Conectează-te cu noi

News

Se Zvonește că Noul „iPhone 14 Pro” va Avea 8 GB RAM

Publicat

pe

Se Zvonește că Noul „iPhone 14 Pro” va Avea 8 GB RAM | Zicala.ro

Potrivit unui nou raport care citează surse din lanțul de aprovizionare iPhone, un nou zvon susține că gama „iPhone 14 Pro” va include 8 GB RAM.

Apple nu anunță în general câtă memorie RAM este inclusă în iPhone, dar iPhone 12 Pro și iPhone 13 Pro au crescut la 6 GB.

Leaker „yeux1122”, de pe site-ul coreean de blogging Naver, susține că cifra de 8 GB este confirmată. Se pretinde, de asemenea, că producția de masă este în desfășurare.

„[De la o] sursă de lanț de aprovizionare internă”, scrie bloggerul (în traducere), „RAM de pe iPhone 14 Pro lansat anul acesta este de 8 gigaocteți”.

„Se spune… că aprovizionarea cu companiile afiliate este deja confirmată”, continuă afirmația, „și programarea pentru producția de masă pare să decurgă mai repede, [cu] un management mai strict al planurilor de aprovizionare pentru piesele majore după COVID-19”.

Leaker „yeux1122” notează că 8 GB RAM ar însemna că „iPhone 14 Pro” se potrivește cu cel mai recent echivalent Samsung Galaxy. În mod tradițional, telefoanele Android au avut tendința de a include mai multă memorie RAM decât iPhone-urile, dar iOS-ul Apple a funcționat în mod constant mai bine, în ciuda memoriei mai puține.

Modelele mai vechi de iPhone-uri

Niciun iPhone anterior nu a fost lansat cu o opțiune de 8 GB. Apple vinde iPad Pro de 12,9 inch cu 8 GB RAM sau 16 GB RAM opțional.

Cu toate acestea, aplicațiile individuale pentru iPad sunt limitate la utilizarea a 5 GB RAM, deși Apple a oferit soluții pentru asta.

Chiar înainte de următorul iPhone, actualul iPhone 13 se dovedește a fi semnificativ mai rapid decât Galaxy S22 de la Samsung.

Separat, s-a zvonit că Apple plănuiește o reproiectare la exteriorul gamei iPhone 2022. Este din nou prezis că Apple va reduce dimensiunea notch-ului, de exemplu, și poate trece la un sistem de cameră „hole-punch”.

De asemenea, s-a susținut că gama „iPhone 14” va primi un senzor de cameră de 48 MP și, eventual, va trece la un sistem numai de eSIM.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending