Conectează-te cu noi

Business

Blockchain Gaming: O Nouă Modalitate de a Face Bani în 2022?

Publicat

pe

Blockchain Gaming: O Nouă Modalitate de a Face Bani în 2022? | Zicala.ro

2021 a fost probabil unul dintre cei mai interesanți ani în dezvoltarea tehnologiei blockchain. Pe lângă creșterea intensă a mai multor criptomonede și jetoane cheie, toate site-urile de mass-media au fost inundate de isterie cu privire la noua și nebanală piață NFT.

Să investigăm complexitățile blockchain împreună cu un CEO al unei platforme de jocuri blockchain, de ce studiourile de divertisment pariază pe blockchain, cum fac gamificarea bazată pe blockchain și cum sunt organizate cele mai cunoscute platforme de divertisment din blockchain.

Cu siguranță, 2021 poate fi numit anul NFT. O mulțime de oferte de milioane de dolari și marketing agresiv pentru o serie de colecții.

Această dezvoltare a NFT-urilor implică întrebări cu privire la utilizarea și aplicarea sa și, desigur, trezește interesul marilor jucători.

În mod ciudat, cel mai interesant sector al pieței produselor digitale a fost industria jocurilor. Probabil ați auzit deja despre jocurile blockchain, unde este posibil să câștigați jetoane.

Jocuri blockchain: ce sunt?

Jocurile blockchain sunt jocuri care sunt realizate pe baza tehnologiei blockchain și folosesc elemente de criptografie, adică sunt jocuri care folosesc criptomoneda ca instrument în joc.

Să aruncăm o privire la utilizarea unei astfel de tehnologii în produsele de joc.

Cel mai important lucru pe care această tehnologie îl poartă în joc este deținerea absolută a unui articol sau produs. Cumpărând, de exemplu, un jeton NFT în joc, jucătorul poate fi sigur că are un obiect cu adevărat rar și îl poate vinde înafara jocului.

Devine posibil să tranzacționați cu alții absolut nestingherit, fără a renunța la întregul său cont, de dragul unui singur articol. Ați putea spune că aceasta oferă o economie cu totul nouă, condusă de jucători, în care fiecare își poate crea propriul conținut unic.

Apare întrebarea, deci cum își vor monetiza dezvoltatorii jocul dacă skin-urile sunt create nu numai de ei, ci și de utilizatori? Cea mai ușoară opțiune este un comision pe tranzacție.

Acesta poate fi comparat cu procentul care este dedus de la artist cu fiecare revânzare ulterioară a NFT-ului său.

De menționat, cel mai popular tip de joc în acest moment, cu o economie specială în joc – sunt jocurile bazate pe agricultură. Acum, pe piața cripto, avem multe jocuri care vă permit să cultivați criptomonede.

Acestea sunt jocuri DeFi în care puteți face bani cu adevărat, deși într-un anumit echivalent, criptomonedă sau NFT.

Sunt jocurile cripto o tendință în 2022?

Tehnologiile blockchain au devenit din ce în ce mai complexe și mai interesante în ultimii ani.

Ele evoluează și se extind. Cu un număr mare de oameni acasă în ultimii doi ani, interesul pentru produsele digitale, inclusiv criptomonede și jocuri cripto, a crescut.

Capacitatea jucătorilor de a nu doar să cumpere obiecte și să cheltuiască bani în cadrul jocului, ci de a-i câștiga ei înșiși, generează mult interes în rândul jucătorilor și al marilor companii din industria jocurilor.

Interesant este că multe jocuri cripto oferă recompense în bani pentru acțiunile primitive – finalizarea misiunilor și câștigarea experienței. Doar unul dintre astfel de jocuri Axie Infinity a primit o mulțime de recenzii pozitive și este într-adevăr un proiect de mare succes.

Este sigur să spunem că ar putea fi un loc de muncă cu drepturi depline pentru cineva? Probabil da. Și se pare că eSporturile tradiționale vor avea un concurent puternic foarte curând.

La ce să ne așteptăm în 2022?

În acest moment, putem spune cu certitudine că nu ar trebui să ne așteptăm la un boom al jocurilor cripto în anul următor. Integrarea acestei tehnologii în jocurile video cu drepturi depline este lentă și dificilă.

Ca toate noile tehnologii, este tratată cu mare teamă.

Interesant este că una dintre cele mai mari companii din industria jocurilor Ubisoft a anunțat deja dezvoltarea jocurilor bazate pe blockchain. De altfel, Ubisoft a finanțat anterior câteva alte proiecte similare cu simbolul REVV în joc.

Cel mai probabil, 2022 va fi un an intermediar și foarte important în dezvoltarea criptomonedei și a jocurilor cu NFT. Cu siguranță, 2021 poate fi numit pe bună dreptate anul jetoanelor neinterschimbabile, inclusiv datorită platformelor de jocuri.

Noul an promite a fi foarte interesant, așa cum știm deja despre anunțul multor inovații strălucitoare în cripto-gaming: Illuvium, Sipher, Star Atlas. Unele dintre ele au început deja și păreau promițătoare.

Urmăriți-le acum pentru a vă informa înainte ca activele digitale să zboare!

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending