Conectează-te cu noi

Business

5 Moduri de a Face Bani pe Instagram

Publicat

pe

5 Moduri de a Face Bani pe Instagram | Zicala.ro

Pe Instagram, vreți să câștigați bani? Există mai multe opțiuni disponibile pentru asta. Pentru a începe să fiți plătiți, nu aveți nevoie de 100.000 de urmăritori. Aproape oricine poate folosi Instagram pentru a câștiga bani dacă adoptă abordări practice. Puteți folosi următoarele metode și sfaturi din ghidul nostru de mai jos pentru a afla cum să vă transformați contul de Instagram într-o sursă de bani.

#1 Vinde-ți conținutul pe Instagram

Deoarece Instagram se concentrează în principal pe conținut vizual, fotografiile unice și de înaltă calitate vor atrage mulți clienți. Ilustrații artistice simple, filme și animații, opere de artă, fotografii, selfie-uri și alt conținut vizual sunt toate exemple în acest sens.

Toată lumea are nevoie de conținut vizual pentru a avea succes, fie că sunt manageri de marketing care își vând serviciile sau agenți imobiliari care doresc să vândă proprietăți prin intermediul profilurilor lor de afaceri. Există mai multe moduri de a vă vinde fotografiile dacă Instagram este pasiunea dumneavoastră.

Este o metodă excelentă de a vă comercializa fotografia și de a câștiga bani folosind Instagram dacă vă place să faceți fotografii. Postați fotografiile dumneavoastră cu descrieri creative, etichete de produse și hashtag-uri pentru a atrage potențiali clienți. Puteți, de asemenea, să aplicați watermark-uri personalizate fotografiilor și să specificați rolul fotografiei.

#2 Oferiți servicii pentru Instagram Marketing

Vânzarea prin intermediul unui magazin pe Instagram poate include intrarea într-o varietate de industrii și realizarea unei multitudini de inițiative noi, dar una dintre cele mai ușoare și simple metode de a construi un număr solid de urmăritori, de a vă îmbunătăți ratele de implicare și de a vă monetiza contul este de a oferi lecții de marketing, servicii sau coaching ca parte a dezvoltării brandului dumneavoastră.

Nu contează dacă nu aveți o mulțime de urmăritori sau o mulțime de experiență pe platformă. Fie că încercați să vă înființați propriul magazin pe Instagram sau lucrați la construirea unei întreprinderi de influență, companiile pe Instagram vor profita din oferirea de servicii care le arătă clienților cum să-și facă publicitate conturilor cu cel mai mare succes.

Vânzarea acestui tip de servicii este, de asemenea, benefică, deoarece mulți clienți nu sunt siguri de unde să înceapă. Puteți combina propriile încercări de creștere cu o altă platformă de câștig, dacă utilizați platforma Instagram de puțin timp și ați experimentat un succes constant de marketing.

#3 Utilizați Instagram pentru marketing afiliat

Este oarecum similar cu marketingul de influență, dar afiliații sunt mai dedicați companiei, deoarece se concentrează pe stimularea vânzărilor în loc să promoveze sau să răspândească doar informații despre afacere. Ei primesc un comision pentru fiecare vânzare.

Ca afiliat, primiți un comision de fiecare dată când vindeți un produs. În calitate de afiliat, veți primi o adresă URL specială pe care programul de afiliere o va folosi pentru a măsura câte persoane care fac click pe link-ul dumneavoastră cumpără de la companie. Acesta este modul în care vă câștigați comisionul prin marketingul afiliat.

Aceste coduri promoționale sau link-uri afiliate conduc direct la tranzacția produsului. Codurile promoționale sunt cea mai bună alegere pentru afiliați, deoarece pot fi aplicate cu ușurință postărilor sau poveștilor pe Instagram. Deoarece Instagram nu permite link-uri pe care se poate face click oriunde decât în bio.

#4 Deveniți un ambasador al unui brand

O altă abordare a monetizării contului de Instagram este să lucrați ca ambasador al unui brand. Nu este același lucru cu furnizarea de postări sponsorizate. Postările obișnuite sponsorizate sunt de obicei tranzacții unice, în timp ce ambasadorii unui brand stabilesc o conexiune de lucru continuă cu o companie online.

Un ambasador al unui brand pe Instagram nu încearcă doar să promoveze un anumit articol. În schimb, se concentrează pe creșterea recunoașterii globale a brandului. Se realizează prin promovarea și discutarea constantă a unui produs și interacțiunea cu utilizatorii pe Instagram care vă menționează online.

Lucrul cu brandul potrivit care se potrivește audienței și expertizei dumneavoastră este esențial pentru a fi un ambasador al unui brand de succes. Ar trebui să susțineți doar o companie ale cărei valori le împărtășiți. Dacă nu vă pasă cu adevărat de brand pe care îl promovați, urmăritorii dumneavoastră vor putea spune lucruri rele, ceea ce ar putea dăuna contului dumneavoastră de Instagram.

#5 Vânzarea produselor originale

Producătorii de conținut foarte populari se află într-o poziție minunată de a-și extinde identitatea online în produse fizice speciale. Șansa de a câștiga bani prin crearea unei linii de produse unice care să completeze profilul dumneavoastră online există întotdeauna atunci când urmăritorii de pe Instagram încep să crească.

Să începeți ca Instagrammer și să introduceți produse bazate pe urmăritorii dumneavoastră este o opțiune mai bună decât să vă alăturați pe Instagram ca magazin de E-commerce în speranța de a câștiga bani. Puteți partaja imagini și videoclipuri atrăgătoare ale produselor în acțiune.

Datorită atractivității sale vizuale, contul de Instagram este o platformă fantastică pentru promovarea produselor. Dacă logistica furnizării liniei de produse pare complicată, puteți oricând să optați pentru dropshipping. Vă permite să vindeți fără a fi nevoie să mențineți inventarul sau să supravegheați livrările.

Concluzie

Această platformă de socializare este disponibilă pentru mai mult decât simplu marketing și conectarea cu urmăritorii dumneavoastră. Îl puteți folosi și pentru a genera venituri. Așadar, Instagram ar putea fi un loc bun pentru a vă concentra dacă sunteți în căutarea rețelelor de socializare de unde puteți câștiga bani.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Business

Sfaturi Pentru Apeluri la Rece Pentru a Crește Vânzările

Publicat

pe

By

Sfaturi Pentru Apeluri la Rece Pentru a Crește Vânzările | Zicala.ro

Majoritatea reprezentanților de vânzări ar admite că apelurile la rece poate fi o provocare. Cu toate acestea, poate fi o tehnică extrem de eficientă pentru a crește vânzările și a genera mai mulți clienți potențiali, mai ales dacă cunoașteți strategiile și tacticile ideale pe care să le folosiți.

Contactarea unui potențial client sau client prin telefon fără a fi vorbit cu el înainte este cunoscută sub numele de apel la rece. Apelarea la rece se poate referi la crearea unui contact personal și a unui apel vocal.

Oricât de provocatoare ar fi, apelarea la rece are avantaje. Vă permite să construiți interacțiune personală, spre deosebire de comunicarea cu cineva prin e-mail sau rețelele sociale. În plus, primiți feedback rapid și puteți folosi apelul pentru a ajunge din urmă fără a aștepta ca cineva să răspundă la un e-mail, care este mai probabil să fie ignorat.

Este posibil să vă simțiți îngrijorat atunci când efectuați apeluri la rece. Faceți presiuni pe un potențial client care nu și-a exprimat niciodată interesul pentru bunul sau serviciul dumneavoastră să vă asculte argumentul de vânzări sau, la nivel fundamental, să-și ia câteva minute din programul agitat pentru a vorbi cu dumneavoastră.

Apelarea la rece poate avea succes, totuși, dacă aveți atitudinea și tehnica corectă.

Cum să faceți apelurile la rece mai de succes?

Apelarea la rece ar putea deveni una dintre metodele preferate dacă sunteți bine pregătiți și utilizați tehnicile adecvate. Externalizați apelul la rece pentru a vă crește clienții potențiali și a vă îmbunătăți afacerea. Mai jos sunt enumerate câteva sugestii pentru creșterea vânzărilor.

#1 Înainte de a efectua un apel, faceți cercetări despre potențialul client

Cea mai importantă acțiune pe care o puteți lua înainte de a efectua un apel rece este să vă studiați potențialul client. Veți avea idei mai bune despre ce să spuneți și ce să întrebați atunci când aveți cunoștințe de bază. Efectuarea unei cercetări adecvate vă va permite să personalizați și să oferiți valoare apelului la rece.

#2 Luați în considerare beneficiile pe care le puteți oferi potențialului client

Fiecare consumator are un beneficiu crucial care îi va stârni interesul și îl va influența să achiziționeze bunul sau serviciul dumneavoastră. Ce avantaj va determina acest client să cumpere de la dumneavoastră este sarcina principală atunci când faceți contactul inițial cu ținta dumneavoastră. Concentrați-vă asupra nevoilor lor și asupra modului în care îi puteți ajuta să stabilească o relație cu potențialul client.

#3 Discutați cu potențialul client în avans

În loc să efectuați apeluri la rece, gândiți-vă să interacționați cu clienți noi sau consumatori pe rețelele sociale. Alăturați-vă rețelei lor LinkedIn, cum ar fi contul lor de Facebook, urmăriți canalul lor pe youtube sau conectați-vă cu ei pe Twitter. Ca rezultat, veți avea mai multe oportunități de a interacționa cu potențialul client. Și-ar putea aminti chiar de dumneavoastră când îl apelați.

#4 Culegeți beneficiile respingerii

Trebuie să fiți capabili să faceți față respingerii dacă vreți să reușiți în vânzări. Respingerea se întâmplă chiar și celor mai buni reprezentanți de vânzări, doar așa funcționează industria. Luați în considerare de ce persoana a refuzat și apoi utilizați aceste informații pentru a vă îmbunătăți abordarea, produsul, metodele de cercetare și prezentarea.

#5 Învingeți barierele de vânzări

Când un potențial client vă spune că nu are motive să vorbească, recunoaște-ți grijile și întrebați-l dacă ar putea avea 5 minute libere. Dacă indică că trebuie să discute despre asta cu colegii lor, oferă să organizeze o sesiune de grup sau un apel Skype. De asemenea, ați putea fi bucuros să le spuneți cum v-au folosit clienții anteriori pentru a depăși un concurent.

Continuați lectura

Business

Asistent Virtual Pentru Site: Lucruri Pe Care Ar Trebui Să Le Știți

Publicat

pe

By

Asistent Virtual Pentru Site: Lucruri Pe Care Ar Trebui Să Le Știți

Multe companii funcționează acum doar prin intermediul site-urilor lor. S-ar putea să greșiți chiar dacă nu credeți că site-ul dumneavoastră este esențial pentru afacere. Afișările făcute de site-ul dumneavoastră vor reprezenta 92% din primele impresii ale companiei dumneavoastră.

Pentru anumite firme, a avea un site este esențială. Acționează ca bază pentru toate vânzările. Un site poate face parte din canalul pentru anumite companii, dar este secundar conexiunii în persoană. Site-urile, în orice caz, sunt critice pentru o organizație în zilele noastre. Este mult mai mult decât o carte de vizită. Aceasta este prima impresie.

Mulți clienți vă vor căuta pe internet înainte de a vă suna. Ei doresc să vadă o imagine profesională prezentată de site-ul dumneavoastră. Și le ia doar aproximativ 0,05 milisecunde pentru a-și forma o opinie despre pagina dumneavoastră și, prin urmare, despre afacere.

Există mai multe probleme aici

Nu sunteți un expert în site-uri. Ca om de afaceri cuprinzător, pur și simplu vă lipsește timpul sau experiența necesare pentru a construi un site.

Sunteți presați de timp. Marketingul online, rețelele sociale și gestionarea conținutului pot dura timp. Trebuie să puteți delega acea responsabilitate altcuiva. În mod ideal, cineva cu experiență în crearea de site-uri captivante.

Nu sunteți cel mai bun la comunicare vizuală. Și poate că deja aveți, dar mai ales dacă aveți timp să dați viață ideilor de arte grafice pe un site?

Puteți externaliza multe dintre aceste treburi către un asistent virtual permanent sau cu jumătate de normă pentru site-ul dumneavoastră. Acest lucru nu numai că vă va garanta că aveți tot ce aveți nevoie pentru ca site-ul să facă o primă impresie pozitivă, dar va avea ca rezultat și un proces de vânzare mai simplu, pe care îl puteți integra cu întreaga organizație.

Cum vă va ajuta un asistent virtual pentru site-ul dumneavoastră?

Cineva care se poate ocupa de tot felul de sarcini legate de gestionarea site-ului este cunoscut ca asistent virtual pentru site-uri. Să presupunem că ați descoperit că procesul de dezvoltare sau de gestionare a unui site este complicat. În acest caz, un asistent pentru site poate fi ceea ce aveți nevoie pentru a vă menține site-ul în stare de vârf, fără a petrece ore nesfârșite pe el.

Puteți delega rapid următoarele sarcini unui asistent virtual pentru site.

Crearea unui site mai educațional

Incredibil, 47% dintre vizitatorii site-ului vă vor verifica bunurile și serviciile înainte de a ieși de pe site. Aceste semnale arată că oamenii se gândesc la ceea ce aveți de oferit. Dacă site-ul nu este suficient de informativ, vizitatorii vor merge doar pe site-urile concurenților până când vor găsi unul.

Gestionarea programărilor și consultațiilor

Este întotdeauna o opțiune înțeleaptă să angajați un asistent pentru site pentru a simplifica această procedură dacă operați o firmă bazată pe servicii și depindeți de recomandările de pe site-ul dumneavoastră. Dacă clienții completează formularul online de „aranjați o întâlnire”, îi puteți solicita să îl îmbine cu planificatorul, astfel încât să poată planifica, de exemplu, rapid o programare telefonică.

Serviciu clienți

Este esențial ca consumatorii care vă contactează site-ul cu o anumită problemă să se simtă abordați. În calitate de proprietar al companiei, problema este că nu veți crede neapărat că aveți resursele sau timpul necesar pentru a oferi asistență clienților, deoarece vă veți concentra pe alte domenii precum marketingul online.

Vă țin site-ul la zi cu știri și evoluții

Menținerea comunicării cu clienții este, fără îndoială, crucială pentru compania dumneavoastră. În zilele noastre, nu este necesar să furnizați un buletin informativ corporativ tipărit. Cele mai recente informații și modificări pot fi adăugate pe site-ul dumneavoastră de către un asistent de site, ținându-vă consumatorii informați fără implicarea dumneavoastră.

Actualizarea conținutului proaspăt

Conținut proaspăt este necesar. Când un consumator vă vizitează blogul și vede că cel mai recent articol a fost din 2017, nu vreți să fie dezamăgit. Ei ar putea întreba cu privire la statutul dumneavoastră. În schimb, cereți unui asistent de site să caute abordări pentru a oferi conținut proaspăt.

Continuați lectura

Business

Cum Funcționează Marketingul pe Pinterest pentru E-Commerce?

Publicat

pe

By

Cum Funcționează Marketingul pe Pinterest pentru E-Commerce?

Pinterest poate fi un instrument eficient de E-Commerce atunci când este tratat corespunzător. Pe Pinterest, există subiecte pe lângă modă și artă. Funcționează ca un motor de căutare ilustrat pentru idei, inclusiv rețete, sugestii de design interior și multe altele.

Indiferent dacă vindeți mobilier, electronice, servicii sau alte bunuri, dacă vă puneți lucrurile pe Pinterest, vă va îmbunătăți cu siguranță angajamentul.

V-ați trezit vreodată într-un scenariu în care, în ciuda succesului pe Pinterest, nu sunteți siguri cum ați putea beneficia afacerea de E-Commerce? Pentru a vă sprijini în căutarea de asistență, suntem aici pentru a vă ghida despre utilizarea marketingului pe Pinterest pentru E-Commerce.

Indiferent dacă utilizați Pinterest personal, vă puteți dezvolta imediat abordarea pe Pinterest!

Modalități de utilizare a Pinterest Marketing pentru E-Commerce

#1 Creați panouri separate pentru pinurile dumneavoastră

Ați făcut deja bine în crearea unei pagini pe Pinterest. Pentru a preveni amestecul lucrurilor dumneavoastră, trebuie să aveți grijă. Vizitatorii sunt iritați și, ca urmare, pari dezorganizați. Împărțiți pinurile pe mai multe panouri în funcție de perioada produsului pentru o navigare cât mai simplă posibilă.

#2 Includeți prețurile în pinurile dumneavoastră

Chiar dacă ați putea crede că menționarea costurilor ar putea reduce interesul pentru articolele dumneavoastră, este esențial să fiți transparent dacă doriți ca clienții să facă click și să cumpere. Dacă aveți o afacere excelentă de oferit, doriți ca indivizii să fie conștienți de acest lucru și este mai bine să știe că articolele dumneavoastră sunt scumpe înainte de a le urma și de a fi dezamăgiți.

#3 Încurajați clienții să-și trimită imaginile pentru partajare

În epoca selfie-urilor, nu vă interesează să vă încurajați consumatorii să se pozeze folosind sau purtând produsele pe care le vindeți pe site-ul dumneavoastră de E-Commerce. Dacă afacerea dumneavoastră vinde îmbrăcăminte, le puteți cere clienților să trimită fotografii cu ei înșiși îmbrăcând produsele dumneavoastră.

A cere clienților să facă acest lucru ia inițiativa în numele dumneavoastră, dar lucrurile vor începe să meargă mai bine odată ce o faceți. Creați panouri personalizate unde clienții mulțumiți își pot posta imaginile și pot include îndemnuri pe site-ul dumneavoastră.

#4 Distribuiți lucrurile de pe celelalte site-uri ale dumneavoastră

Pe lângă doar prezentarea de lucruri, Pinterest este un instrument excelent pentru promovarea altor materiale online. De exemplu, magazinul dumneavoastră are un blog? Pentru a le permite cititorilor să aleagă care dintre articolele dumneavoastră să citească după convenție, puteți crea un blog cu articole pe Pinterest. Inițiativele dumneavoastră de marketing ar putea primi un impuls suplimentar dacă sunt distribuite pe mai multe canale.

#5 Achiziționați fotografii de înaltă calitate

Vă rugăm să vă asigurați că imaginile sunt atrăgătoare și frumoase, deoarece, fără îndoială, încercați să comercializați prin ele. Nu din ceea ce oferiți, o imagine care se potrivește cu viziunea lor actuală va atrage un răspuns din partea mai multor persoane.

Dacă site-ul dumneavoastră de E-Commerce vinde îmbrăcăminte și lenjerie de pat, arătați cum le puteți utiliza în diferite situații, cum ar fi atunci când sunt extinse peste un pat sau o canapea. Cu cât fotografiile sunt mai captivante, cu atât este mai probabil ca oamenii să înceapă să-și imagineze cum pot folosi acele articole.

În ciuda posibilității ca Pinterest să fi scăpat din atenția dumneavoastră, acesta poate fi totuși un instrument valoros pentru a aduce clienți pe site-ul dumneavoastră. Cantitatea de muncă pe care o faceți va fi întotdeauna reflectată de rezultatele pe care le obțineți, dar cu Pinterest, puteți pune mai mult nivel în față și, în continuare, puteți atrage clienți după proiectul inițial.

Continuați lectura
Nord VPN Black Friday
Atlas VPN Black Friday

Prindeți Reducerile

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro

Facebook

Trending