Conectează-te cu noi

Tehnologie

Cele Mai Bune VPN-uri Pentru Netflix în 2022

Publicat

pe

Cele Mai Bune VPN-uri Pentru Netflix în 2022 | Zicala.ro

Sunt șanse să vă gândiți la un serviciu de rețea privată virtuală (VPN) pentru capacitatea sa de a vă proteja identitatea, locația și activitățile online. Aceasta este o sarcină importantă, așa că doriți să luați în considerare cu atenție opțiunile VPN. De exemplu, un VPN ar trebui să vă mențină utilizarea internetului privată și sigură, dar să nu sacrifice prea multă viteză. Dacă anonimatul este o problemă, trebuie să cunoașteți politicile de colectare a datelor unui VPN. De asemenea, trebuie să cunoașteți numărul de servere și locații de țară oferite de un VPN; și ce suplimente utile, dacă există, fac parte din serviciu.

Recenziile noastre aprofundate acoperă toate aceste probleme și multe altele, pentru a vă ajuta să alegeți cel mai bun serviciu VPN pentru nevoile dumneavoastră. Indiferent dacă preocuparea principală este anonimatul, transmiterea în flux a emisiunilor preferate din altă țară, viteze sau preț, avem o serie de alegeri pentru fiecare categorie. Mai jos puteți găsi informații despre cum testăm și ce fel de lucruri să căutați atunci când alegeți un VPN.

ExpressVPN – Cel mai bun VPN în general

Este greu să selectați cel mai bun VPN general. Unele servicii sunt mai slabe în ceea ce privește confidențialitatea, dar sunt semnificativ mai ușor de utilizat cu o mulțime de funcții, în timp ce altele ar putea suporta o reproiectare a interfeței.

Am ales cel mai bun VPN bazat exclusiv pe confidențialitate, dar aceasta nu mai este singura preocupare a majorității oamenilor atunci când aleg un VPN. Confidențialitatea este importantă, desigur, dar la fel sunt și performanța, funcțiile suplimentare, o selecție largă de țări și ușurința în utilizare. ExpressVPN are totul. ExpressVPN este unul dintre cele mai rapide VPN-uri pe care le-am testat și are o aplicație foarte ușor de utilizat. Serverele sale sunt toate fără disc, rulând totul în RAM – o practică binevenită care a devenit destul de standard în zilele noastre. ExpressVPN are, de asemenea, suport larg pentru dispozitive, precum și o funcție DNS inteligentă pentru set-top box-uri, console și multe altele.

Nu este cel mai ieftin VPN, dar obțineți o valoare solidă pentru preț, iar serviciul aduce în mod regulat auditori terți pentru a-și consolida acreditările de confidențialitate.

NordVPN – Cel mai bun VPN pentru funcții

Dacă vă plac vitezele și caracteristicile ExpressVPN, dar doriți ceva puțin diferit, NordVPN este, de asemenea, o alegere excelentă. Nord este probabil mai plin de funcții decât ExpressVPN, iar serviciul este doar o parte dintr-o suită mai mare de produse axate pe confidențialitate și securitate. Aplicația desktop este foarte ușor de utilizat și oferă o mulțime de funcții diferite, inclusiv acces la rețeaua TOR prin VPN, VPN-uri multi-hop și blocarea programelor malware și a urmăririi anunțurilor.

NordVPN a parcurs un drum lung pentru a spori încrederea utilizatorilor. După ani în care nu a fost transparentă, compania este acum sinceră cu privire la cine conduce spectacolul, este supusă, de asemenea, audituri terțe, efectuează evaluări ale furnizorilor și folosește servere fără disc.

NordVPN | Zicala.ro

Mullvad – Cel mai bun VPN pentru confidențialitate

Nu am văzut niciodată un alt VPN care să reziste în mod activ să știe cine ești, așa cum o face Mullvad. Mullvad nu vă cere adresa de e-mail, numele sau orice altceva. În schimb, atribuie un număr de cont aleatoriu care acționează ca identificator și logare. Mullvad acceptă plăți folosind metode standard, cum ar fi cardurile de credit și PayPal, dar puteți, de asemenea, să plătiți prin poștă în numerar pentru a rămâne cât mai privat posibil. Mullvad are o politică de interzicere a jurnalelor și nu colectează metadate de identificare din utilizarea dumneavoastră.

Mullvad este, de asemenea, rapid, clasându-se în topul nostru pentru viteze. Deși în mod ciudat am descoperit că pe Windows, configurația OpenVPN a lui Mullvad a fost de fapt mai rapidă decât implementarea Wireguard.

Ce este un VPN?

VPN-urile creează un tunel securizat între computer și internet. Vă conectați la un server VPN, care poate fi situat în Statele Unite sau într-o țară străină, de exemplu, Franța sau Japonia. Traficul dumneavoastră web trece apoi prin acel server pentru a face să pară ca și cum navigați din locația acelui server, și nu din locația dumneavoastră reală.

Când utilizați o rețea VPN, este dificil pentru alții să-și caute activitatea de navigare pe web. Numai dumneavoastră, serviciul VPN și site-ul web pe care îl vizitați veți ști ce faceți.

Un VPN poate fi un răspuns excelent la o varietate de preocupări, cum ar fi confidențialitatea online, anonimatul, securitatea mai mare în Wi-Fi public și, desigur, falsificarea locațiilor.

În timp ce un VPN poate ajuta la confidențialitate și anonimatul, nu aș recomanda stimularea următoarei mari revoluții politice bazându-ne doar pe un VPN. Pentru a deveni o fantomă a internetului (sau cât de aproape puteți ajunge la una), este nevoie de mult mai mult de un abonament lunar de $5 la un VPN.

În plus, un VPN este o alegere excelentă pentru a rămâne în siguranță în timp ce utilizați Wi-Fi la aeroport sau cafeneaua locală. Hackerii care stau pe Wi-Fi public pot încerca să vă spargă laptopul, dar un VPN face această sarcină mult mai dificilă.

În cele din urmă, poate doriți ca un VPN să vă falsifice locația pentru a descărca conținut la care nu ar trebui să aveți acces, dar și acesta are limite. Un VPN era soluția de bază pentru a viziona filme pe Netflix în S.U.A. Acest lucru s-a schimbat în 2016, când Netflix s-a deschis în aproape toate țările din lume. De atunci, compania a investit foarte mult în detectarea și blocarea utilizatorilor cu VPN. Chiar și persoanele care folosesc un VPN în propria țară vor fi blocate de Netflix dacă sunt detectate.

Există VPN-uri care pot păcăli Netflix, dar sunt rare și nu există garanții că aceste servicii vor depăși Netflix pentru totdeauna.

Dincolo de Netflix, un VPN vă poate ajuta să descărcați o aplicație Android care este disponibilă numai pe o versiune străină a Google Play sau să transmiteți conținut din servicii restricționate la nivel regional, cum ar fi BBC iPlayer sau Disney Plus.

O ultimă notă de precauție: nu vă bazați pe VPN-ul dumneavoastră pentru a proteja informațiile bancare pe o conexiune Wi-Fi deschisă. Ori de câte ori este posibil, lăsați tranzacțiile financiare online acasă printr-o conexiune prin cablu.

Ce să cautați într-un VPN?

Înainte de orice altceva, înțelegeți că, dacă doriți să utilizați un VPN, ar trebui să plătiți pentru el. VPN-urile gratuite vând în mod obișnuit datele dumneavoastră de navigare în formă agregată cercetătorilor și agenților de marketing sau vă oferă o cantitate infimă de transfer de date în fiecare lună. Oricum, o regulă de bază este că un VPN gratuit nu vă va proteja confidențialitatea într-un mod semnificativ.

Următorul lucru de luat în considerare sunt politicile de înregistrare a unui VPN. Cu alte cuvinte, ce fel de date colectează un serviciu despre dumneavoastră și activitatea voastră în VPN și cât timp sunt salvate acele date?

Confidențialitatea este principiul de bază al unui VPN și la ce este util să evitați supravegherea pasivă guvernamentală doar pentru ca un furnizor VPN să înregistreze toate vizitele dumneavoastră pe site un anumit site?

În mod ideal, un VPN va spune că păstrează jurnalele doar pentru scurte perioade. Unii furnizori, de exemplu, înregistrează activitatea în RAM doar în timpul unei sesiuni sau trimit automat toate înregistrările la uitare odată ce sunt create. Alți furnizori pot păstra înregistrări pentru câteva ore, zile, săptămâni sau chiar luni.

Politicile VPN variază și când vine vorba de informații personale. Unele VPN-uri doresc să știe foarte puține despre dumneavoastră, preferând ca utilizatorii să se conecteze cu un pseudonim și să plătească cu Bitcoin. Este puțin exotic pentru majoritatea oamenilor, motiv pentru care multe servicii acceptă și PayPal.

Plata în acest mod nu este ideală pentru confidențialitate, dar înseamnă că VPN-ul nu are informațiile dumneavoastră de plată înregistrate, deși ar fi disponibil de la PayPal.

După politicile de înregistrare, doriți să știți câte servere oferă VPN-ul și câte conexiuni de țară are. Numărul de servere oferă o idee despre cât de multă încărcare poate lua un VPN înainte de a încetini la un crawler din cauza traficului copleșitor.

Conexiunile la țară, între timp, contează cel mai mult pentru cei care doresc să-și falsifice locația; cu toate acestea, cei care nu fac spoofer ar trebui să se asigure că există conexiuni în țara lor de origine. Dacă locuiți în Los Angeles, de exemplu, și doriți acces la conținut american, atunci veți avea nevoie de un VPN care oferă conexiuni în SUA. Nu va funcționa să încercați să vizionați Amazon Prime Video printr-o conexiune VPN olandeză, deoarece, în ceea ce privește Amazon, computerul s-ar afla în Țările de Jos.

Unii utilizatori vor dori, de asemenea, să cerceteze politicile de partajare a fișierelor peer-to-peer (P2P) ale unui furnizor VPN. Există VPN-uri care blochează torrentele. Alții închid ochii la ele, dar vă vor epuiza într-o clipă dacă nu faceți nimic bun.

În cele din urmă, câte dispozitive acceptă un VPN dintr-un singur cont? În această epocă a smartphone-urilor, tabletelor, laptopurilor și computerelor, costul unui VPN ar trebui să includă licențierea pentru cel puțin cinci dispozitive. De asemenea, un furnizor ar trebui să aibă aplicații Android și iOS pentru a facilita conectarea unui smartphone sau tabletă la serviciu.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending