Conecteaza-te cu noi

News

Cele Mai Recente Tendințe pe Twitch din 2021

Publicat

pe

Cele Mai Recente Tendințe pe Twitch din 2021 | Zicala.ro

În ultimele 24 de luni, streamingul live a crescut considerabil. Cu toate acestea, recent a părut să încetinească. Comparativ cu 2020, vizionarea săptămânală în flux live a scăzut.

De exemplu, în săptămâna din 22 iunie, ceasul de live streaming a scăzut cu 0,45% față de anul precedent. În plus, chiar și atunci când timpul de vizionare a scăzut, industria în ansamblu a crescut cu 49% în 2021, față de 2020.

Platforme de streaming

Streaming Platforms

A existat o creștere rapidă și chiar dramatică a divertismentului acasă, platformele Twitch, Netflix, Hulu, Disney Plus și HBO Now câștigă milioane de abonați în ultimii ani. De exemplu, Youtube Gaming, Facebook Gaming și Twitch au înregistrat o creștere a orelor săptămânale de vizionare în acest an.

În plus, Twitch domină în continuare streaming-ul în 2021. Platforma a contribuit cel mai mult la cultura live-streaming-ului și a devenit una dintre platformele de top de jocuri. În ultimii câțiva ani, conținutul fluxului de jocuri a înflorit, aducând industria jocurilor video în centrul atenției.

În plus, și alte platforme s-au alăturat acestui trend, precum Facebook cu Facebook Gaming și Youtube cu Youtube Gaming, și par să ajungă și ele din urmă.

De exemplu, în 2021, Facebook Gaming a cunoscut o creștere incredibilă. Cu toate acestea, Youtube Gaming își păstrează încă a doua poziție, dar tranziția nu este chiar impresionantă. Chiar și atunci când Twitch conduce încă această secțiune, Facebook Gaming a avut o creștere considerabilă a audienței.

Platforma a atins pragul miliardului pentru prima dată în istorie, atingând 1,06 miliarde de ore vizionate. Dacă Facebook Gaming continuă să țină pasul, poate depăși cu ușurință Youtube Gaming.

Mulți experți au spus că divertismentul în streaming va crește, iar unele dintre cele mai extinse conglomerate de divertisment și telecomunicații din lume spun că lucrurile vor continua în această direcție.

Potrivit The Verge, firma de cercetare StreamElements, Twitch a înregistrat o creștere cu 31% a audienței, cu un număr total de ore vizionate care a crescut de la 33 de milioane pe 8 martie la 43 de milioane pe 22 martie. Twitch găzduiește milioane de oameni care se adună în fiecare zi și se distrează împreună, să discute și să interacționeze.

Categoriile de pe Twitch sunt jocuri, muzică, talk-show-uri, sport, călătorii în aer liber, doar chat, mâncare și băutură și evenimente speciale. Platforma adună milioane de oameni care își împărtășesc pasiunile.

Pe lângă partea la modă a jocurilor, există câteva subiecte în ultima vreme pe care streamerii aleg să le transmită în flux, cum ar fi streaming muzical, streaming de sport și altele.

Streaming de muzică și sport

Music & Sports Streaming

În cazul streamingului de muzică, această tendință pare să înlocuiască radioul în ultima vreme. Uneori ne-am putea întreba chiar: „Este Twitch noul radio?”.

În ultimul trimestru, muzică în flux a fost una dintre cele mai mari tendințe în creștere. Muzica are cel mai semnificativ impact asupra publicului tânăr, fiind cea mai proeminentă dintre tendințele de streaming.

Grupurile de vârstă mai mici preferă acum muzică în flux radio, pentru o platformă excelentă. Cel mai important motiv ar fi acela că nu există reclame, DJ-i, nici verificări de timp.

Streamingul de muzică nu necesită solicitarea de melodii ca la radio, dar vă permite să alegeți dintre milioane de melodii și să le redați de pe orice dispozitiv.

Primul canal de muzică Twitch din T2 2021, Sintica, a generat 1,2 milioane de ore de vizionare. Cele mai populare canale de muzică Twitch au posturi de radio 24/7 care ajută la promovarea tinerilor artiști din mai multe genuri, inclusiv Monstercat.

De la apariția categoriei „Muzică” pe Twitch, canalele au generat peste 230 de milioane de ore de vizionare.

Twitch devine, de asemenea, un loc perfect unde spectatorii se pot aduna pentru a viziona ligile sportive preferate. Orele desfășurate la categoria „Sport” au crescut cu 82%, deoarece echipa de parteneriat Twitch s-a străduit în tot acest timp să aducă pe platformă ligile sportive majore.

Platforma a atins 37.000 de spectatori de vârf în timpul meciului dintre Carolina de Nord și Louisville, liga de top a spectatorilor de vârf în T2 2021 fiind Liga Națională de Fotbal Feminin.

Folosind tactici de co-streaming, NBA s-a clasat pe locul al doilea. În parteneriat cu streamer-ul brazilian Gaules, ei au transmis jocurile playoff pe Twitch.

Streaming de jocuri video

Video Game Streaming

Twitch a apărut ca o platformă de streaming specializată în jocuri video, dar platforma a crescut și a evoluat de atunci. De exemplu, sectorul jocurilor video de pe piața spaniolă este atât de puternic încât platforma a primit o bună primire.

În urmă cu doar câteva luni, a fost în fogă Fall Guys, Among Us, iar acum, este timpul să ne îndreptăm atenția către Rust.

În plus, mulți creatori de conținut non-gaming au început să vadă Twitch ca pe o oportunitate de a se conecta cu publicul lor și de a deveni mai personali și mai interactivi. Ca urmare, un număr tot mai mare de streameri se concentrează pe diseminare, politică sau știri.

Twitch poate oferi oportunități, dar unde va duce creșterea sa? De la o vreme, am început să vedem că mărcile care nu sunt asociate cu jocurile sau sporturile, precum Vodafone, vor să se implice în sporturi.

Nu este surprinzător să vedem că mărcile decid să se implice în 2021, dar asta nu înseamnă că vor avea rezultate pe termen lung. Prin însăși natura sa, Twitch necesită creativitate, perseverență și adaptare continuă.

Am învățat până acum de la Twitch că conținutul personalizat, originalitatea, personalitatea captivantă și implicarea comunității sunt fundamentale. Fiecare streamer întruchipează acest lucru în felul său. Este cel mai atractiv și, de asemenea, provocator aspect al platformei.

Co-streaming

Co-streaming

Co-streaming-ul este o altă tendință acum în Twitch care reprezintă redifuzarea autorizată a unui eveniment. Această metodă oferă în același timp comentarii live și perspective noi și incitante pentru competiția live.

Similar cu ligile sportive tradiționale, ligile de sport au încercat recent utilizarea co-streamurilor pentru a vedea cum reacționează consumatorii la această metodă de transmitere.

Cinci puncte procentuale au crescut orele de vizionare în co-streaming de la an la an.

Streamingul video conduce traficul pe internet reprezentând 82% conform statisticilor actuale de streaming. Ei presupun că va fi la fel până în 2022 (Interdigital, 2020).

Un rol în această popularitate crescândă a streamingului este, fără îndoială, accesibilitatea video. Streamingul va deveni mai popular în rândul companiilor și în alte organizații datorită calității îmbunătățite a videoclipurilor.

Continuați lectura
Click pentru a plasa comentariul

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

News

Ce Este Noul Program de Reparații Apple?

Publicat

pe

By

Ce Este Noul Program de Reparații Apple? | Zicala.ro

Apple a spus că va furniza în curând piese, instrumente și manuale celor care doresc să-și repare propriile iPhone-uri și computerele Mac.

Apple a livrat miercuri un cadou de sărbători devreme: a spus că va începe în curând să vândă piesele, instrumentele și instrucțiunile pentru ca oamenii să-și facă propriile reparații la iPhone.

A fost o victorie majoră pentru mișcarea „dreptului la reparație”, care a cerut producătorilor de tehnologie să furnizeze componentele și manualele necesare clienților pentru a-și repara propriile smartphone-uri, tablete și computere.

Apple, Microsoft, Google, Amazon și alții s-au luptat de mult timp cu propunerea de legislație care ar face astfel de resurse de reparații disponibile public. Dar mișcarea a câștigat avânt în această vară, când Comisia Federală pentru Comerț a anunțat că va intensifica aplicarea legii împotriva companiilor de tehnologie care au îngreunat repararea gadgeturilor lor.

Timp de zeci de ani, ideea că oamenii și-ar putea întreține propriile electronice de larg consum a fost nepractică. Piesele originale erau greu de obținut, iar reparațiile puteau fi costisitoare și intimidante. Când telefoanele și computerele s-au stricat, cumpărarea unora noi era cea mai simplă opțiune.

Acum, programul de auto-reparare al Apple este un semn că industria tehnologică s-ar putea, în sfârșit, să facă din întreținere o parte din experiența de a deține un gadget.

„Este o victorie pentru atelierele de reparații, este o victorie pentru consumatori și este o victorie pentru planetă”, a spus Nathan Proctor, director la US Public Interest Research Group, o organizație de susținere a consumatorilor care a lucrat la „dreptul la reparație”.

Iată ce înseamnă asta pentru tine.

Ce înseamnă programul Apple de reparații?

De la începutul anului viitor, a spus Apple, oamenii pot folosi un magazin online pentru a comanda piese și instrumente pentru a-și repara produsele mai noi, inclusiv iPhone 12 și iPhone 13 și ultimele computerele Mac. Clienții care își trimit piesa deteriorată la Apple vor primi credit pentru achiziționarea unei piese noi.

Programul se va concentra pe cele mai comune elemente care necesită reparare, cum ar fi ecrane, baterii și camere, înainte de a se extinde la alte tipuri de componente.

Compania nu a publicat încă o listă de costuri pentru piese, dar a spus că prețurile pentru consumatori ar fi cele plătite de atelierele de reparații autorizate. În prezent, un ecran de înlocuire pentru iPhone 12 costă un magazin autorizat aproximativ 234 USD după ce este schimbat un ecran spart. La un magazin Apple, repararea unui ecran iPhone 12 în afara garanției costă aproximativ 280 USD.

„Crearea unui acces mai mare la piesele originale Apple oferă clienților noștri și mai multe opțiuni în cazul în care este nevoie de o reparație”, a declarat Jeff Williams, directorul de operațiuni Apple, într-un comunicat.

De ce este asta mare lucru?

Pe scurt, veți avea mai multe opțiuni pentru a repara un iPhone, ceea ce vă poate reduce costurile.

Anterior, era cel mai ușor să vizitezi un magazin Apple pentru a repara un iPhone. Dar, așa cum să vă duceți mașina la un dealer pentru întreținere nu este cea mai ieftină opțiune, mersul la un magazin Apple nu a fost nici cel mai rentabil.

Alternativa a fost să vă duceți iPhone-ul la o terță parte pentru reparații, eventual la un preț mai competitiv. Când am dus anul acesta un ecran de iPhone XS spart la un magazin Apple, am fost cotat cu 280 de dolari pentru reparație, comparativ cu 180 de dolari de la un magazin independent.

Cu toate acestea, Apple a făcut reparațiile iPhone din ce în ce mai dificilă pentru magazinele terțe, a declarat Kyle Wiens, directorul executiv al iFixit, o companie care vinde piese și publică instrucțiuni pentru consumatori pentru a-și repara electronicele.

Chiar și atunci când erau folosite piese originale, unele reparații puteau fi autentificate numai cu instrumentele software Apple, care nu erau disponibile publicului. Apple a furnizat acele instrumente software doar personalului său și atelierelor de reparații autorizate care au semnat un contract și au fost de acord să cumpere piese exclusiv de la companie. Aceste magazine autorizate erau atunci mai susceptibile de a percepe prețuri mai mari decât cele neautorizate.

Noul program Apple deschide mai multe uși. Puteți încerca să vă reparați singur dispozitivul pentru a economisi bani. Sau puteți cumpăra piesele de la Apple și le duceți la altcineva pentru a face reparații.

Toate acestea pot încuraja oamenii să-și întrețină produsele pentru mai mult timp și să le țină, la fel ca întreținerea obișnuită a unei mașini. Acest lucru are implicații pentru reducerea risipei de tehnologie și pentru ajutorarea mediului.

Ce se întâmplă dacă nu dețin un produs Apple?

Apple a fost istoric unul dintre cei mai vocali oponenți ai mișcării „dreptul la reparare”. Compania a citat riscurile de securitate – cum ar fi deturnarea datelor unui client în timpul unei reparații neautorizate – drept motiv principal pentru a nu lăsa piesele și instrucțiunile la îndemâna publicului.

Pentru clienții care nu sunt Apple, această știre este astfel semnificativă. Dacă Apple, una dintre cele mai valoroase companii publice din lume, stabilește un nou standard în ceea ce privește reparațiile, vă puteți aștepta să urmeze alți producători de tehnologie, mai ales dacă doresc să evite amenzile de la guvernul federal.

„Acest anunț marchează un progres semnificativ în asigurarea dreptului nostru la reparații și suntem mândri de Apple pentru că a făcut această mișcare îndrăzneață”, a spus domnul Wiens.

Sursă: nytimes.com

Continuați lectura

News

Recenzie Ace of Shades (Jocul Umbrelor #1)

Publicat

pe

By

Recenzie Ace of Shades (Jocul Umbrelor #1) | Zicala.ro

Amanda Foody a creat o lume plină de mister în care personajele luptă pentru viața lor și încearcă să supraviețuiască într-o societate vânată de oameni bogați, bande și oameni politici care sunt împuterniciți să decidă pentru întreg orașul. The Ace of Shades este prima carte din trilogia jocului The Shadow și din perspectiva mea este una dintre cele mai bune cărți pentru tineri de până acum. Amanda a făcut un lucru grozav cu acțiunea care este foarte bine construită. De asemenea, personajele sunt interesante și urmează un parcurs atât de complex și construirea lumii este atât de bine descrisă încât te vei îndrăgosti de carte încă de la prima pagină. Cred că intriga este originală și unică și se bazează pe o lume foarte diferită de ceea ce știm din cărțile clasice pentru tineri. Lumea din această carte este o expresie a cum arată realitatea în ultima vreme, așa că, cred că este un fel de oglindă sau o descriere metaforică a vieții moderne.

Complotul

Acțiunea a pus accent pe personajul principal, Enne, o adolescentă foarte frumoasă care merge la școală și face lucruri întâmplătoare așa cum ar trebui să facă un adoleșcent. Totul a fost normal până când mama ei a dispărut și de atunci trebuie să urmeze urmele mamei sale până la un oraș în care totul este corupt. Acțiunea se concentrează pe găsirea mamei ei sau cel puțin câteva răspunsuri despre trecutul ei în timp ce ea se dezvoltă. A deveni parte a orașului este ceva pe care ea nu și-a dorit niciodată, dar a câștigat.

„Tot ce știi sunt povești, își spuse Enne. Și nu toate poveștile sunt adevărate.”

Clădirea lumii

City of sin poate fi ușor etichetat ca „Alter Vegas” din cauza jocurilor care se joacă acolo și nu vorbim despre jocurile obișnuite de cazino cunoscute precum: joc de masă, blackjack sau multe altele. Nu, ei joacă un fel de poker cu viața lor ca miză. „Oamenii nu joacă acest joc pentru a câștiga, draga mea. Ei joacă acest joc pentru a nu pierde.” Orașul este corupt, sistemul politic este și el și sunt multe secrete care urmează să fie găsite de personajul nostru principal Enne.

Intriga

O vom urmări în acest oraș al păcatului unde trebuie să-l găsească pe Levi, un bărbat foarte arătos, dar și foarte periculos. El este Domnul de Fier. El trebuie să conducă oamenii de fier care, de altfel, sunt una dintre cele trei bande care conduc orașul. Din nefericire, din cauza unei escrocherii în care a fost târât în urmă cu câțiva ani, nu își poate îndeplini sarcinile cu privire la Irons. El lucrează cu Enne pentru a se ajuta unul pe celălalt și pentru a-și urma interesele personale. Pe lângă asta, se îndrăgostesc unul de celălalt, lucru care nu poate fi refăcut. Chimia lor este vizibilă, dar ei o neagă din cauza abundenței de probleme cu care trebuie să se confrunte. Prima și cea mai importantă este Vianca.

Poveste de dragoste

Dacă prima carte nu a dat timp să dezvolte povestea de dragoste dintre Levi și Enne, a doua și a treia carte chiar au pus acest lucru pe planul principal. În timp ce își îmbunătățesc abilitățile și descoperă mai multe informații despre Vianca, mama lui Ennes, viața paralelă și regulile orașului, ei încearcă, de asemenea, să rămână împreună. Enne este cu adevărat curajoasă, își face propria echipă și încearcă să conducă orașul. Ea devine o femeie puternică care ia propriile decizii. Acesta este motivul pentru care următoarele cărți sunt cu adevărat intrigante, deoarece aduc personaje noi în poveste și le oferă și un rol important.

Părți care nu mi-au placut

Sincer să fiu, nu mi-a plăcut că povestea de dragoste se dezvoltă atât de tare din prima carte. Nu vreau să spun că a fost plictisitor, dar a fost unul cu ardere lentă. De asemenea, mi-aș dori ca Vianca să nu fie atât de prezentă în viața lor, dar cred că asta a fost frumusețea cărții.

Recomandări de la Amanda Foody

Recomand cu tărie să citiți întreaga serie din The Shadow Games. Pe lângă aceasta, Amanda Foody are și câteva cărți interesante precum: Daughter of the Burning City, All of us Villains și Weeping tide.

De asemenea, dacă acum aveți nevoie de mai multe cărți pentru tineri sau pentru adulți, deoarece vine iarna, aș recomanda Red Queen, Six go Crowns și Silver Serpents, care are o carte viitoare care va completa seria „Zei absenți”.

De asemenea, puteți încerca The winner’s curse cu un complot cu adevărat original, sau Serpent & Dove care a devenit foarte popular printre iubitorii de cărți anul acesta. Pentru iubitorii dependenți, aș spune să încercați ”From Blood and Ash”, care vă va uimi cu adevărat, deoarece chimia este foarte puternică și intriga foarte bine construită.

Deci, continuați să citiți cărți de bună calitate. Acolo sunt recomandarile si cel mai important, citiți Asul nuantelor, veți fi impresionat de dinamica acțiunii și de modul în care se schimbă situațiile de la un capitol la altul. Veți fi încântat de tot. Urmăriți-le și călătoria către celelalte două cărți: Regele proștilor și Regina Volților.

Continuați lectura

News

Facebook, Messenger, Instagram și WhatsApp Nu Funcționează!

Publicat

pe

By

Facebook, Messenger, Instagram și WhatsApp Nu Funcționează! | Zicala.ro

Facebook Messenger, Instagram și WhatsApp, au căzut în același timp luni, scoțând o platformă vitală de comunicații utilizată de peste trei miliarde de oameni din întreaga lume și adăugând căldură unei companii aflate deja sub control intens.

Aplicațiile Facebook – care includ Facebook, Instagram, WhatsApp, Facebook Messenger și Oculus – au început să afișeze mesaje de eroare în jurul orei 18:40, au raportat utilizatorii. În decurs de cinci minute, Facebook dispăruse de pe internet. Câteva ore mai târziu, site-urile încă nu funcționau, potrivit Downdetector, care monitorizează traficul web și activitatea site-ului.

Întreruperile tehnologice nu sunt neobișnuite, dar a avea atât de multe aplicații nefuncționale de la cea mai mare companie de socializare din lume în același timp a fost extrem de neobișnuit. Ultima întrerupere semnificativă a Facebook a avut loc în 2019, când o eroare tehnică i-a afectat site-urile timp de 24 de ore, într-un moment, chiar și cele mai puternice companii de internet pot fi încă afectate de un snafu.

Cauza Nefuncționării Aplicațiilor Facebook

De această dată, cauza întreruperii a rămas neclară. La câteva ore după incident, experții în securitate ai Facebook au încercat încă să identifice problema principală, potrivit unei note interne și angajaților informați cu privire la această chestiune. Doi membri ai echipei sale de securitate, care au vorbit cu condiția anonimatului, deoarece nu erau autorizați să vorbească în public, au spus că este puțin probabil să se fi produs un atac cibernetic, deoarece un hack nu ar fi afectat atât de multe aplicații simultan.

Experții în securitate au declarat că problema provine cel mai probabil dintr-o configurare greșită a serverelor Facebook, care nu permitea oamenilor să se conecteze la site-urile sale precum Instagram și WhatsApp. Când apar astfel de erori, companiile revin frecvent la configurația lor anterioară, dar problemele Facebook par să fie mai complexe și necesită o actualizare manuală.

Andy Stone, un purtător de cuvânt al Facebook, a postat pe Twitter: „Suntem conștienți de faptul că unele persoane au probleme cu accesarea aplicațiilor și produselor noastre. Lucrăm pentru ca lucrurile să revină la normal cât mai repede posibil și ne cerem scuze pentru orice inconvenient. ”

Întreruperea a provocat revoltă și veselie online, în timp ce utilizatorii Facebook și Instagram s-au orientat către Twitter pentru a se plânge și a se amuza de incapacitatea lor de a folosi aplicațiile. Hashtag-ul #facebookdown a început, de asemenea, rapid la tendințe.

Însă întreruperea a fost o lovitură pentru întreprinderile mici și alte persoane care se bazează pe platformă pentru desfășurarea activităților de publicitate și pentru milioane care folosesc Facebook și aplicațiile sale pentru a comunica cu prietenii și familia din întreaga lume.

Gamerii care fac streaming pe Facebook Gaming și sunt plătiți de spectatori și abonați au declarat luni că încearcă să găsească alternative.

Așadar, momentan nu știm de la ce s-a cauzat această stopare a aplicațiilor Facebook și așteptăm să își revină în cel mai scurt timp posibil!

Continuați lectura

Trending