Conectează-te cu noi

Călătorie

Cele Mai Populare Activități din Australia

Publicat

pe

Cele Mai Populare Activități din Australia | Zicala.ro

Australia este un adevărat paradis pentru pasionații de aer liber. Cei care se bucură de o distracție dinamică pot merge în off-road, călărie, observarea balenelor, scufundări, surfing, pescuit, golf și tenis.

Scufundări

Apele din jurul celebrei Mari Bariere de Corali atrag mii de vânători de comori subacvatici. Potrivit scafandrilor experimentați, lumea subacvatică de lângă țărmurile Australiei este de neegalat în bogăția și diversitatea sa.

Cel mai bun moment pentru a face scufundări este din martie până în iulie, când rechinii-balenă și țestoasele marine pot fi văzute aproape de coastă. Cele mai bune locuri pentru a face scufundări sunt pereții abrupti ai recifelor, unde nu există curenți puternici.

Există scufundări anuale cu rechinii albi în Adelaide și epave de-a lungul coastei de vest.

Tururi în deșert și rafting

Extrimștii pot face un tur palpitant cu ATV-ul prin deșertul australian sau pot face rafting pe unul dintre râurile de munte. Rafting-ul are loc pe o plută de cauciuc. Cele mai bune locuri de rafting sunt pe râul Tully, care traversează statul Queensland.

Înconjurat de păduri tropicale luxuriante, aventuroșii vor depăși peste 40 de repezi, de la simple picături până la obstacole destul de dificile.

Jocuri sportive

Fotbalul, rugbyul, cricketul și golful sunt jocurile cu mingi populare în Australia. În țară aproximativ o mie și jumătate de terenuri de golf bine echipate. Tenisul, baschetul, netballul și badmintonul sunt de asemenea populare.

Pentru cei care preferă o vacanță mai relaxată, mergeți pe traseele celebre din Australia: The Great Ocean Trail, Great Ocean Road și Kangaroo Island Trails.

Viața de noapte

După o zi activă și plină de satisfacții, merită să petreceți o seară la unul dintre locurile de divertisment din Australia. Industria vieții de noapte a țării cuprinde cluburi și baruri la modă, pub-uri confortabile, cazinouri și restaurante de talie mondială.

Veți găsi ceva pentru toată lumea în Canberra. AEU Union Bar este unul dintre cele mai vechi cluburi din Canberra. Găzduiește în mod regulat concerte cu trupe cunoscute și petreceri înflăcărate. Barul servește cea mai bună bere din oraș.

Oaspeții pot juca biliard sau pot folosi tonomate. Cunoscătorii de cocktailuri ar trebui să viziteze The Cube, unde sortimentul de băuturi este uluitor. Canberra Irish Pub cu karaoke este ideal pentru relaxare într-o companie prietenoasă.

Iubitorii de muzică vor adora Clubul Traidis, care găzduiește spectacole muzicale cu sunet live vineri și sâmbătă.

Una dintre cele mai interesante unități din Sydney este Hugo Long Club, unde se adună mulțimea bogată și respectabilă. Chelnerii par toți de pe coperta unei reviste, iar barul oferă cocktail-uri grozave.

Babble în Melbourne este totul despre muzică energică și dans fierbinte până când vă lasați într-o atmosferă de nebunie ușoară. Clubul de noapte combină două ringuri mari de dans, săli spațioase, podiumuri, săli de jocuri pe computer, săli de biliard și baruri.

The Barn, o instituție din Perth, este un loc în care underground-ul muzical prosperă.

Clubul găzduiește sesiuni ale unor DJ australieni în curs de dezvoltare. Unul dintre cele mai la modă cluburi de noapte din Brisbane este opulentul Cloudland, cu ringuri de dans în aer liber și mai multe baruri care combină interioare futuriste cu vegetație luxuriantă.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo
Atlas VPN Black Friday

Iti dau reducere 1% la PC Garage

eMAG | Zicala.ro
Fashion Days | Zicala.ro
Google News - Zicala.ro

Trending