Conectează-te cu noi

Călătorie

Dali Ar Iubi Arhitectura Abstractă a Hotelului Morpheus

Publicat

pe

Dali Ar Iubi Arhitectura Abstractă a Hotelului Morpheus | Zicala.ro

Hotelul Morpheus este, fără îndoială, unul dintre cele mai bine proiectate hoteluri din stațiunea „Orașul Viselor” din Macao. Nici măcar nu pare real. Dar asta este.

Clădirea este o minune arhitecturală complexă și futuristă, care nu seamănă cu nimic din ceea ce avem astăzi. Hotelul este o clădire de 40 de etaje cu o înălțime de 40 de metri. Ceea ce o face foarte populară este designul neobișnuit al structurii. Unul dintre directorii de proiect ai hotelului a spus că toată clădirea din Macao face referire la o formă de stil arhitectural și că Hotelul Morpheus a evoluat din mediul său unic.

Când vine vorba de Hotelul Morpheus, directorul de proiect la Zaha Hadid Architects, Vivian Muscettola, a spus că designul „combină aranjamentul optim cu integritatea structurală și forma sculpturală” și este unic prin faptul că nu face referire la niciun alt stil arhitectural. Venetianul de exemplu, similar celui din Las Vegas folosește referințe arhitecturale din orașul Veneția. Intenția inițială a designului este de a crea ceva în afară de alte clădiri, astfel încât să poată distinge Macao de alte orașe.

Al cincilea turn din Orașul Viselor

Hotelul a fost dezvoltat pe o parcelă de teren din cadrul complexului de divertisment Orașul Viselor. Pe lângă asta, stațiunea găzduiește și alte patru hoteluri, un număr mare de magazine și un cazinou. Se spune că designul este inspirat de tradiția de sculptură în jad din China. Privind cu atenție hotelul, se poate realiza că întreaga structură este formată din două turnuri conectate prin alei proiectate în așa fel încât clădirea să pară punctată.

O provocare majoră la construirea hotelului a fost faptul că acesta a trebuit să fie amplasat pe o fundație existentă. Și așa, acolo unde spațiul, precum și limitările de înălțime impuse de codurile de oraș preexistente. Arhitecții au folosit bine spațiul disponibil, iar clădirea poate găzdui 772 de camere, vile sky și vile cu piscină. Stațiunea mai cuprinde spații comune, săli de conferințe, restaurante, un atrium, piscine pe acoperiș, precum și săli de jocuri. Viviana recunoaște că fără buna utilizare a tehnologiei, finalizarea proiectului nu ar fi fost posibilă. Cele mai importante două tehnologii folosite pentru a crea o structură au fost roboții controlați de computer pentru a asambla componente și scripturi personalizate pentru a controla geometria.

Un loc al activităților nelimitate

Orașul Viselor a fost deschis în iulie 2009 și este deținut de Melco Resorts & Entertainment. Întreaga stațiune este compusă din Grand Hyatt Macao, care are două turnuri, Nüwa, și Hotelul Countdown, cunoscut anterior sub numele de Hard Rock, și hotelul Morpheus menționat anterior, care a fost ultimul hotel care și-a deschis porțile la această stațiune.

Hotelul nu este singura priveliște impresionantă din orașul visurilor. Mulți oameni vin în Macao pentru a avea cea mai bună experiență de jocuri de noroc. Și așa, orașul viselor nu duce lipsă de asta. Stațiunea are un cazinou de 420.000 de metri pătrați cu o colecție mare de mese de joc, precum și 520 de jocuri de masă și aproximativ 1500 de aparate de slot. Jocurile de masă din Orașul Viselor sunt compuse din toate cele mai populare jocuri, cum ar fi baccarat, poker și ruleta. Ceea ce face ca City of Dreams Casino să se distingă de celelalte din Macao este spectacolul pe bază de apă care are loc acolo și este un spectacol de înot spectaculos, lăudat de publicul care a asistat la el.

Desigur, există un Hard Rock

Hard Rock Cafe, situat în incinta Hotelului Countdown, este singurul loc din Macao în care se găsesc preparate din bucătăria americană, precum și o selecție impresionantă de băuturi, cum ar fi cocktail-uri și cafele aromate. Etajul de jocuri este situat la al doilea nivel și oferă o mare varietate de opțiuni de jocuri. După cum se poate aștepta, fundalul este plin de muzică rock ‘n’ roll.

La Grand Hyatt Macao, oaspeții cu calitate de membru pot accesa Signature Club, care oferă servicii de înaltă calitate. Există trei saloane private de masă și două săli de jocuri unde fiecare nevoie este luată în considerare. Cele două saloane de jocuri sunt cunoscute ca Ruby Palace și Diamond Palace. Un fapt notabil despre Palatul Ruby este că are primele scaune de masaj 3D umane. Jucătorii și oaspeții care vizitează Macao vor fi în mod constant uimiți de toate obiectivele și sunetele din această stațiune. Nu este surprinzător faptul că Orașul Viselor este cunoscut drept cel mai tare cazinou din Macao.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending