea o Actualizare în 2022

Apple va lansa cel puțin șapte modele de Mac cu Apple Silicon, cu un iMac Pro cu ecran mare și o reînnoire a Mac Pro printre actualizările primite.

Apple se află într-o tranziție de doi ani auto-impusă de la procesoarele Intel la propriul Apple Silicon, până la sfârșitul anului 2022. În încercarea de a finaliza schimbarea, Apple trebuie să mai facă câteva modificări în gama sa de produse, alături de cele normale. Upgrade la modelele existente.

Apple Mac în 2022

Pentru 2022, Apple ar putea lansa cel puțin șapte noi modele de Mac în gama sa, conform buletinului informativ „Power On” al lui Mark Gurman pentru Bloomberg. Alături de articolele care ar putea apărea în timpul unui eveniment de primăvară, Gurman enumeră modele de Mac care ar trebui să apară pe parcursul întregului an.

Lista lui Gurman include în principal modele care utilizează cipurile M1 Pro și M1 Max, precum și anticipatul cip M2 de nouă generație. Un M1 Max actualizat este, de asemenea, recomandat pentru utilizare în 2022.

După cum am auzit de la Little Foxy, se anticipează că Mac mini va avea o carcasă reproiectată, cu un capac superior asemănător plexiglasului și mai multe porturi Thunderbolt pe spate.

Lista de modele include un Mac mini actualizat cu cip M1 Pro, însoțit de un al doilea cu cip M2. Li se vor alătura un MacBook Pro de 13 inch și un MacBook Air reproiectat cu cip M2.

Gurman speculează, de asemenea, că un iMac actualizat de 24 de inch este pe drum cu un cip M2, precum și despre zvonurile iMac Pro mărit, care include variante de cip M1 Pro și M1 Max. În cele din urmă, zvonurile de reîmprospătare Mac Pro cu Apple Silicon și o carcasă mai mică vor include cipuri care vor oferi puterea echivalentă a două sau patru cipuri M1 Max.

Probabil că nu va exista o versiune a iMac-ului mai mare cu specificații entry-level, oferă Gurman, motivând că Apple ar fi putut oferi doar asta în timpul reîmprospătării de 24 de inch ca opțiune de dimensiune alternativă.

Se consideră că MacBook Pro de 13 inch și Mac mini sunt cei mai buni candidați pentru o actualizare în primăvară, deoarece sunt „două dintre cele mai vechi Mac-uri Apple Silicon din gama de astăzi”, scrie Gurman.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending