Conectează-te cu noi

Stil de viață

Cum Să Faci Ca Oamenii Să Te Placă Imediat

Publicat

pe

Cum Să Faci Ca Oamenii Să Te Placă Imediat | Zicala.ro

Cu toții avem acel prieten care este pe placul tuturor. Pentru el, durează doar 0,2345 secunde pentru a face pe cineva să râdă și pentru a face o legătură cu un străin, în timp ce vă chinuiți să spuneți un singur cuvânt unei persoane pe care ați vrea să o cunoașteți.

Această abilitate de a fi cea mai simpatică persoană din cameră se numește „charismă”. Și nu este neapărat ceva cu care trebuie să vă nașteți. Este o abilitate pe care dumneavoastră sau toată lumea o poate învăța. Și la fel ca un mușchi, dacă îl exersați, puteți deveni din ce în ce mai bun. Nu spun că va fi ușor sau confortabil, pentru că veți trece printr-o mulțime de momente înfiorătoare, dar, în cele din urmă, puteți fi acea persoană cu care toată lumea își dorește să fie prietenă.

Pasul 1: Faceți o primă impresie grozavă

Poate acest lucru este cel mai greu. Depinde foarte mult de care este prima impresie a celuilalt despre dumneavoastră. Nu este imposibil să schimbați prima impresie a unei persoane despre dumneavoastră, dar cu siguranță va da un impuls conversației voastre dacă cealaltă persoană are o primă impresie pozitivă despre dumneavoastră. Primele impresii se bazează pe o mulțime de lucruri, cum ar fi limbajul corpului, îmbrăcămintea, vocea, mirosul, sosul de curry de pe cămașă etc. Unele dintre acestea sunt în afara controlului vostru, dar pot avea un impact enorm asupra prima impresie a celeilalte persoane.

După ce vă prezentați, este timpul să cunoașteți cealaltă persoană. Fiți încrezător și începeți cu câteva întrebări simple despre jobul lor, studii, hobby-uri și apoi veți avea o viziune mai clară asupra personalității lor. Dacă există ceva despre care ei spun că nu înțelegeți, nu ezitați să-i întrebați. Poate veți afla niște lucruri despre cealaltă persoană care vă impresionează cu adevărat. După aceea, cealaltă persoană va fi mai drăguță și mai remarcabilă. Dacă acesta este cazul, asigurați-vă că le arătați interesul.

Pasul 2: Fiți interesant

Acum e rândul vostru să fiți mai interesant. Este foarte important să nu fiți falși, doar să fiți voi înșivă. Dacă vă întrebați despre hobby-urile voastre, spuneți-le la ce vă pricepeți. Dacă nu vă întreabă, nu trebuie să așteptați permisiunea, doar spuneți-le despre dumneavoastră. Dar nu prea mult.

Oricare ar fi hobby-ul sau interesul vostru, asigurați-vă că vorbiți despre asta. O persoană poate deveni mult mai interesantă după ce cealaltă persoană își află pasiunea și talentul. Doar asigurați-vă că, mai întâi, aflați pasiunea celeilalte persoane. În acest fel, nu va părea că doar vă arătați, ceea ce poate fi și foarte dezgustător.

Pasul 3: Fiți sincer și deschideți-vă

Când ajungeți la toate aceste puncte, vă puteți deschide puțin. Vorbiți despre lucruri precum ceea ce ați mâncat la micul dejun sau care sunt cele mai mari temeri ale dumneavoastră. Dar le puteți spune cu ușurință despre defectele voastre, cum ar fi cât de rău cântați sau dansați. Și veți fi surprins cât de mult veți primi „omg, și eu” și BAMMM, aveți o conexiune cu cealaltă persoană sau alte persoane dacă sunteți într-un grup. Pasul subțire nu numai că face o legătură între voi doi, dar cel mai probabil îi va face pe toți cei prezenți să râdă. Mai ales dacă sunteți un mare povestitor, o altă abilitate care poate fi învățată. Totul este să folosiți tonul corect al vocii și să fiți entuziaști și cât mai reprezentativ posibil (folosind diferite posturi, instrumente imaginare etc.)

Asigurați-vă că nu faceți asta ca prim pas, va fi o impresie proastă să mergeți la cineva și să-i spuneți „hei, m-am culcat cu ursulețul meu de pluș până la 18 ani”. Nu fiți acea persoană. Acest pas necesită puțină încălzire.

De asemenea, puteți face niște glume frumoase în această etapă, doar asigurați-vă că glumele dumneavoastră tachinoase sau sarcastice sunt făcute corect. În caz contrar, veți deveni un prost din punctul de vedere al altora. Așa că asigurați-vă că rămâneți mereu în linie. Nu atacați niciodată identitatea cuiva și nu tachinați ceva de neschimbat pentru persoana de lângă voi.

Pasul 4: Priviți și faceți-o singuri

Acum că știți teoria, sunteți gata să faceți practic. Dar înainte de asta, puteți învăța încă un lucru sau două de la alte persoane carismatice. O modalitate excelentă de a-i observa este să urmăriți gazdele emisiunilor de noapte. Sunt niște oameni grozavi, cu un mare simț al umorului și trebuie să se facă simpatici doar în câteva minute. Puteți învăța câteva „mișcări” de bază sau glume de la ei. Urmăriții pe ei și pe invitați cum implementează toți acești pași în interviul lor și veți avea o idee despre cum ar trebui să arate o conversație ideală.

Dacă ar trebui să închei toți acești pași într-o singură propoziție, ar fi următorul: „Fiți persoana cu care ați vrea să ieșiți”. Fiți pozitiv și amuzant pe cât posibil și, da, poate nu tuturor le va plăcea gustul dumneavoastră, dar asta nu înseamnă că sunteți o persoană rea sau că nu sunteți simpatic. Dacă o persoană sau o persoană din grup vă trimite un semnal că nu-i place, mergeți mai departe și încercați să o cunoașteți pe următoarea persoană, nu lăsați evenimentul să fie irosit.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending