Conectează-te cu noi

Tehnologie

Ethereum Classic (ETC): Recenzie, Prognoză și Perspective

Publicat

pe

Ethereum Classic (ETC): Recenzie, Prognoză și Perspective

Ethereum Classic este o criptomonedă care rulează pe un blockchain avansat. Ecosistemul include monede digitale, comunități, rețele și contracte inteligente. Accentul principal este pus pe rezistența la cenzură și pe funcționarea autonomă a contractelor.

ETC are multă activitate în comparație cu multe alte blockchain-uri, aproape la fel de mult ca Litecoin. Mai multe echipe de dezvoltare lucrează la sistem și toate sunt concentrate pe dezvoltarea pe termen lung a proiectului. Ethereum Classic se află în top 10 în ceea ce privește activitatea programatorilor și are mai multe surse mari de finanțare, așa că există motive să credem că rețeaua va deveni mai bună și mai disponibilă public în timp.

Principii cheie:

  • Blockchain avansat tehnologic și contracte inteligente avansate.
  • O comunitate suficient de puternică.
  • Abordare conservatoare a schimbării.

Descrierea proiectului, istoricul creației

În mai 2016, fondul de risc bazat pe Ethereum DAO a strâns aproximativ 168.000.000 USD cu intenția de a-l investi în platforme de contracte inteligente. În același timp, a fost lansat un document care detaliază vulnerabilitățile de securitate DAO care ar putea permite furtul monedelor ETH. În iunie, 3.600.000 de ETH au fost retrase din conturile DAO – au fost mutați într-un alt cont fără acordul proprietarilor, folosind una dintre vulnerabilitățile anunțate în mai.

Membrii comunității s-au întrebat ce acțiuni ar putea fi aplicate în această situație – și, din cauza unui vot din iulie 2016, s-a decis să forkeze Etherium.

Astfel a apărut Ethereum Classic – mulți membri ai comunității Ethereum s-au declarat împotriva lui, bazându-și argumentele pe imuabilitatea blockchain-ului. Noul proiect nu este susținut oficial de Fundația Ethereum.

În acest moment, investiția în ETC este o decizie inteligentă. Chiar și în comparație cu prețul Monero acum, prețul acestei criptomonede și perspectivele sale par mai pozitive. Graficul prețului monedei Monero arată o tendință negativă de creștere.

Graficul clasic al prețului monedei Ethereum: caracteristică criptomonedă, implementare tehnică

Conform planurilor dezvoltatorilor, tehnologia Ethereum Classic (ETC) ar trebui să influențeze diferite sectoare – guvern, finanțe, managementul lanțului de aprovizionare etc., cu un accent special pe formarea unui Internet al Lucrurilor (IoT) cu drepturi depline. Calculatorul care unește toate dispozitivele din rețeaua Ethereum Classic se numește ETC Virtual Machine; se folosește și tehnologia blockchain. Combinația lor le oferă mai multe caracteristici distinctive:

  • Rezistența la cenzură. Este practic imposibil să refuzați accesul la informații sau să întrerupeți execuția codului.
  • Securitate. Scopul principal al criptografiei.
  • Aliasuri. Utilizatorii au pseudonime, păstrând în același timp anonimatul complet.
  • Transparenţă. Tot software-ul este open source și toate acțiunile sunt disponibile pentru inspecție.
  • Fiabilitate. Rețeaua este întotdeauna disponibilă; nu se poate inchide.
  • Încredere. Nu este nevoie să vă bazați pe nicio organizație sau individ.

Prețul clasic Ethereum acum: beneficii

Principalele avantaje ale criptomonedei Ethereum Classic sunt luate în considerare:

  • Structură stabilă. Dezvoltatorii cred că fondatorii Ethereum-ului original au distrus principiile de bază ale platformelor de criptomonede – libertatea de alegere și descentralizarea maximă. Furca a încercat să repare acest lucru.
  • Lichiditate ridicată. Ethereum Classic a arătat întotdeauna indicatori excelenți ai volumului de tranzacționare; în unele cazuri au depășit chiar indicatori similari ai Ethereum.
  • Mulți mari investitori și-au exprimat dorința de a investi în dezvoltarea proiectului.

Perspective și previziuni

Imediat după crearea sa, Ethereum Classic a fost susținut de Poloniex, un mare schimb de criptomonede, care a generat încredere în rândul utilizatorilor. Mai târziu, unii au fost dezamăgiți de monedă, crezând că graficul clasic al prețului monedei Ethereum a crescut din cauza speculațiilor.

Principiul neinterferenței complete în blockchain este, de asemenea, o monedă cu două tăișuri – da, astfel participanții sunt asigurați de descentralizarea completă a rețelei. Dar, în același timp, dacă fondurile sunt pierdute din cauza unui atac de hacker sau din alte motive, nu există nicio modalitate de a le recupera.

Până acum prețul lui Ethereum Classic este destul de stabil, dar experții cred că are o tendință ascendentă. Dacă situația nu se schimbă, atunci Ethereum Classic va fi considerat o opțiune pentru investițiile pe termen lung. Ca alternativă, puteți analiza graficele de prețuri Bittorrent. Despre știrile de monede Bittorrent, acum există știri interesante, care indică o posibilă creștere a valorii monedelor sub cunoscutul brand. Chiar și astăzi puteți schimba cu ușurință BTT în USD.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending