Conectează-te cu noi

News

iPhone 6 Plus Este Considerat Învechit de Către Apple

Publicat

pe

iPhone 6 Plus Este Considerat Învechit de Către Apple | Zicala.ro

Apple tocmai și-a actualizat lista de așa-numite dispozitive „de epocă”. Aceasta include dispozitivele care au fost comercializate ultima dată cu mai mult de 5 ani în urmă și cu mai puțin de 7 ani în urmă. În 2018, iPhone 5 s-a alăturat dispozitivelor vintage. Anul acesta, iPhone 6 Plus s-a alăturat listei. Acesta a fost lansat în septembrie 2014 și produs până în septembrie 2016.

iPhone 6 Plus Este Considerat Învechit de Către Apple

Clasicul iPhone 6, care a fost lansat în aceeași perioadă, nu s-a alăturat listei. Într-adevăr, deși smartphone-ul a fost lansat și pentru prima dată în 2014, Apple a decis în 2017 să-l comercializeze ca model de gamă medie, precum iPhone SE de astăzi. Prin urmare, va fi necesar să mai aștepte câțiva ani înainte de a-l vedea alături de fratele său mai mare.

iPhone 6 Plus nu va mai primi nicio actualizare de la Apple. Producătorul american a încetat să ofere actualizări ale caracteristicilor dispozitivului în 2019, odată cu lansarea iOS 13, care exclude iPhone 6s și iPhone 5S. De acum înainte, smartphone-ul nici măcar nu va mai avea dreptul la patch-uri de securitate.

Treptat, Apple va înceta să ofere și un serviciu de reparații pentru iPhone 6 Plus. Ar trebui să îl puteți remedia până în septembrie 2023, dar până atunci unele părți ar putea să dispară. La acea dată, Apple va înceta definitiv să ofere reparații pentru dispozitiv, iar revânzătorii terți nu vor mai putea comanda piese de schimb de la Apple.

Dacă nu doriți să vă reparați dispozitivul de către Apple, să știți că în curând o veți putea face singur datorită Self Service Repair, programul de reparații cu autoservire lansat de Apple. Tot ce trebuie să faceți este să comandați piese de schimb oficiale pentru smartphone-ul dumneavoastră și să urmați documentele explicative care vor fi disponibile online pentru a vă ghida prin proces.

Cel mai vândut iPhone devine parte din istorie

O notă internă anterioară a Apple, transmisă presei, spune că compania va adăuga iPhone 6 Plus pe lista sa de produse învechite încă din 31 decembrie. Aceasta înseamnă că au trecut mai bine de cinci ani de când Apple a încetat să distribuie și să vândă dispozitivul. Cu toate acestea, Apple Store și Furnizorii de servicii autorizați Apple vor continua să ofere servicii de reparații pentru astfel de produse. Desigur, totul va depinde de disponibilitatea pieselor de schimb.

iPhone 6 și iPhone 6 Plus, lansate în septembrie 2014, sunt cele mai bine vândute smartphone-uri Apple din istorie. Au primit ecrane de 4,7 și 5,5 inch și au devenit primele dispozitive care acceptă Apple Pay. Alte caracteristici cheie au inclus platforma Apple A8 și o cameră mult îmbunătățită.

iPhone 6 Plus a fost întrerupt în 2016; iar iPhone 6 mai mic a fost disponibil prin comercianții selecți din unele regiuni cel puțin până în 2018. În ciuda acestui fapt, mulți încă folosesc aceste telefoane.

În ceea ce privește software-ul, odată cu lansarea iOS 13, Apple a renunțat la suportul pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending