Conectează-te cu noi

Tehnologie

Top 7 Extensii Chrome cu Adevărat Utile

Publicat

pe

Top 7 Extensii Chrome cu Adevărat Utile | Zicala.ro

Există multe extensii pentru Chrome. Acestea se găsesc în Chrome Webstore, iar magazinul virtual respectiv poate fi accesat din meniul browserului, în colțul din dreapta sus, făcând click pe cele trei liniuțe orizontale, în secțiunea Mai multe instrumente – Extensii și Obțineți mai multe extensii, în jos. a noii ferestre. Extensiile sau suplimentele sunt surprinzător de variate ca funcționalitate. Mai jos este lista cu 7 extensii pentru Chrome care vă pot ajuta cu diverse sarcini.

1. Unlimited Free VPN – Betternet

Una dintre numeroasele extensii cu rol VPN din browser, Betternet este soluția cea mai rapidă și complet gratuită pentru a accesa conținut online indisponibil din zona dumneavoastră. Fie că este vorba despre Netflix, Hulu, Spotify sau orice alt serviciu online, toate acestea pot fi consumate în mod pașnic după instalare. Opțional, puteți alege una dintre celelalte țări în care doriți să vă transferați locația virtuală, dacă SUA nu vă rezolvă problema.

2. Dmail

Această extensie poate părea puțin ciudată, dar utilitatea ei este uimitoare. Practic, ai posibilitatea de a trimite e-mailuri la Gmail cu valabilitate. Deci, după instalare, în colțul din dreapta jos al ferestrei de scriere a e-mailului, alegeți momentul exact în care mesajul pe care l-ați trimis se va autodistruge. Fie că este o oră, o zi, o săptămână sau niciodată, mesajele trimise prin Dmail se vor evapora conform specificațiilor pe care le definiți.

3. Easy Reader

Easy Reader for Chrome

Printre multe alte extensii pentru Chrome care încearcă să facă minuni, Easy Reader te surprinde prin simplitate. Practic, este cel mai simplu mod ca un articol încărcat cu fotografii și reclame să devină semnificativ mai ușor de citit. Pur și simplu faceți clic pe butonul Easy Reader din bara de meniu și un al doilea click pe zona paginii pe care doriți să o transformați. Dacă aveți puțină răbdare, puteți defini cu exactitate formatul textului folosit pentru a se transforma în Easy Reader, din dimensiune, font și culoare.

4. Google Cast

Indiferent dacă ați achiziționat un Google Chromecast sau aveți un Android Smart TV cu caracteristică nativă Casting, este necesară extensia Google Cast instalată în Chrome pe un Mac sau PC. Acest lucru vă permite să reflectați tot conținutul din fereastra browserului pe ecranul mare. Partea de configurare este minimă și trebuie doar să alegeți destinația și eventual rezoluția conținutului în oglindă de pe televizor. Prezența tuturor echipamentelor implicate în aceeași rețea locală este, de asemenea, obligatorie.

5. Pinterest Tab

În principiu, aceasta este o extensie, exclusiv, estetic. Nu face mare lucru la prima vedere, ci să vă înlocuiți fereastra cu introducerea unei noi adrese cu un set de fotografii de înaltă rezoluție din zonele dumneavoastră preferate. Dar pentru că are Pinterest în titlu, este foarte ușor să salvați și să găsiți acele imagini printre propriile colecții de pin. În plus, în colțul din stânga jos, puteți alege să vizualizați întâlnirile din calendar, iar în mijlocul ecranului vedeți ora exactă flancată de ora apusului și răsăritul în acea zi. Dacă doriți imagini noi, puteți folosi butoanele de configurare din dreapta sus.

6. Session Buddy

Cu Session Buddy, nu veți pierde niciodată o pagină web accesată acum câteva săptămâni, deoarece puteți păstra sute, dacă nu mii, de adrese la o singură atingere. Acestea din urmă sunt aranjate cronologic prin închiderea ferestrelor. La fel de ușor, pot fi restaurate și în prim-plan, grup sau unul. Ca alternativă, după câteva minute sau câteva săptămâni, în spatele aceluiași buton, veți găsi sesiuni de navigare salvate automat, fără intervenția dumneavoastră. Redenumiți, importați sau exportați după cum este nevoie.

7. ToggleLink

Imaginați-vă că încercați să selectați câteva cuvinte dintr-o frază sau buton, iar activitatea dumneavoastră banală este dintr-o dată foarte complicată, deoarece are un link, o comandă rapidă către o altă pagină web în prim-plan. De obicei, atunci când încercați să selectați câteva caractere dintr-o legătură mai complexă, întreaga legătură este selectată automat. Cu extensia ToggleLink instalată, pur și simplu poziționați cursorul peste acel text și apăsați tasta Shift. Timp de aproximativ 5 secunde, linkul va fi eliminat și veți rămâne doar cu textul de interes pe care îl puteți selecta și copia cu ușurință în altă parte. Când expiră timpul, linkul va reveni. ToggleLink va apărea automat în meniul contextual când faceți click dreapta oriunde pe o pagină web.

În concluzie, extensiile de browser, indiferent dacă sunt instalate în Chrome, Firefox, Internet Explorer sau orice alt browser, vă fac viața mult mai ușoară. Dintr-o dată, aplicația pe care o petreci cea mai mare parte a zilei, indiferent în ce scop, poate îndeplini puțin mai multe funcții. Indiferent dacă doar căutați informații sau jucați jocuri, extensiile vă pot ajuta să vă gestionați toate datele și activitățile de pe internet.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending