Conectează-te cu noi

Gaming

Cele Mai Bune Setări Pentru Elden Ring

Publicat

pe

Cele Mai Bune Setări Pentru Elden Ring | Zicala.ro

Elden Ring, cel puțin pe console, este de așteptat să fie un mare succes în 2022. Fiecare jucător, indiferent dacă joacă League of Legends sau Lost Ark, toată lumea urăște lag-ul. După ce a fost criticat în ziua lansării pentru performanță slabă, jocul a primit recent o evaluare în mare parte pozitivă pe Steam. După cum este de obicei la From Software, portul PC are unele probleme. Am efectuat o varietate de benchmark-uri la Elden Ring pentru a descoperi setările ideale pentru a profita la maximum de ele.

Jocul are încă unele probleme de performanță și necesită un computer modern. Cu toate acestea, cu câteva modificări ale parametrilor, puteți face ca Elden Ring să arate așa cum doriți, în timp ce atingeți limita ratei cadrelor (FPS).

Mai jos este o listă cu cele mai bune setări Elden Ring, determinate de teste individuale:

 • Texture Quality: Medium
 • Antialiasing Quality: Low
 • SSAO: Medium
 • Depth of field: Off
 • Motion blur: Off
 • Shadow Quality: High
 • Lighting Quality: Medium
 • Effects Quality: Medium
 • Volumetric Quality: High
 • Reflection Quality: High
 • Water surface Quality: Low
 • Shadow Quality: Medium
 • Global illumination quality: High
 • Grass Quality: High

Elden Ring este tratat diferit față de multe dintre celelalte jocuri pentru care oferim sfaturi de performanță. Elden Ring, la fel ca fiecare lansare anterioară a companiei From Software pe PC, este limitată la 60 de cadre pe secundă (FPS). Ca urmare, testarea cu diferite carduri este dificilă, deoarece multe sisteme recente pot depăși cu ușurință limita.

Ca și în cazul Sekiro: Shadows Die Twice și Dark Souls 3, în cele din urmă ar trebui să existe un mod care dezactivează limita. Aceste moduri neautorizate, pe de altă parte, nu sunt ușor de găsit. Deoarece fizica și alte elemente ale jocului sunt frecvent legate de frecvența cadrelor din jocurile From Software, deblocarea aproape sigur va bloca jocul.

Pe un PC cu piese medii de acum câțiva ani, inclusiv un Ryzen 7 1700X, un RX 580 de 8 GB și 16 GB de RAM. Încă am reușit să obținem o rată de cadre decentă la 1440p cu modificări ale setărilor și 60 fps la 1080p cu presetarea Mediu, în ciuda faptului că aceasta este sub specificațiile sugerate de From Software.

Profunzimea câmpului și estomparea mișcării sunt cei doi câștigători majori. Ambele ar trebui să fie oprite. Nu arată bine și ambele au un efect asupra performanței. De asemenea, ar putea crea bâlbâială în joc, așa că dezactivați-le.

În caz contrar, aproape orice alegere vă va spori performanța. Nu există multe opțiuni pentru setări gratuite. În scopuri vizuale, am compromis și am stabilit umbrele, reflexia, iluminarea globală și calitatea volumetrică la nivel ridicat. Dacă doriți să obțineți mai multă performanță de pe computer, acordați atenție diferitelor setări, de la umbră la calitatea reflexiei. Acestea sunt cele mai cruciale.

Am trecut de la o medie de 29 de cadre pe secundă la 1440p cu presetarea Maximă la 37 de cadre pe secundă cu setările ajustate. Nu este rău. Pentru a fi clar, cu o platformă ca a noastră, nu ar trebui să jucați Elden Ring la 1440p. Pentru a ocoli limita de 60 fps, am testat pur și simplu la 1440p.

Cerințe de sistem pentru Elden Ring

Cerințele de sistem pentru Elden Ring sunt mult mai dificile decât ar sugera calitatea sa vizuală. Deși poate fi folosit un GPU mai vechi de la nivelul inferior, cerințele CPU și RAM sunt semnificative. Puteți scăpa cu 8 GB de RAM, dar având în vedere dificultățile actuale de bâlbâială ale jocului, vă recomandăm să faceți upgrade la 16 GB.

CPU Minim
AMD Ryzen 3 3300X
Intel Core i5-8400
Recomandat
AMD Ryzen 5 3600X
Intel Core i7-8700K

GPU Minim
AMD Radeon RX 580 4GB
Nvidia GeForce GTX 1060 3GB
Recomandat
AMD Radeon RX Vega 56 8GB
Nvidia GeForce GTX 1070 8GB

RAM Minim
12 GB
Recomandat
16 GB

Stocare 60 GB

OS Windows 10 sau 11

Nevoile CPU sunt cu adevărat interesante. Nu întâlnim des jocuri care necesită astfel de procesoare moderne. Chiar și portul PC al lui God of War necesită un procesor Intel Core i5-2500K, care este cu șase generații în urmă cu Core i5-8400. Problema pare să fie numărul de fire în modelele mai vechi de procesoare Intel.

Hyperthreading nu este disponibil pe procesoarele Intel i5 mai vechi, iar Core i5-8400 este primul procesor Intel i5 cu șase nuclee. Deși Ryzen 3 3300X are doar patru nuclee, include hyperthreading, ceea ce îi permite să ruleze opt thread-uri simultan. Pentru a rezuma, nu credeți în cerințele de sistem. Conform cercetărilor noastre, a avea cel puțin șase thread-uri de execuție este mai important decât a avea un procesor din ultimele câteva generații.

Cerințele CPU sunt excesiv de mari, dar nevoile GPU sunt insuficiente. Nu am putut obține 60 de cadre pe secundă la 1080p nici cu un RX 580 de 8GB. Modelul de 4GB ar avea probleme suplimentare. Elden Ring funcționează cel mai bine cu 8 GB de RAM, în timp ce un GTX 1060 de 6 GB ar fi suficient.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending