Conectează-te cu noi

Călătorie

Totul despre Turkish Airlines: Detalii, caracteristici și multe altele

Publicat

pe

Totul despre Turkish Airlines: Detalii și caracteristici

O țară care este parțial situată în Asia și parțial în Europa, Turcia are o mare importanță internațională. În fiecare an, țara acționează ca gazdă pentru mulți turiști, oameni de afaceri, multinaționale etc.

Un factor major care contribuie la această pistă grea în țară este sistemul său vast și bine construit de conectivitate. Țara oferă conectivitate de la toate destinațiile majore interne și internaționale la intervale regulate.

Turkish Airlines este cel mai important nume din țară când vine vorba de zboruri către și dinspre țară. Compania aeriană are chiar recunoaștere globală și nume pentru experiența de zbor, confortul și serviciile de lux.

În acest articol veți afla informații despre Turkish Airlines, caracteristicile sale, rezervarea și cele mai bune oferte.

Despre Turkish Airlines

Compania aeriană și-a început operațiunile în anul 1933. Pe atunci, opera sub numele de Administrația Aeronautică de Stat. În anul 1947 a decis să se internaționalizeze. Rutele inițiale către Atena și Grecia au fost introduse din Ankara și Istanbul.

În 1955, compania aeriană și-a adoptat numele actual și a început să se extindă la nivel global. A adăugat din ce în ce mai multe rute la operațiunile sale și până în 1973, compania aeriană transportase peste 2 milioane de pasageri.

În prezent, Turkish Airlines este numele lider în industrie și compania aeriană vedetă din Turcia. Membră a Star Alliance, Turkish Airlines este una dintre cele mai active, luxoase și de încredere companii aeriene.

Operând în principal de pe aeroportul Ataturk din Istanbul, are a patra amprentă ca mărime din lume.

Turkish Airlines zboară către toate continentele și aproape toate destinațiile importante din lume. Este o companie aeriană care răspunde nevoilor tuturor tipurilor de clienți și îi apreciază foarte mult. Compania aeriană a primit premii și recunoașteri majore la nivel mondial.

În anul 2010, a fost recunoscut ca fiind principalul furnizor de servicii de clasă business. În 2016, compania aeriană a câștigat pentru a șasea oară consecutiv premiul pentru cea mai bună companie aeriană din Europa.

Conectivitate și detalii despre flotă

După cum am menționat mai devreme, compania aeriană zboară către aproape toate destinațiile naționale și internaționale posibile.

Pentru a fi mai precis, compania aeriană oferă conectivitate la aproximativ 275 de destinații globale. Acestea includ țări din Asia, Europa, Africa, America de Nord și de Sud și Orientul Mijlociu.

De fapt, compania aeriană oferă clienților săi posibilitatea de a rezerva zboruri către toate destinațiile din Abu Dhabi și Dubai. De asemenea, compania aeriană vă conectează la 46 de destinații din țara propriu-zisă.

Cu o flotă de peste 300 de aeronave, compania aeriană este cu siguranță una dintre cele mai bune.

Servicii și mese în timpul zborului

Compania aeriană oferă în principal o alegere între clasa economică și clasa business. În timp ce pasagerilor din clasa economică li se oferă scaune rabatabile de 7,5 inch, pasagerii din clasa business primesc un scaun rabatabil de 75 inch.

În afară de asta, compania aeriană oferă o masă în timpul zborului, cu mâncare delicioasă și băuturi răcoritoare. Compania aeriană apreciază foarte mult ospitalitatea și același lucru se reflectă în serviciile lor.

Pasagerii se pot bucura chiar și de mai multe canale de divertisment și știri în timpul călătoriei lor de zbor.

Pentru pasagerii care călătoresc în clasa business, compania aeriană oferă chiar conectivitate în timpul zborului. Pasagerii din clasa economică pot beneficia de același lucru la un preț rezonabil și pot rămâne activi prin email și mesaje text.

Politica privind bagajele și check-in online

Compania aeriană are o politică distinctivă privind bagajele în ceea ce privește greutatea permisă pentru călătorii din clasa economică și business.

Cei care călătoresc în clasa business pot transporta la bagajul de cală 30 kg împreună cu 2 bagaje de mână de 8 kg fiecare cu dimensiunile 55 x 40 x 23 cm. Pe de altă parte, pasagerilor din clasa economică li se permite să transporte 20 kg la bagajul de cală împreună cu un singur bagaj de mână de 8 kg.

Compania aeriană oferă, de asemenea, o facilitate de check-in online, care oferă clienților o călătorie fără probleme și locurile la alegere.

Miles & Smiles

Miles and Smiles este un program de membru oferit de Turkish Airlines.

În cadrul acestui program, pasagerii câștigă puncte recompensă de fiecare dată când zboară cu compania aeriană. Începând ca membru Classic, pasagerii pot face upgrade la Classic Plus, Elite și Elite Plus atunci când zboară și beneficiază de servicii companiei.

Privilegiile majore includ upgrade de zbor, acces la saloanele VIP, priorități de rezervare, conectivitate în timpul zborului etc.

În mod clar, Turkish Airlines este una dintre cele mai bune companii aeriene din lume și merită să călătoriți cu ei.

Alte articole de interes:

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending