Conectează-te cu noi

Gaming

Spider-Man Remastered Vine pe PC

Publicat

pe

Spider-Man Remastered Vine pe PC | Zicala.ro

Ca parte a evenimentului State of Play, Sony a făcut o surpriză pentru jucătorii de pe PC. Spider-Man Remastered pentru PC a fost anunțat oficial. Aceasta este una dintre cele mai de succes exclusive ale lui Sony, iar Remaster a devenit primul joc cu suport pentru ray-tracing pe PlayStation 5. Spider-Man Remastered va include toate DLC-urile disponibile pentru joc. Spider-Man: Miles Morales se va alătura jocului original pe PC în toamna anului 2022.

Insomniac, autorul originalului, și Nixxes, care este specializată în portarea titlurilor pentru console, dezvoltă versiuni pentru PC ale ambelor jocuri. Lansarea Spider-Man pe PC este programată pentru 12 august, iar Marvel’s Spider-Man: Miles Morales – la o dată nedezvăluită în toamna lui 2022. Ambele jocuri vor fi disponibile pe Steam și Epic Games Store.

Anterior, Sony Interactive Entertainment plănuia să-și sporească semnificativ prezența pe piețele de jocuri pentru PC și mobil. Până la sfârșitul anului 2025, jumătate din toate lansările companiei vor fi pe aceste platforme.

Ce au mai anunțat dezvoltatorii

Dezvoltatorii de la Insomniac au mai anunțat că ambele jocuri ale seriei – Marvel’s Spider-Man și spin-off-ul său – s-au vândut în peste 33 de milioane de copii până pe 15 mai 2022.

Surprizele de la Sony nu se opresc aici. Capturi de ecran ale versiunii pentru PC a lui Returnal au apărut pe forumul Reddit, confirmând zvonurile recente despre o lansare pentru PC.

Setari Spider-Man pe PC | Zicala.ro

Sunt disponibile și capturi de ecran cu Sackboy: A Big Adventure – acest joc va fi lansat pe PC la scurt timp după Uncharted: Legacy of Thieves Collection.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending