Conectează-te cu noi

News

Utilizatorii de iPhone 6 Nu Vor Mai Putea Accesa Twitter

Publicat

pe

Utilizatorii de iPhone 6 Nu Vor Mai Putea Accesa Twitter | Zicala.ro

Jakarta, Gizmologi – Unii utilizatori de iPhone 6 și 6+ nu vor mai putea accesa aplicația Twitter pe dispozitivele lor. Motivul este că Twitter a oprit suportul sistemului de operare pentru aplicațiile sale pe dispozitivele care încă folosesc iOS 13.

Pentru a putea folosi Twitter, un iPhone trebuie să ruleze cel puțin sistemul de operare iOS 14. iPhone 6 a fost întrerupt de Apple anul trecut, pentru update la iOS, dar există încă un număr de persoane care folosesc acest dispozitiv ca dispozitiv principal.

„Nu mai acceptăm versiuni mai vechi. Pentru a experimenta cea mai actualizată experiență Twitter pe iOS, descărcați cea mai recentă versiune în magazinul de aplicații sau vizitați twitter.com în browserul dumneavoastră”, a spus Twitter.

iPhone 6 și iPhone 6 Plus până acum folosesc încă sistemul de operare iOS 12.5.5. În timp ce Twitter nu va mai suporta iOS 12 din 2021.

Cu alte cuvinte, iPhone 6 și alte iPhone-uri mai vechi nu mai pot fi folosite pentru a accesa Twitter prin intermediul aplicației. Același lucru îl experimentează și utilizatorii de iPhone 5s care nu mai pot rula cea mai recentă versiune a aplicației Twitter pe dispozitivele lor.

Cum se poate accesa Twitter de pe un iPhone 6

Cu toate acestea, utilizatorii pot accesa în continuare rețelele sociale cu versiunea veche a aplicației, bineînțeles fără a fi echipați cu cele mai recente funcții în cea mai recentă versiune. În plus, dacă utilizatorul are încă un iPhone care rulează iOS 13, utilizatorul poate obține în continuare cea mai recentă versiune a aplicației Twitter prin actualizarea sistemului de operare la iOS 15,

Potrivit Apple în ianuarie 2022, 63% dintre dispozitivele iPhone de pe piață folosesc deja iOS 15. În timp ce ceilalți 93% folosesc încă iOS 14 sau o versiune ulterioară, și doar 7% dintre utilizatorii de iPhone își mai rulează dispozitivele pe sistemul de operare pe o versiune mai vechi.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending