Conectează-te cu noi

Tehnologie

iPhone 15 Pro va fi Primul Telefon Apple Fără Notch

Publicat

pe

iPhone 15 Pro va fi Primul Telefon Apple Fără Notch | Zicala.ro

Recent, LeaksApplePro susține că Apple a transferat munca și resursele anterioare Touch ID către echipa Face ID. Aceasta înseamnă că Apple va abandona oficial dezvoltarea unei funcții de amprentă sub ecran. Compania va ajusta principalele eforturi de cercetare și dezvoltare în direcția Face ID. În plus, va depune mult efort și pe tehnologia camerei de sub ecran. În ceea ce privește notch-ul, există speculații că iPhone 15 Pro ar putea fi primul iPhone care șterge acest design.

Potrivit rapoartelor, Apple a plănuit inițial să adauge o cameră sub ecran la iPhone 13 Pro. Cu toate acestea, tehnologia camerei de sub ecran este încă foarte departe de a fi perfectă. Este mult de lucru pentru această tehnologie. Astfel, Apple a decis să-l amâne cu câțiva ani pentru cercetare.

De la apariția iPhone-urilor, acestea fie folosesc un cadru superior foarte gros, fie folosesc un design cu notch. iPhone 15 Pro poate fi primul iPhone fără niciunul dintre aceste modele. Cu toate acestea, Apple nu va lansa acest dispozitiv până în septembrie anul viitor. În ceea ce privește viitoarea serie iPhone 14, nu există nicio certitudine în ceea ce privește designul său. Cel mai probabil, seria iPhone 14 va continua designul cu notch-ul al seriei iPhone 13. Cu toate acestea, există și rapoarte conform cărora iPhone-urile de următoarea generație ar putea folosi un afișaj cu perforare. Dacă se întâmplă acest lucru, iPhone 15 Pro nu va fi primul iPhone fără notch sau ramă groasă până la urmă.

Apple retractă tehnologia de amprente de pe ecran

Potrivit iDROPNEWS, după mai multe conversații cu autoritățile relevante, acum se poate confirma că inginerii Apple nu vor mai dezvolta recunoașterea amprentei sub ecran pentru iPhone.

Compania din Cupertino lucrează de ani de zile la recunoașterea amprentelor digitale pe ecran, dar se pare că Face ID este calea de urmat, mai ales cu decizia Apple din ianuarie de a transfera toate activitățile și resursele Touch ID către cei care lucrează în echipa Face ID. Recent, Apple a lansat versiunea iOS 15.4 Beta pentru a permite deblocarea Face ID în timp ce purtați o mască, iar aceasta va continua să fie o tendință pentru aproape toate produsele Apple. Următorul pas este evident și va fi gata în curând – un senzor Face ID sub ecran.

Apple vrea acum să-și ia timpul în dezvoltarea unei camere sub ecran. Deși această caracteristică este deja comercială pe Android, performanța sa este sub egală. Astfel, Apple încă mai are ocazia să dezvolte această tehnologie și să fie o forță de luat în seamă.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending