Conectează-te cu noi

Gaming

Jocuri Pentru a Conecta Prietenii Îndepărtați

Publicat

pe

Jocuri Pentru a Conecta Prietenii Îndepărtați | Zicala.ro

Este mai ușor ca niciodată să călătoriți în jurul lumii. În zilele noastre există zboruri non-stop către aproape toate locurile lumii, trenurile circulă mai repede ca niciodată, mai mulți oameni au acces la mașini care sunt mult mai rapide decât un cal și o căruță. Cu toate acestea, acest lucru înseamnă și că oamenii trăiesc adesea mai departe de grupurile lor de prietenie decât în orice alt moment al istoriei. Deși nu este posibil să urcăm într-un avion și să vedem un prieten îndepărtat atât de des pe cât ne-am dori, discuția online este o modalitate bună de a vă simți mai aproape. Dacă vă plictisiți de sesiunile obișnuite de Skype sau de mesageria instantanee, atunci încercați să introduceți un pic de joc în prietenia dumneavoastră. Să ne adunăm pentru a juca un joc se simte imediat ca un eveniment mai mult și ar putea fi suficient de distractiv încât să nu vă fie atât de dor unul de celălalt.

Jocuri de petrecere

Dacă aveți un grup mare de prieteni care sunt împrăștiați pe o zonă mare, atunci adunarea tuturor poate fi cu adevărat plină de satisfacții. Deși este nevoie de puțină planificare, organizarea unei petreceri online este foarte distractivă și ce este o petrecere fără jocuri de petrecere? Există o mulțime de opțiuni când vine vorba de jocuri de petrecere online pe care toată lumea le va iubi, așa că încearcă să țineți cont de grupul dumneavoastră de prietenie. Dacă sunteți cu toții tradiționaliști, atunci să jucați ceva simplu, cum ar fi șarade, folosind doar camerele web, este o modalitate grozavă de distracție și de a râde foarte bine. Dacă grupul de prieteni are un simț al umorului diavolesc, atunci versiunea online a Cards Against Humanity va fi perfect.

Pentru cei care nu au o conexiune la internet super rapidă, ceva care se încarcă foarte rapid este esențial. Există o mulțime de jocuri care se potrivesc, dar Skribbl este o opțiune deosebit de simplă și este gratuită. Skribbl funcționează mai mult sau mai puțin ca și Pictionary, desenați o imagine pentru prietenii dumneavoastră folosind mouse-ul sau trackpad-ul și primul dintre prietenii care ghicește ce desenezi primește puncte. Puteți să vă faceți propria „cameră” când utilizați Skribbl și să vă invitați toți prietenii individual. Aceasta înseamnă că puteți face parte din același joc chiar dacă nu puteți fi aproape fizic.

Jocuri pe platforme

Puteți să jucați jocurile pe platformă care se află în repertoriul dumneavoastră obișnuit de jocuri. Marea majoritate a jocurilor moderne au un mod multiplayer online și atâta timp cât jucați același joc pe aceeași platformă, atunci veți putea colabora. Să vă luptați pe o hartă Call of Duty și să faceți ciudățeni unul cu celălalt prin căști ar putea să nu sune ca cel mai prietenos mod de a vă aduna, dar este mult mai ieftin decât să vă planificați următoarea vacanță oriunde locuiesc prietenii dumneavoastră, iar pentru unele grupuri de prietenie, un pic de competiție inofensivă îi aduce pe toți împreună. De asemenea, merită să ne amintim că Call of Duty este departe de singura dumneavoastră opțiune. Ați putea juca jocuri de colaborare precum Animal Crossing și Stardew Valley sau jocuri din primele dumneavoastră zile de joc precum Crash Bandicoot sau Super Mario, alegerea este în întregime a dumneavoastră!

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending