Conecteaza-te cu noi

Tehnologie

Cele Mai Bune Tablete Pentru Jocuri Mobile

Publicat

pe

Cele Mai Bune Tablete Pentru Jocuri Mobile | Zicala.ro

Dispozitivele mobile devin din ce în ce mai populare în zona de jocuri și s-au îmbunătățit enorm în ceea ce privește tehnologia. Împreună cu dezvoltarea de noi smartphone-uri și tablete, jocurile mobile au devenit și ele din ce în ce mai sofisticate și pot concura chiar și cu titlurile consolelor. Jocuri precum Fortnite și League of Legends, care anterior se jucau în principal pe PC, sunt acum disponibile într-o versiune mobilă și fac ca mulți jucători să treacă pe tabletă. Desigur, există unele dispozitive care sunt deosebit de potrivite pentru jocuri datorită specificațiilor lor hardware.

Dacă doriți să profitați la maximum de jocurile mobile, atunci nu puteți evita cea mai bună tabletă de jocuri. Cele mai bune smartphone-uri pentru jocuri sunt, desigur, o alternativă excelentă, dar dacă nu doriți să vă descurcați fără un ecran mai mare, o durată de viață foarte bună a bateriei și performanța corespunzătoare, trebuie să utilizați o tabletă. În plus, jocurile pe un mic ecran de telefon mobil pot deveni rapid torturi, astfel încât o tabletă este cu siguranță cea mai bună opțiune.

Jocuri Pentru Toată Lumea

În zilele noastre există de fapt o ofertă pentru dispozitive mobile pentru fiecare gen de joc pe care ți-l poți imagina. Cu toate acestea, unele tipuri de jocuri sunt pur și simplu mai potrivite pentru alte platforme și controale. Utilizatorii care doresc să efectueze jocuri de strategie sofisticate în timp real cu multe acțiuni diferite sunt mai bine sfătuiți cu un PC bun.

Astfel, dacă doriți să jucați curse de mașini rapide sau meciuri de fotbal, cel mai bun mod de a merge mai departe este cu stick-ul analogic al unei console. Din acest motiv, jocuri precum FIFA 20 sunt într-o versiune simplificată disponibilă pentru dispozitive mobile. Dar există câteva genuri pentru care controlul ecranului tactil este ideal. Acestea includ B. Puzzle și jocuri de ghicit în care trebuie să găsiți și să mutați obiecte pe ecran.

Aventurile Jump’n’Run pot fi realizate și cu comenzile simple de pe ecran, precum și cu jocuri de meci-3, simulări simple și jocuri de cărți.

Cele Mai Bune Tablete de Jocuri în 2021

În prezent există pe piață câteva tablete care sunt deosebit de bune pentru jocurile mobile. Acestea diferă de alte dispozitive cu procesoare bune, plăci grafice, durată lungă de viață a bateriei, RAM mare și multe altele. Cu toate acestea, un favorit este Apple iPad Pro, care este mai puternic decât majoritatea celorlalte tablete, cu procesorul său Apple A12X Bionic.

Samsung Galaxy Tab S6 este unul dintre preferatele pentru utilizatorii de Android și poate ține pasul cu calitatea iPad-ului. În interior, există un procesor Qualcomm Snapdragon 855 Octa-Core. Mai mult decât atât, dispozitivul are 8 GB RAM și un ecran AMOLED bun, cu care jocurile sunt afișate clar. Afișajul de 10,5 inci are suficient spațiu pentru ca orice utilizator să se bucure de joc.

Cu toate acestea, dacă doriți un model mai mic, care să fie mai ușor de luat oriunde, s-ar putea să vă intereseze Huawei MediaPad M5 8. Are un ecran de 8 inci, cu două difuzoare excelente care reproduc sunetul de înaltă calitate în luptă. O altă variantă este Amazon Fire HD 10, care oferă o performanță grafică foarte bună. Full HD nu este deloc o problemă pe ecranul de 10,1 inci!

Jocurile mobile pentru tablete și smartphone-uri devin din ce în ce mai populare și de-a lungul timpului dispozitivele au devenit o adevărată concurență pentru console și PC. Acest lucru nu se datorează doar titlurilor de joc din ce în ce mai complexe, ci și hardware-ului puternic care este acum încorporat în dispozitivele mobile.

Partea dificilă ar putea fi să afli care este cea mai bună tabletă de jocuri pentru tine. Cu selecția gigantică de mărci precum Apple, Samsung, Amazon și Microsoft, vă simțiți rapid copleșiți, iar unele dintre aceste produse sunt foarte similare în ceea ce privește proprietățile. Acum nu mai este nevoie să intrăm în panică, deoarece ne-am sacrificat timpul pentru a afla ce dispozitive merită deloc atenția ta. Astfel, în acest articol, veți găsi cele mai bune opțiuni de tabletă de jocuri în 2021:

iPad Pro (11 inci)

Dacă preferați să vă jucați jocurile pe iOS, în prezent nu există o tabletă de joc mai bună decât cea de-a doua generație iPad Pro. Acest lucru se datorează în primul rând faptului că A12Z Bionic Chip cu Neural Engine aduce în cele din urmă funcționalitatea iPad Pro la nivelul iPhone-ului. Cu un total de 11 inci, ecranul este acum suficient de mare pentru a putea fi așezat pe o masă cu un suport și pentru a conecta un controler pentru un control mai optim.
Când vine vorba de performanța iPad Pro, fiecare titlu ar trebui să ruleze fără probleme și chiar dacă există o versiune și mai mare, cum ar fi modelul de 12,9 inci, versiunea de 11 inci este pur și simplu mai ușoară și mai confortabilă de ținut. În plus, iPad Pro este, de asemenea, perfect pentru muncă (în special pentru graficieni), pentru streaming de filme și seriale și orice altceva care îți vine în minte. Pentru cei care încă caută o alternativă practică la Microsoft Surface Pro, acesta este un concurent egal împreună cu Apple Pencil și Magic Keypad.

Al doilea iPad (10,2 inci) / Cel mai bun model de gamă medie

Tableta de jocuri iPad de 10,2 inci este versatilul perfect și este cea mai potrivită pentru cei care apreciază calitatea unui dispozitiv iOS. Mai mult, grație chip-ului A10 Fusion, iPad are suficientă putere pentru jocuri și, de asemenea, strălucește cu un afișaj retină clasic. Pentru unii, opțiunile de stocare ale Apple sunt un ghimpe, dar în caz contrar, această tabletă este o alegere excelentă. Acest iPad este compatibil atât cu tastatura inteligentă pentru scriere, cât și cu Apple Pencil.

3 Samsung Galaxy Tab S5e

Dispozitivul Samsung Galaxy Tab S5e impresionează prin afișajul AMOLED excelent și boxele puternice cu tehnologie stereo quad. În plus, S5e este mult mai ușor decât S4, care este o reală ușurare pentru sesiunile lungi de joc și este pur și simplu mai confortabil în mâini. Cu toate acestea, aspectul cel mai negativ este că tableta de jocuri nu are intrare pentru căști, ci în rest este doar de cea mai înaltă calitate.

iPad (9,7 inci)

IPad-ul de 9,7 inci oferă un afișaj clar și o tehnologie excelentă care acoperă toate nevoile și oferă acces la toate jocurile extraordinare iOS. Desigur, aceste versiuni acceptă și Apple Pencil, dar este și mai important să aveți chipsetul A10 Fusion la bord. Aceasta înseamnă o execuție rapidă atunci când joci sau lucrezi.

Amazon Fire HD 10

Dacă sunteți în căutarea unei tablete pentru copiii dvs. sau pentru cineva care este un jucător obișnuit, chiar nu vă puteți înșela cu Amazon Fire HD 10. Acesta oferă în continuare un ecran mare, cu o rezoluție frumoasă Full HD și o estetică frumoasă (în afară de asta) din designul plastic). Dacă sunteți client Amazon Prime, veți obține o serie de alte avantaje, dar toți ceilalți pot profita de Amazon Underground Game Store, care are o mulțime de jocuri Android gratuite excelente.

iPad Mini

Noul iPad mini nu stabilește standarde noi în ceea ce privește funcționalitatea, forma și dimensiunea, dar nici draga noastră nu are nevoie de asta. Cu modelul 2019, doar specificațiile sunt actualizate și este suficient pentru noi. Afișajul nu este mult mai mare decât cel al unui smartphone, dar performanța suplimentară face o mare diferență atunci când vine vorba de jocuri. IPad mini este minunat de potrivit ca tabletă de jocuri și vă permite să vă bucurați de întreaga bibliotecă de jocuri iOS în plină glorie. Actuala generație de mini-uri acceptă și Apple Pencil, astfel încât dispozitivul să fie potrivit și pentru desen.

Microsoft Surface Pro

Chiar dacă adevărații jucători de pe PC argumentează împotriva Surface Pro a Microsoft, ceilalți ar trebui să citiți cu siguranță mai departe. În timp ce majoritatea tabletelor de jocuri oferă doar jocuri iOS sau Android în mișcare, Surface Pro vă permite să vă jucați în biblioteca Steam și în alte jocuri pentru PC. Mai mult, puteți rula jocuri cu 50 de cadre pe secundă netede la rezoluții medii, inclusiv Minecraft și Portal 2.

Asus ZenPad 3S 10

Deoarece aceasta este o companie care și-a construit deja reputația în domeniul jocurilor, nu este o surpriză să găsim o tabletă Asus pe lista noastră cu cele mai bune tablete de jocuri. Asus Zenpad este clar inspirat de designul iPad-ului. Are un ecran clar și luminos, cu suficientă putere pentru a rula toate jocurile disponibile pentru Android. În timpul mișcărilor agitate, difuzoarele prost amplasate pot afecta calitatea audio în timpul jocurilor, iar calitatea procesării ar putea fi mai bună, dar la sfârșitul zilei, ZenPad 3S 10 se dovedește a fi o tabletă de joc Android bună.

Continuați lectura
Click pentru a plasa comentariul

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Gaming

Mecanica în Stilul Jocului

Publicat

pe

By

Mecanica în Stilul Jocului | Zicala.ro

Pe măsură ce tendințele utilizatorilor evoluează într-un ritm rapid, uneori operatorii se întreabă de ce au nevoie pentru a ține pasul cu cerințele? Sergey Kobitskiy este fondatorul Smartico, platforma lider în industrie care ajută operatorii de jocuri să îmbunătățească UX, să îmbunătățească reținerea și să crească profitul.

În acest articol, Sergey va discuta despre caracteristicile cheie ale unei experiențe de joc orientate spre utilizator. În ultimii ani i-au provocat pe operatorii de jocuri să-și schimbe atenția de la achiziție la reținerea clienților. Cu toate acestea, atragerea către client are și provocările sale, iar crearea de clienți fideli este un joc complet diferit.

Sergey mai adaugă că personalizarea este un lux, dar este un lux la care utilizatorii se așteaptă. De exemplu, în industria divertismentului, platforme precum Netflix personalizează experiența pentru utilizatorii săi, afișând conținutul „Vizionat recent” și făcând sugestii pe baza a ceea ce vizionau utilizatorii. El a mai spus că gamificarea este ca și planificarea unei strategii de retenție în timp real pentru a acoperi cât mai multe situații posibile.

Lumea se mișcă rapid, iar oamenii se pot plictisi rapid, ceea ce înseamnă optimizarea tehnicilor de gamificare, oferind în același timp un flux constant de conținut nou pentru implicarea pe termen lung.

Puncte de contact importante

Smartico a acoperit mai multe soluții de marketing care câștigă amploare în industria jocurilor. Tehnologia avansează, la fel și oportunitățile care sporesc implicarea jucătorilor. Partea dificilă constă în menținerea atenției și pentru a încuraja un joc consistent, trebuie să înțelegeți diferitele nevoi ale utilizatorilor.

În cadrul călătoriei clientului, trebuie să recunoașteți punctele de contact critice care pot crea o experiență cu adevărat personalizată. Acest lucru va diferi de la o bază individuală. Cu toate acestea, integrarea completă a AI este un proces vital.

Kobitskiy explică că puterea marketingului și rolul său sunt esențiale pentru a atrage utilizatorul și a modela experiența acestuia pentru a fi unică.

Smartico funcționează deja în ceea ce privește notificările push. Sunt făcute astfel încât notificările să nu se repete, ceea ce înseamnă că jucătorii nu se vor simți copleșiți de mesaje repetitive. AI, totuși, va stabili noi oportunități de a implica utilizatorul. Strategia lor este să nu se implice cu conținut personalizat și informații relevante la momentul potrivit, ceea ce va crea un impuls real în experiența utilizatorului.

AI funcționează în timp real cu puncte de interes personalizate, cum ar fi jocuri noi și alte tipuri de notificări referitoare la utilizator. În zilele noastre, marketingul personalizat este o caracteristică crucială, deoarece piața are o mare varietate de mărci din care jucătorul poate alege. A avea mesaje personalizate este o strategie bună, deoarece jucătorul se va simți special și, de asemenea, va primi ceea ce caută la momentul potrivit.

Clădind încrederea

Multe mărci oferă jocuri noi și interesante, ceea ce înseamnă că partea de achiziție este mai simplă. Este posibil ca oamenii să testeze mai multe jocuri diferite, dar ce faceți pentru a asigura longevitatea?

Procesul de gamificare al Smartico îmbunătățește reținerea, unde puteți vedea un accent pe întăriri pozitive, cum ar fi realizările, progresul și comparația cu alți jucători sunt toate caracteristici care motivează jocul consistent. Dacă acest lucru este asociat cu o provocare suficientă pentru a încuraja o concurență sănătoasă, va genera utilizatori pe termen lung.

Din perspectiva jucătorului, acest lucru este de ajutor, deoarece pot simți că fac parte dintr-o comunitate în care își pot vedea progresul în comparație cu alți utilizatori. Pe măsură ce joacă mai mult câștigând insigne și completând realizări, câștigă mai multe niveluri și urcă pe scară pentru a obține mai multe avantaje și beneficii.

Un jucător se simte mult mai mulțumit dacă primește puncte suplimentare din diverse misiuni și realizări. Acest lucru este, de asemenea, foarte util pentru operator, deoarece va maximiza valoarea jucătorului și îl va determina să joace mai constant. De asemenea, atunci când jucătorul câștigă puncte în joc, posibilitățile de utilizare a acestor avantaje sunt la latitudinea operatorului.

Prin gamificare, operatorul poate crea un comportament specific și poate ghida jucătorul să facă ceea ce își dorește. Sau îi poate conduce la un anumit joc pe care doresc să îl joace creând misiuni sau oferind insigne.

Continuați lectura

Gaming

Laptop-uri Pentru Jocuri Alienware – Merită Hype-ul?

Publicat

pe

By

Laptop-uri Pentru Jocuri Alienware - Merită Hype-ul? | Zicala.ro

Dacă sunteți cel puțin familiarizat cu elementele de bază ale jocurilor, ați auzit de Alienware – aproape visul oricărui gamer. Dar să facem niște săpături. Sunt chiar la fel de bune pe cât pretinde toată lumea? Și de ce? Sunt ele unice?

Dacă vă gândiți să cumpărați un laptop din această categorie și tot simțiți că trebuie să faceți niște cercetări, sunteți în locul potrivit. Vom încerca să analizăm cât mai multe detalii, luând în considerare toate argumentele pro și contra. În acest fel, puteți decide singur dacă acest laptop merită.

O introducere în Alienware

Să începem de la început. Caracteristicile de bază care fac ca orice laptop Alienware să fie atât de solicitat includ, în primul rând, designul extrem de subțire. Cu tot hardware-ul performant incorporat cu pricepere în acest produs, care îi conferă puterea de a suporta cu ușurință seturi VR de înaltă calitate și de a afișa grafică de top, nu ați crede că unele cuvinte precum „subțire” sau „ușor” ar putea chiar fi luate în considerare în descrierea sa. În ciuda tuturor acestor lucruri, Alienware face posibil acest lucru.

O altă caracteristică atractivă care nu este legată de performanța reală a laptopului, dar poate fi totuși apreciată pentru confortul său, este designul inovator care nu permite niciunei pete cu vârful degetelor să strice designul frumos și să distragă atenția de la nuanța sau culoarea frumoasă. Vorbind despre „caroseria”, este fabricată dintr-un aliaj de magneziu, ceea ce o face nu numai extrem de durabilă, dar și nu adaugă nici o greutate inutilă produsului.

Tastatura este o altă caracteristică convenabilă, deoarece este un RGB multicolor cu patru zone, care vă oferă control total și opțiunea de a programa tastele. Alunecând puțin pe tărâmul hardware, trebuie să menționăm că laptopurile au o varietate de cele mai noi procesoare Intel: Core i3, Core i5, Core i7 și Core i9, toate din generația a 10-a.

Crème de la crème

Unul dintre cele mai discutate laptop-uri din varietatea Alienware este cel Area-51m. Și ar putea exista motive pentru asta! Caracteristicile lui Alienware Area-51m sunt greu, sau chiar imposibil, de găsit în orice alt laptop. Asta pentru că, în primul rând, are tehnologia rară de urmărire a ochilor Tobii și are, de asemenea, un procesor standard pentru desktop Core i9-9900K de 95+ W, lucru pe care nu îl găsiți de obicei la majoritatea celorlalte laptop-uri de gaming. Dacă ați crezut că acest lucru este mai mult decât suficient, unicitatea sa nu se oprește aici. GPU-ul său RTX 2080 nu este doar detașabil sau upgradabil, dar este și în aceeași ordine cu GPU-ul MXM. Această combinație devine visul suprem atunci când un nou șasiu de optimizare a fluxului de aer se alătură echipei.

Cu toate aceste caracteristici uimitoare, jocurile complicate precum Assassin’s Creed Odyssey, Metro Exodus sau Forza Horizon 5 nu sunt o problemă pentru acest produs aproape incredibil. Desigur, altele mai simple, cum ar fi Counter-Strike: Global Offensive, Fortnite sau Sims sunt cu adevărat o bucată de tort, așa că se potrivește chiar și celor mai diverși jucători, care folosesc și jocurile ca formă de relaxare. Acest lucru se datorează și ecranului de 17,30 inchi 16:9, 1920 x 1080 pixeli, plăcii de bază Intel Cannon Lake Z390, memoriei de 32768 MB și spațiului de stocare 2x SK Hynix PC400 de 512 GB.

În mod surprinzător, totul vine împachetat într-un laptop de 3,87 kg. Nimic nu spune „lumină” ca Zona-51m.

Cei buni şi cei răi

Desigur, nu le puteți avea niciodată pe toate. Acest miracol al tehnologiei are și câteva mere urate, dar, cine nu? Porturile sunt semnificativ mai puține: nu sunt multe porturi USB, porturi DisplayPort sau porturi audio. Nici măcar un cititor de carduri SD. De asemenea, nu există o opțiune de ecran 4K. Ne pare rău și nouă.

Când vine vorba de întreținere, placa de jos este foarte ușor de îndepărtat, deoarece aveți nevoie doar de o șurubelniță Phillips. Partea grea este să-l puneți înapoi, deoarece există zăvoare strânse în jurul marginilor.

De asemenea, chiar dacă tastatura are multe caracteristici ușor de utilizat, singura caracteristică ușor enervantă este că nu include taste rapide pentru controlul nivelului de luminozitate al luminii de fundal a tastaturii.

În ciuda complexității afișajului, raportul de contrast este oarecum scăzut: 500:1. Acest lucru se traduce prin faptul că negrul și griul nu sunt atât de adânci pe cât ar putea fi.

Durata de viață a bateriei nu este chiar de neegalat, deoarece capacitatea este mai mică în comparație cu Alienware 17 R5. Combinați acest lucru cu procesorul de desktop pretențios și durata scurtă de viață a bateriei nu este o surpriză. Chiar și atunci când toate caracteristicile sunt setate la minim, durează până la 2,5 ore. Timpul de încărcare de la 0 la 100% este de 2 ore, chiar și atunci când sistemul execută comenzi.

Per total, cu toate minusurile incluse, credem în continuare că acest laptop de gaming merită toată popularitatea care îl înconjoară. Depinde de decizia dumneavoastră dacă vă satisface cererile și așteptările individuale, dar credem că, în orice caz, ar fi o potrivire făcută în Rai. Deci ce mai așteptați?

Continuați lectura

Tehnologie

Prezența Inteligenței Artificiale în Viața Noastră

Publicat

pe

By

Prezența Inteligenței Artificiale în Viața Noastră | Zicala.ro

AI are un rol important în viața de zi cu zi. Îl găsim la fiecare pas pe care îl facem și este în continuă creștere. Cu toții am auzit de inteligența artificială, dar nu toată lumea știe ce este ea cu adevărat și cât de mult este prezentă în viața noastră: ce influență are, cât de importantă este și cât de atașați suntem de ea.

Ce este inteligența artificială?

Inteligența artificială este capacitatea unei mașini de a imita funcțiile umane: de exemplu, raționament, învățare, planificare și chiar creativitate. AI face ca sistemele tehnice să înțeleagă mediul în care funcționează, să proceseze această percepție și să rezolve probleme, acționând pentru a atinge un obiectiv stabilit.

Tehnologia AI există de peste 50 de ani, dar cantitățile foarte mari de date și creșterea puterii de calcul au condus la progrese enorme în ultimii ani în acest domeniu. Inteligența artificială este văzută ca un element important al dezvoltării digitale a societății. Se spune că aplicațiile viitoare vor aduce schimbări enorme, dar știm cu toții că AI este deja prezentă în viața noastră de zi cu zi.

Tipuri de inteligență artificială

Inteligență artificială îngustă

Siri de la Apple sau Alexa de la Amazon sunt asistenți virtuali și fac parte din această categorie, dar și sistemele de conducere automată și nu numai. Aceste sisteme sunt capabile să învețe cum să îndeplinească câteva sarcini.

Exemple în acest sens includ interpretarea imaginilor video filmate de drone; organizarea unei agende; răspunsul la întrebările de bază puse de clienți sau potențiali clienți; și efectuarea rezervărilor online.

Inteligență artificială puternică

Acesta este un tip de AI mai flexibil decât cel „îngust” și se caracterizează prin adaptabilitatea și capacitatea sa de a învăța din experiență cum să îndeplinească noi sarcini. Inteligența artificială puternică este flexibilă și inteligentă, caracteristici văzute și la oameni.

Tehnologia care poate crea inteligență artificială generală nu există în acest moment, iar experții spun că vor dura câteva decenii până să apară acest tip de AI.

AI în viața noastră de zi cu zi

Căutare pe internet

Când căutăm informații pe internet, ne dăm seama când folosim inteligența artificială? Motoarele de căutare învață din datele introduse de utilizatori pentru a oferi cât mai multe rezultate relevante.

Cumpărături online și publicitate

Inteligența artificială este utilizată pe scară largă pentru a oferi utilizatorilor de internet recomandări personalizate bazate pe căutările sau achizițiile lor anterioare. AI este foarte importantă în economie, pentru optimizarea produselor și logistică.

Traducere automată

Software-ul de traducere, scrisă sau orală, folosește inteligența artificială pentru a traduce, dar și pentru a se îmbunătăți. De asemenea, facilitează subtitrarea automată.

Jocuri

Acesta este mediul ideal pentru dezvoltarea inteligenței artificiale. Știați că toate jocurile au un AI avansat în spate? Acest lucru vă va permite să aveți un joc fără probleme și să dezvoltați o serie de strategii.

Securitate cibernetică

Sistemele AI ajută la detectarea și combaterea atacurilor cibernetice și chiar a altor amenințări cibernetice care se bazează pe introducerea continuă de date, recunoscând atacurile.

Infrastructură inteligentă

Termostatele inteligente sunt adaptate comportamentului nostru de economisire a energiei, iar dezvoltatorii de orașe inteligente încearcă să controleze traficul pentru a reduce aglomerația.

AI ar putea, de asemenea, să îmbunătățească siguranța în traficul feroviar, să-și îmbunătățească viteza și eficiența, reducând la minimum frecarea roților, maximizând viteza și permițând conducerea autonomă.

De asemenea, ar putea îmbunătăți administrația și serviciile publice încercând să utilizeze o gamă largă de date și să recunoască modele, AI ar putea oferi avertismente timpurii despre dezastrele naturale, permițând o pregătire eficientă și, evident, atenuând consecințele care ar putea urma.

Inteligența artificială are un rol important în viața de zi cu zi. Îl găsim la fiecare pas pe care îl facem și este în continuă creștere.

Continuați lectura

Trending