Conectează-te cu noi

Gaming

Cele Mai Bune Jocuri eSport la care să vă uitați în 2022

Publicat

pe

Cele Mai Bune Jocuri eSport la care să vă uitați în 2022 | Zicala.ro

Dacă vreți să fiți un jucător profesionist sau căutați să găsiți cele mai bune jocuri eSports pentru a juca anul acesta, atunci ați ajuns în locul potrivit.

Industria jocurilor video din jurul eSports a crescut în popularitate, atrăgând un public uriaș, oportunități incredibile de bani și sponsorizări care le permit jucătorilor de elită să-și transforme hobby-ul într-o carieră. Cercetările arată că până în 2022, eSporturile vor genera 1,79 miliarde de dolari pe an.

Jocurile Esports vin într-o varietate de genuri, atât populare, cât și mai puțin populare. În lumea eSports, există un joc video pentru toată lumea. Iată cele mai bune jocuri eSport la care trebuie să vă uitați în 2022.

Apex Legends

Dezvoltatorul de jocuri Titanfall Respawn a obținut succesul pe care l-a meritat cu shooter-ul Battle Royale Apex Legends. Amplasat în universul Titanfall, Apex Legends introduce personaje pline de culoare care sunt echipate cu propriile abilități unice. Instrumentele inteligente de comunicare mențin, de asemenea, echipele coordonate. Apex Legends include, de asemenea, turnee și puteți câștiga și câteva premii generoase.

Dota 2

Defense of the Ancients 2, sau mai bine cunoscut sub numele de Dota 2, este unul dintre cele cele mai cunoscute jocuri multiplayer online. Veți avea sarcina de a selecta unul dintre cei peste 100 de eroi pe care să îl duceți pe câmpul de luptă. Veți putea folosi abilitățile unice, stilul de joc și atributele acelui personaj pentru a vă ajuta echipa să obțină victoria. Dota 2 anual oferă premii în bani, mai mult de 30 de milioane de dolari și include o competiție solidă care va face să merite vizionată dacă sunteți dispuși să învățați mecanicile jocului.

Fortnite

Lista noastră nu va fi una solidă dacă nu include Fortnite. La începutul anului 2020, Epic Games a confirmat că Fortnite a găzduit 12,3 milioane de jucători concurenți într-o singură sesiune, datorită concertului Travis Scott din joc. Este probabil unul dintre cele mai bune jocuri multiplayer online.

Fortnite include un mod de joc accesibil, o grafică strălucitoare și un sistem de construcție excelent. Cupa Mondială Fortnite din 2019 a văzut un tânăr de 16 ani luând acasă 3 milioane de dolari dintr-un fond de premii de 30 de milioane de dolari.

Dragon Ball FighterZ

Seria Dragon Ball se întinde pe mai multe spectacole, filme și generații de personaje. Serialul este despre bărbați maimuțe, extratereștri, oameni și androizi care schimbă lovituri în lupte. Dragon Ball FighterZ este cel mai recent joc video din serie și renunță la jocurile Xenoverse în favoarea luptei în echipe 3 vs. 3 într-un avion 2D. Dragon Ball FighterZ este văzut ca unul dintre cele mai interesante titluri de eSport datorită schimbării gameplay-ului, designului său frumos, luptei intense și schemei de control accesibile.

League of Legends

League of Legends este titlul de arena de luptă online multiplayer gratuit al Riot Games și este unul dintre cele mai bune jocuri MOBA pe care le puteți experimenta. Jocul său include jocuri de rol, apărare turn și strategie în timp real. Accesibilitatea sa este, de asemenea, unul dintre punctele sale principale, dar nu îi lipsesc nici elementele de joc de bază.

Riot Games sprijină titlul eSports prin League of Legends Championship Series, cu un turneu cu un fond de premii de peste 2 milioane de dolari.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending