Conectează-te cu noi

News

Kanye Spune că a Refuzat Oferta de 100 de Milioane de Dolari de la Apple

Publicat

pe

Kanye Spune că a Refuzat Oferta de 100 de Milioane de Dolari de la Apple

Kanye West spune că ar fi pierdut un contract de sponsorizare cu Apple Music în urma anunțului său „Donda 2” Stem Player și a susținut că a refuzat o ofertă de 100 de milioane de dolari din partea companiei.

Pe 18 februarie, Kanye West a anunțat că „Donda 2” va fi „disponibil” doar pe Stem Player pentru lansarea din 22 februarie. În postările ulterioare pe rețelele sociale, se pare că începe să simtă unele dintre efectele acelei decizii.

Într-o postare pe Instagram de sâmbătă, văzută de HipHopDX, West împărtășește o conversație pe Messages în care afirmă „De la Damian. Vă rugăm să îl informați pe Ye că Apple nu mai face contractul de sponsorizare”.

Comentariul lui West a fost „Duh”, urmat de un emoji care râde.

Mai târziu în acea zi, West transmite o a doua conversație pe Messages, „Randy” de la Live Nation cerându-i muzicianului să plătească 2 milioane de dolari pentru a filma un spectacol, pe care West este de acord „de când Apple a încheiat acordul de streaming”.

Comentariul lui West la acea imagine în care se plânge: „Îmi place cum Apple vede artistul doar într-un singur fel. Vor sta cu Daniel Ek, dar nu se vor întâlni cu Ye”. West merge apoi să povestească întâlnirea cu CEO-ul Spotify Ek într-un club din Stockholm.

West nu precizează în mod explicit cât a valorat acordul și nici în ce a fost implicat, dar pare să includă producția video pentru o performanță alături de o plată în avans pentru a asigura albumul pe serviciul Apple Music.

O postare anterioară pe Instagram de vineri l-a făcut pe West să-și promoveze Stem Player în același timp cu se plângea de companiile de tehnologie care fac muzică „practic gratuită”, West se lăuda că „am refuzat o afacere cu Apple de o sută de milioane de dolari”. Desigur, West nu detaliază ce a implicat acea afacere și nu oferă dovezi pentru a confirma afirmația.

Postările ulterioare pe Instagram ale artistului rap includ o laudă că a câștigat peste 2 milioane de dolari în vânzări Stem Player în 24 de ore și a adăugat Apple pe lista sa lungă de „beefs” în carieră, alături de Spotify, Vivendi, Universal, TikTok, Black History Month, și „toată distribuția SNL”, printre altele.

Primul album „Donda” a stabilit un record pe Apple Music, fiind difuzat în flux de peste 60 de milioane de ori în SUA în prima sa zi de disponibilitate. În ciuda unei lansări întârziate, albumul a primit un sprijin considerabil din partea Apple, care a fost locul de desfășurare a evenimentelor de ascultare transmise în direct.

La un moment dat, West a susținut că compania lui este o divizie non-profit a Apple.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending