Conecteaza-te cu noi

Stil de viață

Idei de Hobby-uri Pentru Bărbați

Publicat

pe

Idei de Hobby-uri Pentru Bărbați | Zicala.ro

Pentru mulți dintre noi, a avea întreaga zi pentru noi înșine poate fi înfricoșător. Trăim într-o lume în care suntem în mod constant conectați cu alți oameni datorită internetului. Rareori, în zilele noastre, facem lucruri singure. Să petrecem ceva timp cu noi înșine poate fi unul dintre cele mai plăcute lucruri vreodată, dacă este făcut corect. Timpul liber nu trebuie luat doar ca o modalitate de a ne relaxa, ci și ca o oportunitate de a urmări o pasiune sau un interes. Aici hobby-urile joacă un rol important în viața noastră. Mulți dintre noi probabil lucrează la locuri de muncă care nu ne plac pentru a plăti facturile. Hobby-urile sunt o modalitate de a ne desprinde de acea rutină zilnică și de a ne permite să explorăm lucrurile care ne interesează. Iată câteva idei de hobby pentru bărbați care ar putea fi urmate în timpul liber.

Cititul

Nicio altă activitate nu este capabilă să contrasteze utilizarea zilnică a computerelor și a telefoanelor mobile decât o carte bună. Fie că este ficțiune sau literatură bazată pe fapte, lectura poate oferi un mijloc alternativ de a petrece ziua decât ecranul obișnuit. Actul de a citi este pașnic și vă poate expune la noi idei și moduri de gândire. Este o activitate pe care fiecare bărbat o poate face acasă în timpul liber și este perfectă pentru a încetini de la distragerile constante din viața noastră de zi cu zi. Un exemplu de o carte bună este Ace of Shades (Jocul Umbrelor #1).

Culturismul

Menținerea corpului sănătos și în formă este hobby-ul perfect pe care îl poate avea orice bărbat. Pe lângă faptul că vă îmbunătățește aspectul și sănătatea, o rutină de antrenament sănătoasă vă poate crește considerabil stima de sine și imaginea de sine. Poate învăța o persoană să își stabilească obiective și să atingă acele obiective prin disciplină și determinare. Să te antrenezi și să ridici greutăți este unul dintre cele mai bărbătești hobby-uri pe care le poți avea și, la fel ca și cititul, este ceva care poate fi făcut practic acasă de unul singur.

Gaming-ul

Acesta este de la sine înțeles. Bărbații adoră jocurile. Jocurile video au devenit o distracție populară pentru mulți oameni. Deși în trecut avea o audiență de nișă, astăzi, jocurile sunt peste tot. Ce modalitate mai bună de a te relaxa după o zi grea la muncă decât să joci un joc video, fie cu prietenii, fie singur. Mulți bărbați au trecut la jocurile online, deoarece telefoanele mobile au devenit mai populare. Acest lucru a făcut loc pentru noile experiențe de joc, cum ar fi RPG-urile, să crească în popularitate.

Gătitul

Mulți oameni cred că gătitul necesită timp și o muncă grea. Cu toate acestea, există mulți care consideră gătitul foarte relaxant și vesel. Ideea ca bărbații să participe la activități culinare nu este nouă și, de-a lungul timpului, mulți bărbați au ajuns să iubească bucătăria. Abilitatea de a te hrăni este o parte de bază a autosuficienței și este ceva cu care toată lumea ar trebui să fie familiarizată. Mulți bărbați văd gătitul ca pe un hobby, făcând-o doar atunci când au chef și nu din necesitate. Acum, cu internetul, este mult mai ușor pentru orice bărbat să învețe să gătească în timpul liber.

Scrisul

Acesta este un hobby care poate merge mână în mână cu lectura. Este ceva ce poate face toată lumea și este unul dintre cele mai umile lucruri pe care le poți face. Scrierea poate fi orice, de la scrierea în jurnal sau scrierea propriilor povești și narațiuni, luarea de note din lucrurile pe care le citiți și așa mai departe. Mulți tind să vadă jurnalul ca fiind cea mai bună modalitate de a-și comunica gândurile și sentimentele și poate oferi, de asemenea, o stare de spirit meditativă. Prin scriere, puteți afla câteva modalități mai bune de a comunica idei și gânduri.

Continuați lectura
Click pentru a plasa comentariul

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Stil de viață

Sfaturi de Îmbrăcăminte Elegantă Pentru Bărbați în Vacanțe

Publicat

pe

By

Sfaturi de Îmbrăcăminte Elegantă Pentru Bărbați în Vacanțe | Zicala.ro

Cu toții vrem să încercăm lucruri diferite și să mergem în locuri diferite, dar dacă vreți să vă distrați, va trebui să aveți încredere de sine. Și nimic nu strică mai încrederea decât o ținută proastă. Veți fi nesigur despre dumneavoastră și veți crede că toată lumea vorbește despre aspectul vostru. Așa că aici vă voi scrie câteva dintre cele mai esențiale reguli pe care ar trebui să le urmați atunci când vă îmbrăcați. Știu că există suficiente reguli în viață. Unii, totuși, sunt aici pentru a vă ajuta să ieșiți din situații incomode. Desigur, fiecare persoană care are o opinie despre astfel de lucruri vorbește din experiență personală, dar acele opinii sunt subiective, fără reguli generale. Pe de altă parte, ceea ce funcționează pentru o persoană poate fi considerat prea avangardist de către altul. Așadar, când vine vorba de îmbrăcăminte, găsiți întotdeauna cele mai comune și generale reguli și modificați-le doar puțin pentru a le crea în stilul dumneavoastră.

Cu toate acestea, un sfat bun nu trebuie să fie niciodată adulmecat. De asemenea, pe măsură ce îmbrăcămintea pentru bărbați devine din ce în ce mai apreciată și diversă, poate crea mai multe momente de confuzie și îndoială de sine, așa că este întotdeauna o idee bună să respectați câteva linii directoare generale. Aceste „orientări” sau coduri de îmbrăcăminte tind să fie înființate cu mulți ani în urmă și sunt încă actuale, așa că dacă au lucrat pentru alți oameni, cu siguranță va funcționa și pentru dumneavoastră.

Cu siguranță există multe reguli care vor fi prezentate aici. Unele dintre acestea poate le cunoașteți de fapt, dar unele ar putea fi noi pentru dumneavoastră. Mai întâi vă vom arăta câteva reguli generale sau reguli care sunt legate de diferite locuri sau momente, iar la sfârșit veți vedea câteva reguli generale care pot fi aplicate aproape oricând și oriunde. Așa că, fără alte prelungiri, dacă nu aveți o prietenă care să vă dea idei de îmbrăcăminte, citiți acest articol pentru a avea câteva îndrumări despre cum ar trebui să vă îmbrăcați în diferite ocazii când plecați în vacanță.

Excursie cu barca

Nimic nu pare mai clasic decât o excursie cu barca pe o barcă de lux cu un grup de prieteni. Vreți ca această ocazie să fie o zi memorabilă, așa că trebuie să arătați ultra-elegant dacă sunteți fashionist în adevăratul sens. Stilul nautic nu este despre tendințele în schimbare, ci mai mult despre confortul și asortarea pieselor dumneavoastră. O pereche de pantaloni scurți strălucitori și tricouri închise la culoare sau cămașă cu mâneci scurte este întotdeauna o idee bună pentru a alege ceva unic, care să vă facă stilul să iasă în evidență printre toți cei din jur. Nu fiți rigid, dacă ați adus cu dumneavoastră o cămașă ușoară, descheiați-o măcar la jumătate. Cu toate acestea, acest lucru este doar pentru ocaziile mai speciale, dacă ar trebui să aveți o întâlnire formală sau o întâlnire de afaceri, mergeți și găsiți un blazer ușor sau un costum potrivit, cu părul dat pe spate.

Cocktail baruri

Nu contează dacă sunteți acolo pentru o petrecere a burlacilor, să sărbătoriți ceva sau doar pentru a avea un weekend distractiv. Indiferent de ocazie, va trebui să aveți o ținută elegantă, dar ocazională. Puteți purta fie un tricou, o cămașă cu mânecă lungă, un blazer, doar asigurați-vă că evitați culorile închise. Sunteți acolo pentru petrecere, așa că purtați culori vesele. Cu toate acestea, acordați atenție pentru a evita să arătați ca un păun. Pantalonii pot fi orice, de la o pereche de blugi la un pantalon elegant de costum, secretul este în culorile și stilurile asortate.

Cazino

În locurile anterioare trebuia să fiți puțin ocazional, dar aici este totul despre eleganță. Nimic nu aduce mai multă încredere unui bărbat decât purtarea unui costum bine croit. Un costum bine ales vă poate face să vă simțiți ca Ironman în armura lui, unde nimic nu-l poate opri. Va trebui să faceți câteva cercetări înainte de a încerca un cazino, deoarece există mai multe tipuri de cazinouri. Cele mai prestigioase cer papion negru cu costum negru. Dar cei mai puțini reputați necesită doar un costum bun. Va trebui să alegeți o culoare închisă care poate fi negru, bleumarin sau gri închis. Nu este necesară o cravată, dar se recomandă o batistă de buzunar bună.

Reguli generale

  • Acestea sunt câteva linii directoare, nu reguli generale, puteți oricând să suprascrieți aceste linii directoare alegându-vă propriul stil. Așa cum toți oamenii au propriul stil, locurile au propriile lor maniere. De exemplu, în Miami, puteți să vă prezentați la o întâlnire sau un loc elegant în pantaloni scurți, dar în Europa de Est, veți fi ridiculizat pentru astfel de lucruri.
  • De asemenea, dacă vreți să fiți 100% sigur că ținuta se potrivește bine, puteți oricând să căutați pe Google ținuta specifică introducând cuvintele cheie potrivite. De asemenea, puteți găsi ținute la modă urmărind diferite etichete pe Instagram sau Pinterest.
  • Și nu în ultimul rând, nu uitați de accesoriile. Poate defini și alte păreri despre dumneavoastră, un ceas bine ales, o batistă de buzunar, o pereche de ochelari etc. poate spori foarte mult ținuta dumneavoastră.
Continuați lectura

Stil de viață

Cum Să Faci Ca Oamenii Să Te Placă Imediat

Publicat

pe

By

Cum Să Faci Ca Oamenii Să Te Placă Imediat | Zicala.ro

Cu toții avem acel prieten care este pe placul tuturor. Pentru el, durează doar 0,2345 secunde pentru a face pe cineva să râdă și pentru a face o legătură cu un străin, în timp ce vă chinuiți să spuneți un singur cuvânt unei persoane pe care ați vrea să o cunoașteți.

Această abilitate de a fi cea mai simpatică persoană din cameră se numește „charismă”. Și nu este neapărat ceva cu care trebuie să vă nașteți. Este o abilitate pe care dumneavoastră sau toată lumea o poate învăța. Și la fel ca un mușchi, dacă îl exersați, puteți deveni din ce în ce mai bun. Nu spun că va fi ușor sau confortabil, pentru că veți trece printr-o mulțime de momente înfiorătoare, dar, în cele din urmă, puteți fi acea persoană cu care toată lumea își dorește să fie prietenă.

Pasul 1: Faceți o primă impresie grozavă

Poate acest lucru este cel mai greu. Depinde foarte mult de care este prima impresie a celuilalt despre dumneavoastră. Nu este imposibil să schimbați prima impresie a unei persoane despre dumneavoastră, dar cu siguranță va da un impuls conversației voastre dacă cealaltă persoană are o primă impresie pozitivă despre dumneavoastră. Primele impresii se bazează pe o mulțime de lucruri, cum ar fi limbajul corpului, îmbrăcămintea, vocea, mirosul, sosul de curry de pe cămașă etc. Unele dintre acestea sunt în afara controlului vostru, dar pot avea un impact enorm asupra prima impresie a celeilalte persoane.

După ce vă prezentați, este timpul să cunoașteți cealaltă persoană. Fiți încrezător și începeți cu câteva întrebări simple despre jobul lor, studii, hobby-uri și apoi veți avea o viziune mai clară asupra personalității lor. Dacă există ceva despre care ei spun că nu înțelegeți, nu ezitați să-i întrebați. Poate veți afla niște lucruri despre cealaltă persoană care vă impresionează cu adevărat. După aceea, cealaltă persoană va fi mai drăguță și mai remarcabilă. Dacă acesta este cazul, asigurați-vă că le arătați interesul.

Pasul 2: Fiți interesant

Acum e rândul vostru să fiți mai interesant. Este foarte important să nu fiți falși, doar să fiți voi înșivă. Dacă vă întrebați despre hobby-urile voastre, spuneți-le la ce vă pricepeți. Dacă nu vă întreabă, nu trebuie să așteptați permisiunea, doar spuneți-le despre dumneavoastră. Dar nu prea mult.

Oricare ar fi hobby-ul sau interesul vostru, asigurați-vă că vorbiți despre asta. O persoană poate deveni mult mai interesantă după ce cealaltă persoană își află pasiunea și talentul. Doar asigurați-vă că, mai întâi, aflați pasiunea celeilalte persoane. În acest fel, nu va părea că doar vă arătați, ceea ce poate fi și foarte dezgustător.

Pasul 3: Fiți sincer și deschideți-vă

Când ajungeți la toate aceste puncte, vă puteți deschide puțin. Vorbiți despre lucruri precum ceea ce ați mâncat la micul dejun sau care sunt cele mai mari temeri ale dumneavoastră. Dar le puteți spune cu ușurință despre defectele voastre, cum ar fi cât de rău cântați sau dansați. Și veți fi surprins cât de mult veți primi „omg, și eu” și BAMMM, aveți o conexiune cu cealaltă persoană sau alte persoane dacă sunteți într-un grup. Pasul subțire nu numai că face o legătură între voi doi, dar cel mai probabil îi va face pe toți cei prezenți să râdă. Mai ales dacă sunteți un mare povestitor, o altă abilitate care poate fi învățată. Totul este să folosiți tonul corect al vocii și să fiți entuziaști și cât mai reprezentativ posibil (folosind diferite posturi, instrumente imaginare etc.)

Asigurați-vă că nu faceți asta ca prim pas, va fi o impresie proastă să mergeți la cineva și să-i spuneți „hei, m-am culcat cu ursulețul meu de pluș până la 18 ani”. Nu fiți acea persoană. Acest pas necesită puțină încălzire.

De asemenea, puteți face niște glume frumoase în această etapă, doar asigurați-vă că glumele dumneavoastră tachinoase sau sarcastice sunt făcute corect. În caz contrar, veți deveni un prost din punctul de vedere al altora. Așa că asigurați-vă că rămâneți mereu în linie. Nu atacați niciodată identitatea cuiva și nu tachinați ceva de neschimbat pentru persoana de lângă voi.

Pasul 4: Priviți și faceți-o singuri

Acum că știți teoria, sunteți gata să faceți practic. Dar înainte de asta, puteți învăța încă un lucru sau două de la alte persoane carismatice. O modalitate excelentă de a-i observa este să urmăriți gazdele emisiunilor de noapte. Sunt niște oameni grozavi, cu un mare simț al umorului și trebuie să se facă simpatici doar în câteva minute. Puteți învăța câteva „mișcări” de bază sau glume de la ei. Urmăriții pe ei și pe invitați cum implementează toți acești pași în interviul lor și veți avea o idee despre cum ar trebui să arate o conversație ideală.

Dacă ar trebui să închei toți acești pași într-o singură propoziție, ar fi următorul: „Fiți persoana cu care ați vrea să ieșiți”. Fiți pozitiv și amuzant pe cât posibil și, da, poate nu tuturor le va plăcea gustul dumneavoastră, dar asta nu înseamnă că sunteți o persoană rea sau că nu sunteți simpatic. Dacă o persoană sau o persoană din grup vă trimite un semnal că nu-i place, mergeți mai departe și încercați să o cunoașteți pe următoarea persoană, nu lăsați evenimentul să fie irosit.

Continuați lectura

Călătorie

Care Sunt Cele Mai Bune Curse cu Mașini pe care ar Trebui Să Le Vedeți?

Publicat

pe

By

Care Sunt Cele Mai Bune Curse Cu Mașini? | Zicala.ro

Există Formula 1, WRC, Campionatul Mondial de Anduranță, MotoGP și câteva serii de curse de prim rang. Dar care sunt cele mai bune curse cu mașini pe care ar trebui să le vedeți? Iată o listă.

De îndată ce au fost inventate mașinile, au fost organizate curse de diferite feluri. Prima cursă organizată a fost înregistrată încă din 1867. Curând, aceste curse au devenit o modalitate importantă pentru producătorii concurenți de a-și demonstra mașinile. Sunt sigur că vă amintiți concurența pe care Ford și Ferrari au avut-o în anii 60 – popularizată și mai mult de filmul recent de la Hollywood.

Cele două companii erau aproape de gâtul celeilalte, unde amândouă căutau să construiască cea mai rapidă mașină de la Le Mans. În această competiție acerbă s-a născut Ford GT40 Mk I (prototip folosit la Daytona care a reușit să aducă teamă lui Ferrari), cu al doilea prototip care a câștigat Le Mans. Pentru mai multe despre competiția „Ford vs. Ferrari”, vă recomand să vizionați filmul cu același nume.

Pentru această postare – la fel cum rivalitățile producătorilor au evidențiat de-a lungul anilor, iată o listă cu unele dintre cele mai bune curse cu mașini din diferite serii de curse (vehicule cu patru roți).

Raliul de la Monte Carlo

Statul Monte Carlo nu este doar despre Cazinoul Monte Carlo, pe care îl vedeți în filme. Monte Carlo este cunoscut și pentru mitingurile sale. Unul dintre ele se numește oficial Rallye Automobile Monte Carlo. În fiecare an, acest miting este organizat de Automobile Club de Monaco și are loc de-a lungul Rivierei Franceze în Principatul Monaco și sud-estul Franței.

Din perspectiva curselor, acest raliu are de toate, de la condiții imprevizibile la fiecare punct de plecare până la probe speciale celebre în lume. Piloții de curse vor trebui să se confrunte uneori cu condiții de cursă cu o singură etapă, cum ar fi asfalt uscat, asfalt umed, zăpadă și gheață. Raliul pe etape se desfășoară de la La Bollene-Vesubie până la Sospel, sau uneori este invers. Circuitul de curse este compus din drumuri de munte abrupte și strâmte, cu multe viraje în ac de păr.

Traseul este de aproximativ 31 km, care trece peste Col de Turini, drum de trecătoare montană cu gheață și/sau zăpadă pe unele tronsoane. Prima cursă care a avut loc la Raliul de la Monte Carlo a fost în 1911. Mașinile folosite pentru această cursă sunt din categoria Raliuri, precum Ford Focus, Volkswagen Golf, Renault Clio etc.

Urcarea dealului Pikes Peak

Dealul Pikes Peak este numit și The Race to the Clouds, care este considerat regele tuturor urcărilor de deal. Această cursă este a doua cea mai veche cursă de sport cu mașini din SUA și are o tradiție de lungă durată. Prima cursă a avut loc în 1916 și are un traseu de 12,42 mile cu 156 de viraj care încep la 2.862 de metri înălțime și se termină la vârful Pikes Peak (4.302 de metri înălțime).

Această cursă poate fi considerată o provocare pentru șofer și mașină deoarece, pe măsură ce șoferul urcă spre vârf, aerul subțire încetinește reflexele și scade puterea musculară. Vehiculul este, de asemenea, afectat deoarece aerul subțire fură motorului 30% din puterea sa. Desigur, există și un record stabilit de Sebastien Loeb în 2013 – 8:13.878, unul care nu a fost încă bătut.

Cursa necesită o cantitate incredibilă de concentrare, tenacitate și curaj pentru a o cuceri, deoarece necesită o singură întâmplare, care te poate face să te prăbușești de pe o stâncă. Pista se mai numește și locul de joacă al Diavolului și nu există niciun alt hipodrom în lume precum The Broadmoor Pikes Peak International Hill Climb. De aceea, această cursă cu mașini atrage echipe de curse care sunt dispuși să petreacă luni de pregătire pentru a concura pentru dreptul de a fi Regele Muntelui.

24 de ore de Nurburgring

Am vorbit mai devreme despre 24 de ore de la Daytona (în SUA) și 24 de ore de la Le Mans (Franța). Acum este timpul pentru 24 de ore de Nurburgring, care este centrul Germaniei. La fel ca Daytona și Le Mans, această cursă cu mașini este o cursă anuală de 24 de ore de mașini de turism și curse de anduranță GT, care se desfășoară la faimoasa Nordschleife din 1970. Circuitul de curse, care are o lungime de un singur tur de aprox. 25 km, permite participarea a peste 200 de vehicule și a peste 700 de șoferi.

Această cursă cu motor are o pistă foarte dură numită The Green Hell. Mulți cred că acest eveniment este cea mai epică și epuizantă cursă de anduranță din lume. Peisajul și împrejurimile sunt frumoase, dar acțiunea este non-stop. Cursa în sine este testul suprem al omului și al mașinii.

Monaco Grand Prix

Revenind la fascinantele Monaco și Monte Carlo, Marele Premiu de Formula 1 Monaco a început pentru prima dată în 1929, pe străzile strâmte din Monte Carlo. De atunci, cursa este, fără îndoială, văzută ca cea mai plină de farmec dintre toate cursele – cunoscută și sub numele de „bijuteria coroanei” Formulei 1. Marele Premiu al Monaco este cursa la care vezi toate celebritățile prezente. De asemenea, puteți vedea cum această cursă îl testează pe șofer, deoarece este un circuit incredibil de strâmt, cu zone de scurgere. O singură greșeală poate fi devastatoare, costând un șofer nu doar rezultatele curselor și deteriorarea utilajelor, ci chiar și leziuni corporale.

Circuitul stradal are o multitudine de întorsături. Lipsa unei zone de scurgere și prezența barierelor armco pe ambele părți ale pistei s-au dovedit a fi un aspect pedepsitor. Pentru a vă face o idee despre cât de strâns este această cursă, ar trebui să vă uitați la regretatul Ayrton Senna, unde în 1990 încerca să-și mânuiască mașina în jurul pistei.

Indianapolis 500

Una dintre cele mai faimoase curse din America este organizată întâmplător în aceeași zi cu Marele Premiu de la Monaco (cei mai recenti ani), forțând adesea un șofer să aleagă între cele două. Cursa este găzduită pe celebrul circuit „Brickyard” (cunoscut și sub numele de Indianapolis Motor Speedway) din suburbia Indianapolis – și, după cum sugerează și numele, cursa este un eveniment de 500 de mile.

Desfășurată în 1911, Indianapolis 500 (sau Indy 500) este, de asemenea, una dintre cele trei coroane ale Motorsportului – celelalte două fiind Marele Premiu de la Monaco și 24 de ore de la Le Mans. În zilele anterioare, prestigiul câștigării „Triplei Coroane a Motorsportului” (toate cele trei curse) a fost mult mai mare și mai mulți piloți au încercat-o, cel mai recent fiind campionul mondial de Formula 1 Fernando Alonso.

În ciuda pericolelor curselor ovale, Indy 500 atrage talente de top din lume. Cursa are un format unic de calificare și îi servește câștigătorului o sticlă de lapte în loc de tradiționala șampanie!

Continuați lectura

Trending