Conectează-te cu noi

Stil de viață

Când Este Cel Mai Bun Moment Pentru a Cumpăra Un Laptop?

Publicat

pe

Când Este Cel Mai Bun Moment Pentru a Cumpăra Un Laptop? | Zicala.ro

Acesta este cel mai bun moment în 2021 pentru a cumpăra un laptop nou. Unele mărci de laptopuri pot lansa un alt model de laptopuri și pot reduce prețul achiziționat anterior de un student cu 40%. În acest moment, oricine are un buget este dispus să opteze pentru același model, care are acum un preț de 40%.

În acest articol, veți afla cum să cumpărați un laptop în 2021, ce să luați în considerare înainte de a cumpăra și cum să obțineți cel mai bun preț pentru laptopul dumneavoastră.

Anotimpurile optime

Iată cel mai bun moment al anului pentru a cumpăra un laptop nou:

1. Când sosesc noi modele de laptop

Nu vreți să plătiți un preț mare pentru cel mai recent și popular laptop, doar aflați că în câteva săptămâni același laptop este cu câteva sute de dolari mai ieftin. Acest lucru vă poate salva de un ciclu nesfârșit de evenimente de lansare a produsului.

Dacă Apple este cel mai bun brand al dumneavoastră și vreți să cumpărați un MacBook, veți vedea de obicei oferte pop-up în jurul evenimentului special de produse din septembrie. Anul acesta, reducerile pentru MacBook s-au redus puțin, deoarece modelul Macbook Pro de 16 inchi a fost livrat până în noiembrie, dar este o regulă de bază că septembrie va însemna economii pentru produsele Apple.

Pe de altă parte, dacă vă așteptați să economisiți niște bani pe acest Microsoft Surface Pro, veți avea noroc la uriașul eveniment Apple din octombrie al companiei. De exemplu, cel mai recent model a fost anunțat oficial pe 2 octombrie a acestui an, iar ofertele au început cu câteva zile mai devreme. În mod similar, Google Pixel 3a a fost vândut cu 100 de dolari mai ieftin chiar după ce noul Pixel a fost anunțat la mijlocul zilei de 4 octombrie.

În ce sezon apar laptopurile?

Principalii producători de PC-uri precum Apple și Dell lansează laptop-uri noi de trei ori pe an: sezonul școlar (iunie până în septembrie), sezonul sărbătorilor (septembrie până în decembrie) și primăvara (februarie până în aprilie). Modelele noi sunt de obicei livrate la începutul sau la mijlocul acestor perioade.

2. Black Friday / Cyber ​​Monday (sfârșitul lunii noiembrie)

De Black Friday, dimineața rece în zori, cu sute de oameni pentru a achiziționa laptopurile mult dorite. Cyber ​​Monday are loc de obicei trei zile mai târziu și puteți obține mai multe oferte.

3. Înapoi la școală (iunie-septembrie)

Nu trebuie să fiți student pentru a profita de economiile de la începutul anului școlar. Potrivit Consumer Reports, iulie și august concurează între noiembrie și decembrie pentru cel mai bun moment pentru a cumpăra un laptop.

Analistul Stephen Baker, care examinează prețurile și vânzările de laptopuri pentru Grupul NPD, a declarat: „Cea mai bună perioadă din an pentru a cumpăra laptopuri este în 2021 și exact atunci când vă gândiți, între ultima săptămână din iulie și prima zi. În cele trei săptămâni din august, când nebunia în școli înflorește, „Grupul NPD este o firmă de cercetare de piață.

Informații importante înainte de a cumpăra un laptop

Înainte de a cumpăra un laptop nou, este important să faceți câteva cercetări și să decideți ce să căutați. Ce tip de laptop vreți? Vă îngrijorează durata de viață a bateriei sau portabilitatea laptopului? Vă interesează dimensiunea sau rezoluția ecranului? Nevoile dumneavoastră de la un laptop sunt cel mai important factor. Dacă vă plac jocurile și editarea video, un simplu notebook nu va fi suficient. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie doar de un computer portabil pe care să îl purtați pe oriunde, dacă aveți nevoie să vizionați un film, să editați un pdf sau să jucați ocazional niște jocuri online, un notebook subțire, cu capacitate mare a bateriei, va fi mai mult decât suficient pentru dumneavoastră.

Dacă ați decis să cumpărați un anumit laptop, puteți căuta promoții și evenimente speciale. Dacă prețul este factorul decisiv pentru dumneavoastră, puteți compara diferite magazine pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă. Utilizați un instrument de urmărire a prețurilor (cum ar fi camelcamelcamel.com), deoarece este foarte util. Daca alegeți cel mai ieftin laptop, țineți cont de faptul că poate fi nevoie să fie înlocuit în câțiva ani.

Ultimul lucru: testați un laptop înainte de al cumpăra. De exemplu, dacă doriți să obțineți un laptop Apple, porniți-l și operați-l pentru o perioadă înainte de a merge acasă cu el. Veți fi dezamăgit când veți merge acasă și veți afla că laptopul pe care tocmai l-ați cumpărat nu are suficiente porturi USB sau că tastatura este prea mică.

Mulți angrosiști, cum ar fi Apple, Best Buy și Microsoft Store, permit clienților să testeze diferite funcții pe diferite modele de laptop înainte de a face o achiziție. Cu toate acestea, dacă nu vă puteți opri la magazinul local, luați în considerare cumpărarea unui laptop de la un magazin online care are o politică de returnare solidă.

Cum să obțineți cel mai bun preț la laptopuri

Dacă găsiți un laptop de vânzare în august, aprilie sau decembrie, poate fi greu de știut dacă obțineți un preț foarte bun sau doar obțineți o mică reducere din MSRP (prețul de vânzare cu amănuntul recomandat de către producător), dacă nu știți care este prețul cu adevărat. Produsul este de obicei vândut.

Există două moduri de a ști:

1. Utilizați instrumentul Istoricul prețurilor:

Unele site-uri urmăresc modificările prețurilor de-a lungul timpului, astfel încât să puteți compara și să aflați dacă prețul de astăzi este de fapt cel mai mic pe care l-ați văzut la un anumit comerciant. De exemplu, Camelcamelcamel.com (și extensia sa Chrome) afișează un grafic cu istoricul prețurilor pentru majoritatea produselor Amazon, în timp ce extensia Hover Hound Chrome face același lucru pentru Newegg.

Cu toate acestea, nu există servicii care urmăresc istoricul prețurilor altor servicii cheie, cum ar fi Dell.com, Lenovo.com sau Microsoft Store, toate oferind prețuri excelente.

2. Informații despre produs din recenziile utilizatorilor

Recenziile utilizatorilor pot fi foarte utile pentru achiziții mari. Cu toate acestea, există multe opinii nedorite. Dar clienții Amazon pot folosi site-ul Fakespot pentru a elimina recenziile false și sincere. Site-ul fals folosește un algoritm pentru a identifica opiniile îndoielnice și pentru a evalua opiniile utilizatorilor pentru fiecare produs pe baza constatărilor acestora.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending