Conectează-te cu noi

Gaming

Ce Poate Lansa Nvidia în Continuare

Publicat

pe

Ce Poate Lansa Nvidia în Continuare | Zicala.ro

În ciuda deficitului de GPU, Nvidia a avut un an bun în 2021, lansând o varietate de noi plăci grafice și introducând GPU-urile din seria 30 în laptopurile de jocuri. Dar ce are pregătit Team Green pentru 2022?

Deși nu putem fi siguri, am compilat o listă cu toate zvonurile, precum și propriile noastre estimări despre ce ar putea face Nvidia în noul an, așa că continuați să citiți dacă sunteți interesați să aflați.

Seria 40 de la Nvidia

Se pare că abia acum câteva luni de când Nvidia și-a anunțat plăcile grafice din seria 30, mai ales că obținerea uneia dintre noile plăci a fost dificilă din cauza deficitului continuu de cipuri. Se zvonește că plănuiește debutul următoarei generații de GPU-uri încă din 2022.

Arhitectura Ada Lovelace, despre care se zvonește că folosește nodul de producție de 5 nm al TSMC, va fi folosită în următoarele plăci grafice Nvidia din seria 40. Nvidia RTX 4080 este probabil cel mai puternic GPU din linie, cu viteză posibilă de până la 2,5 GHz. Aceasta ar întrece actualele plăci grafice RTX 3080, RTX 3080 Ti și RTX 3090.

RTX 4080 ar putea avea, de asemenea, 18432 de nuclee CUDA și între 85 și 92 de TFLOP-uri în performanță de calcul, conform zvonurilor. Deși nu știm ce fel de performanță de joc în timp real va produce acest lucru, ar putea fi una dintre primele familii de GPU care a făcut ca jocurile 8K să fie concepute la o rată de cadre rezonabilă.

Cu toate acestea, nu vă așteptați ca aceste cărți de generație următoare să ajungă pe rafturi în curând; este mai probabil ca acestea să sosească aproape de sfârșitul anului 2022. Va dura ceva timp până când veți putea face upgrade la orice carduri din seria 40.

GPU RTX 3080 Ti pentru laptopuri

Există, de asemenea, câteva vești bune pentru cei care doresc să cumpere un nou laptop de gaming în loc să-și modernizeze computerul de gaming. Nvidia este de așteptat să dezvăluie un nou GPU mobil RTX 3080 Ti încă din ianuarie 2022 la CES.

Nu există încă multe informații despre acest presupus GPU mobil, dar ar putea include 16 GB de memorie GDDR6, care este de două ori mai mult decât RTX 3080. Ce tip de creștere a performanței în joc ar aduce asta? În acest moment, este dificil de spus, dar aproape probabil că va fi cel mai puternic GPU pentru laptop disponibil.

Cu noile procesoare pentru laptopuri Intel Alder Lake programate să fie dezvăluite cam în același timp, am putea vedea câteva laptop-uri de gaming cu adevărat puternice care vor veni în primele luni ale anului 2022.

Noua placă grafică RTX 3090 Ti, precum și actualizări pentru seria 20

În timp ce Nvidia plănuiește deja următoarea generație de plăci grafice, se zvonește, de asemenea, că lucrează la o mare surpriză finală pentru seria 20 – iar placa Nvidia RTX 3090 Ti ar putea fi lansată la începutul acestui an.

Cu memoria Micron GDDR6X de 21 Gbps și 10.752 de nuclee CUDA, Nvidia RTX 3090 Ti ar deveni probabil cea mai puternică placă grafică pentru consumatori disponibilă în prezent, potrivit VideoCardz.

Cu toate acestea, este de așteptat să consume 450 W de putere, ceea ce este cu 100 W mai mult decât RTX 3090. De asemenea, este probabil să fie prohibitiv de scump, făcându-l doar o opțiune realistă pentru persoanele cu mulți bani și o dorință puternică pentru cea mai bună performanță.

De asemenea, se zvonește că Nvidia va actualiza plăcile grafice RTX 3060, RTX 3070 Ti și RTX 3080 cu mai multă memorie RAM, așa că, în ciuda debutului care se apropie al seriei 40, cu siguranță există încă viață în linia Ampere.

Suport 4K pe scară largă „GeForce Now”.

Serviciul GeForce Now de la Nvidia vă permite să jucați jocuri triple-A pe dispozitive cu putere redusă, cum ar fi un laptop ieftin, un Chromebook sau un televizor inteligent. Cu toate acestea, cu excepția cazului în care utilizați propriul televizor Shield al Nvidia, cel mai premium plan al său este în prezent limitat la o rezoluție de 1440p.

Din fericire, Nvidia a declarat că nu vede niciun motiv pentru care să nu poată crește rezoluția la 4K în viitor pentru alte dispozitive, în condițiile în care fiecare abonament primește deja performanța unui GPU Nvidia RTX 3080. În prezent, compania îmbunătățește serverul pentru a se asigura că poate gestiona cu ușurință performanța 4K.

Nvidia nu a precizat când va fi disponibil 4K pentru PC-uri și televizoare, dar încrucișăm degetele că va fi înainte de sfârșitul anului 2022. Dacă doriți să utilizați această tehnologie, asigurați-vă că conexiunea dumneavoastră la internet este suficient de rapidă pentru a transmite jocuri prin cloud.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending