Conectează-te cu noi

News

Spuneți Adio Designului cu Notch – iPhone 14 Va Lansa o Nouă Soluție

Publicat

pe

Spuneți Adio Designului cu Notch - iPhone 14 Va Lansa o Nouă Soluție

Apple a lansat oficial noua serie iPhone 13 în septembrie anul trecut. Din păcate, această serie nu a eliminat designul notch-ului, ci doar a redus dimensiunea. Cu toate acestea, a optimizat componentele interne și îmbunătățirea altor zone. Potrivit rapoartelor, Apple a rămas blocat cu designul notch-ului de ani de zile, deoarece nu are o metodă de deblocare adecvată, eficientă și sigură care să poată înlocui Face ID. În prezent, lumina structurată 3D a Face ID-ului este încă una dintre cele mai sigure metode de deblocare. Cu toate acestea, acum există speculații că iPhone 14 ar putea veni cu o soluție mai bună.

iPhone 14 under-screen fingerprint and faceid patent

Rapoartele susțin că Apple are un nou brevet care permite plasarea unui senzor sub ecran. Brevetul subliniază că iPhone-ul poate primi direcțional lumina transmisă prin ecran prin plasarea matricei de imagini optice sub ecran. Această matrice de imagini optice este aplicabilă oricărui senzor de imagine, cum ar fi lumina ambientală, lumina structurată, amprentele digitale și senzorii de recunoaștere facială.

iPhone 14 under-screen fingerprint and faceid patent

Acest brevet înseamnă că o parte a ecranului poate avea „găuri de imagine definită de un backplane-ul opac”, pe care Apple o numește „apertura”. Pentru a putea utiliza în mod normal Touch ID și Face ID, densitatea pixelilor acestei zone de „apertura” a ecranului este mai mică decât restul. O altă posibilitate este ca atunci când Touch ID și Face ID sunt active, pixelii din această zonă de „apertura” să fie mai mici. Cu toate acestea, atunci când nu este utilizat, densitatea pixelilor va fi aceeași ca în alte zone.

Macbook-ul va utiliza această tehnologie ca iPhone 14?

Cu alte cuvinte, iPhone-ul echipat cu această tehnologie este de așteptat să folosească un senzor de amprentă sub ecran. În plus, va folosi și un senzor Face ID de sub ecran și chiar și o recunoaștere a irisului sub ecran. Această tehnologie va permite, de asemenea, iPhone-ului să elimine complet designul notch-ului. Într-un raport de brevet Apple menționează, de asemenea, acest brevet poate funcționa și pe MacBook.

În prezent, seria iPhone 13 este în producție de masă. Nu a folosit această tehnologie viitoare din mai multe motive neștiune de public. Cu toate acestea, există rapoarte că iPhone 14 ar putea folosi aceste tehnologii. Mai avem în câteva luni până să sosească oficial seria iPhone 14. Acest timp este suficient pentru ca Apple să încorporeze această nouă tehnologie în acest smartphone-urile sale. Prin urmare, iPhone 14 va deveni, de asemenea, sperăm că primul telefon mobil Apple din istorie care acceptă amprentele digitale sub ecran și Face ID sub ecran.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending