Conectează-te cu noi

Gaming

Jocuri Pentru a Conecta Prietenii Îndepărtați

Publicat

pe

Jocuri Pentru a Conecta Prietenii Îndepărtați | Zicala.ro

Este mai ușor ca niciodată să călătoriți în jurul lumii. În zilele noastre există zboruri non-stop către aproape toate locurile lumii, trenurile circulă mai repede ca niciodată, mai mulți oameni au acces la mașini care sunt mult mai rapide decât un cal și o căruță. Cu toate acestea, acest lucru înseamnă și că oamenii trăiesc adesea mai departe de grupurile lor de prietenie decât în orice alt moment al istoriei. Deși nu este posibil să urcăm într-un avion și să vedem un prieten îndepărtat atât de des pe cât ne-am dori, discuția online este o modalitate bună de a vă simți mai aproape. Dacă vă plictisiți de sesiunile obișnuite de Skype sau de mesageria instantanee, atunci încercați să introduceți un pic de joc în prietenia dumneavoastră. Să ne adunăm pentru a juca un joc se simte imediat ca un eveniment mai mult și ar putea fi suficient de distractiv încât să nu vă fie atât de dor unul de celălalt.

Jocuri de petrecere

Dacă aveți un grup mare de prieteni care sunt împrăștiați pe o zonă mare, atunci adunarea tuturor poate fi cu adevărat plină de satisfacții. Deși este nevoie de puțină planificare, organizarea unei petreceri online este foarte distractivă și ce este o petrecere fără jocuri de petrecere? Există o mulțime de opțiuni când vine vorba de jocuri de petrecere online pe care toată lumea le va iubi, așa că încearcă să țineți cont de grupul dumneavoastră de prietenie. Dacă sunteți cu toții tradiționaliști, atunci să jucați ceva simplu, cum ar fi șarade, folosind doar camerele web, este o modalitate grozavă de distracție și de a râde foarte bine. Dacă grupul de prieteni are un simț al umorului diavolesc, atunci versiunea online a Cards Against Humanity va fi perfect.

Pentru cei care nu au o conexiune la internet super rapidă, ceva care se încarcă foarte rapid este esențial. Există o mulțime de jocuri care se potrivesc, dar Skribbl este o opțiune deosebit de simplă și este gratuită. Skribbl funcționează mai mult sau mai puțin ca și Pictionary, desenați o imagine pentru prietenii dumneavoastră folosind mouse-ul sau trackpad-ul și primul dintre prietenii care ghicește ce desenezi primește puncte. Puteți să vă faceți propria „cameră” când utilizați Skribbl și să vă invitați toți prietenii individual. Aceasta înseamnă că puteți face parte din același joc chiar dacă nu puteți fi aproape fizic.

Jocuri pe platforme

Puteți să jucați jocurile pe platformă care se află în repertoriul dumneavoastră obișnuit de jocuri. Marea majoritate a jocurilor moderne au un mod multiplayer online și atâta timp cât jucați același joc pe aceeași platformă, atunci veți putea colabora. Să vă luptați pe o hartă Call of Duty și să faceți ciudățeni unul cu celălalt prin căști ar putea să nu sune ca cel mai prietenos mod de a vă aduna, dar este mult mai ieftin decât să vă planificați următoarea vacanță oriunde locuiesc prietenii dumneavoastră, iar pentru unele grupuri de prietenie, un pic de competiție inofensivă îi aduce pe toți împreună. De asemenea, merită să ne amintim că Call of Duty este departe de singura dumneavoastră opțiune. Ați putea juca jocuri de colaborare precum Animal Crossing și Stardew Valley sau jocuri din primele dumneavoastră zile de joc precum Crash Bandicoot sau Super Mario, alegerea este în întregime a dumneavoastră!

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Gaming

Apex Legends: Cum să Urcați în Rank

Publicat

pe

By

Apex Legends: Cum să Urcați în Rank | Zicala.ro

Ori de câte ori vreți să jucați Apex Legends, veți aspira mereu să urcați în rank. Dar, pe măsură ce jucați jocul, trebuie să vă dovediți dobândind abilități specifice. Pe de altă parte, poate părea provocator atunci când doriți să urcați în rank-ul următor după Bronze.

Deci, în acest articol, vom acoperi mai multe despre câteva sfaturi care vă pot ajuta să îmbunătățiți victoriile în joc.

Selectați o echipă cu sinergii bune

Spre deosebire de cele mai populare jocuri, Apex Legends oferă întotdeauna numeroase personaje cu puncte forte și puncte slabe diferite. Așadar, înainte de a decide să mergeți mai departe cu un anumit campion, merită să alegeți pe cineva care poate sprijini întreaga echipă.

De exemplu, dacă vă gândiți să alegeți Caustic, acesta vă poate permite să înfruntați inamicii cu fum și gaze nocive. Această tactică mai târziu ajută la reducerea vizibilității generale și vă permite să profitați de o oportunitate de a continua cu un foc de arme.

Comunicați întotdeauna cu membrii echipei

Pe măsură ce continuați să jucați, comunicarea frecventă vă poate ajuta întotdeauna să reușiți în Apex Legends. Deși ați dori să treceți prin ping-uri simple la rank-urile inferioare, puteți trece la comunicarea vocală în rank-urile superioare.

Odată ce comunicați clar cu colegii de echipă, puteți discuta oricând despre diferite strategii. Mai mult, puteți confirma dacă veți merge mai departe cu o luptă pe baza intențiilor din mintea dumneavoastră. Chiar și un simplu strigăt poate ajuta și la apărarea eficientă a inamicilor.

Nu vă gândiți niciodată să renunțați

Renunțarea la joc în orice moment este una dintre greșelile comune pe care jucătorii le fac în rank-urile inferioare. Cu toate acestea, atunci când membrii echipei abandonează, ar trebui să vă asigurați că rămâneți mereu cu echipa. Dacă decideți să jucați singuri, atunci sunt mai puține șanse de a câștiga o victorie.

Prin urmare, nu trebuie să renunțați niciodată până la sfârșit și să încercați întotdeauna tot posibilul pentru a ajunge la următorul rank. Luând în considerare acest lucru, puteți câștiga o victorie atunci când aveți o echipă alături de dumneavoastră în ultimele etape ale meciului.

Alegeți cu înțelepciune armele în timpul jocului

Vă puteți gândi oricând la folosirea pistoalelor Meta în timp ce jucați Apex Legends. Dar, este inutil să selectați aceste arme dacă nu știți cum să le folosiți. La urma urmei, trebuie să vă asigurați că sănătatea personajului nu devine precară atunci când nu aveți instrumentele pentru a lupta cu inamicii.

Prin urmare, dacă doriți să vă creșteți șansele de a câștiga bătălia, ar trebui să vă echipați cu puști cu lunetă, LMG-uri și pistoale. Aceste arme vă vor ajuta mai târziu să învingi adversarii cu abilitățile personajului.

Aveți grijă când vă alegeți luptele

În timp ce lupta cu o echipă poate afecta resursele existente. La rândul său, vă va face vulnerabili la multe lupte de incendiu în viitor. Deci, atunci când aveți un avantaj față de echipele inamice, trebuie să fiți precauți atunci când alegeți luptele. De exemplu, dacă observați o echipă care jefuiește niște cutii, atunci le puteți ucide cu ușurință aruncând câteva tipuri de grenade.

Între timp, vă puteți gândi să împușcați adversarii de la distanță. Dar, împușcarea țintei îi va avertiza pe ceilalți jucători despre ceea ce se întâmplă în împrejurimi. În aceste cazuri, vă puteți gândi să evitați complet lupta.

Concluzie

Există diferite moduri de a crește în rank pe Apex Legends. În timp ce selectați o echipă cu sinergii bune, nu trebuie să uitați niciodată să comunicați cu membrii echipei.

Ulterior, nu trebuie să renunțați și să vă străduiți mereu să luptați până la capăt. În plus, trebuie să fiți atenți și atunci când alegeți armele. Dacă nu ați mai folosit o armă înainte, atunci nu veți putea înfrunta adversarii într-un mod mai bun.

Continuați lectura

Gaming

5 Pași pentru a crea comunitatea perfectă de Gaming pe Facebook

Publicat

pe

By

5 Pași pentru a crea comunitatea perfectă de Gaming pe Facebook

Deși poate fi una dintre cele mai vechi platforme de socializare, Facebook rămâne popular în rândul jucătorilor datorită funcției sale de pagina de gaming. Această popularitate înseamnă că jucătorii interesați să-și întemeieze comunitatea o consideră o opțiune validă pentru deschiderea magazinului. Dacă ați decis că acesta este drumul pentru dumneavoastră, merită să știți cum să creați nu doar o comunitate bună, ci și comunitatea de gaming perfectă. Și nu este nevoie să vă stresați dacă nu sunteți siguri de unde să începeți, deoarece aceștia sunt pașii care vă ghidează către obiectivul dumneavoastră.

Înscrieți-vă

Oricine poate face o pagină de grup pe Facebook dintr-un cont obișnuit, care este o opțiune excelentă pentru grupurile mici care doresc să discute în privat. Cu toate acestea, pentru a găzdui o comunitate adecvată de gaming, trebuie să vă înscrieți pentru o pagină de creatori a paginii de Facebook gaming. Acest lucru nu numai că vă legitimează pagina, dar vă oferă și acces la beneficiile acestui serviciu. Și dacă aveți o pagină existentă dedicată gamingului pe care doriți să o transformați într-un serviciu de streaming, Facebook vă permite să faceți acest lucru cu ușurință, astfel încât să nu se piardă conținut.

Făceți-l atrăgător

Odată ce v-ați creat pagina de streaming de gaming, vreți să arate bine pentru a maximiza numărul de vizitatori. Oamenii nu se pot obține singuri, sunt atrași de lucruri frumoase și se vor opri să se uite la imagini atractive. Este posibil să aveți o interpretare incitantă și unică a unui joc popular, dar va fi trecut cu vederea mai des dacă pagina nu are atracție. Luați în considerare dacă trebuie să eliminați fundalul din imagine pentru a oferi o imagine mai puțin aglomerată și mai atrăgătoare pe pagina dumneavoastră.

Găsiți secretul

Există atât de multe comunități de gaming pe diverse platforme încât este nevoie de un cârlig solid pentru a aduce oamenii într-o platformă nouă. Înțelegerea acestui lucru și cercetarea pentru a găsi un unghi unic care îi va face pe oameni să-și dorească să vadă și să urmărească pagina dumneavoastră de streaming este esențială pentru stabilirea unei comunități. Pe măsură ce numărul crește, o discuție solidă poate dezvolta și încuraja noii membri să se implice. Continuarea păstrării conținutului proaspăt și interesant va menține membrii loiali și investiți în comunitatea de pe Facebook pe care o găzduiți.

Puneți pasiune

Mergeți acolo unde jucătorii petrec timp și faceți-vă cunoscuți din toate motivele. Vreți ca oamenii să se ridice și să observe pagina comunității dumneavoastră de gaming, ceea ce înseamnă să aveți o abordare activă. Construirea unei reputații pozitive ca jucător util și informativ îi va face pe alții să vă observe. De aici, puteți să menționați comunitatea dumneavoastră de pe Facebook și să încurajați ușor oamenii să vă viziteze.

Ambiție

Mulți oameni diferiți iubesc jocurile și doresc să se implice în diferite moduri. Locurile ideale pentru ca comunitățile sănătoase să se dezvolte sunt site-urile, care îi întâmpină pe toți cei care doresc să adere la reguli corecte. Facebook stabilește reguli stricte pentru utilizatori, făcându-l un loc excelent pentru a găzdui comunitatea de gaming.

Construirea comunității perfecte de gaming pe Facebook nu se va întâmpla peste noapte. Urmând acești pași și investindu-vă pasiunea și timpul în acest hobby, veți construi în mod constant o comunitate în care colegii jucători se bucură de petrecerea timpului și de a-și răspândi dragostea pentru gaming.

Continuați lectura

Gaming

Cele Mai Bune Jocuri eSport la care să vă uitați în 2022

Publicat

pe

By

Cele Mai Bune Jocuri eSport la care să vă uitați în 2022 | Zicala.ro

Dacă vreți să fiți un jucător profesionist sau căutați să găsiți cele mai bune jocuri eSports pentru a juca anul acesta, atunci ați ajuns în locul potrivit.

Industria jocurilor video din jurul eSports a crescut în popularitate, atrăgând un public uriaș, oportunități incredibile de bani și sponsorizări care le permit jucătorilor de elită să-și transforme hobby-ul într-o carieră. Cercetările arată că până în 2022, eSporturile vor genera 1,79 miliarde de dolari pe an.

Jocurile Esports vin într-o varietate de genuri, atât populare, cât și mai puțin populare. În lumea eSports, există un joc video pentru toată lumea. Iată cele mai bune jocuri eSport la care trebuie să vă uitați în 2022.

Apex Legends

Dezvoltatorul de jocuri Titanfall Respawn a obținut succesul pe care l-a meritat cu shooter-ul Battle Royale Apex Legends. Amplasat în universul Titanfall, Apex Legends introduce personaje pline de culoare care sunt echipate cu propriile abilități unice. Instrumentele inteligente de comunicare mențin, de asemenea, echipele coordonate. Apex Legends include, de asemenea, turnee și puteți câștiga și câteva premii generoase.

Dota 2

Defense of the Ancients 2, sau mai bine cunoscut sub numele de Dota 2, este unul dintre cele cele mai cunoscute jocuri multiplayer online. Veți avea sarcina de a selecta unul dintre cei peste 100 de eroi pe care să îl duceți pe câmpul de luptă. Veți putea folosi abilitățile unice, stilul de joc și atributele acelui personaj pentru a vă ajuta echipa să obțină victoria. Dota 2 anual oferă premii în bani, mai mult de 30 de milioane de dolari și include o competiție solidă care va face să merite vizionată dacă sunteți dispuși să învățați mecanicile jocului.

Fortnite

Lista noastră nu va fi una solidă dacă nu include Fortnite. La începutul anului 2020, Epic Games a confirmat că Fortnite a găzduit 12,3 milioane de jucători concurenți într-o singură sesiune, datorită concertului Travis Scott din joc. Este probabil unul dintre cele mai bune jocuri multiplayer online.

Fortnite include un mod de joc accesibil, o grafică strălucitoare și un sistem de construcție excelent. Cupa Mondială Fortnite din 2019 a văzut un tânăr de 16 ani luând acasă 3 milioane de dolari dintr-un fond de premii de 30 de milioane de dolari.

Dragon Ball FighterZ

Seria Dragon Ball se întinde pe mai multe spectacole, filme și generații de personaje. Serialul este despre bărbați maimuțe, extratereștri, oameni și androizi care schimbă lovituri în lupte. Dragon Ball FighterZ este cel mai recent joc video din serie și renunță la jocurile Xenoverse în favoarea luptei în echipe 3 vs. 3 într-un avion 2D. Dragon Ball FighterZ este văzut ca unul dintre cele mai interesante titluri de eSport datorită schimbării gameplay-ului, designului său frumos, luptei intense și schemei de control accesibile.

League of Legends

League of Legends este titlul de arena de luptă online multiplayer gratuit al Riot Games și este unul dintre cele mai bune jocuri MOBA pe care le puteți experimenta. Jocul său include jocuri de rol, apărare turn și strategie în timp real. Accesibilitatea sa este, de asemenea, unul dintre punctele sale principale, dar nu îi lipsesc nici elementele de joc de bază.

Riot Games sprijină titlul eSports prin League of Legends Championship Series, cu un turneu cu un fond de premii de peste 2 milioane de dolari.

Continuați lectura

Prindeți Reducerile

eMAG | Zicala.ro
PCGarage | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro

Facebook

Trending