Conectează-te cu noi

Business

Modalități de a promova canalul YouTube pentru mai multe vizionări

Publicat

pe

Modalități de a promova canalul YouTube pentru mai multe vizionări

Odată cu explozia YouTube din ultimii ani, și numărul YouTuberilor a crescut vertiginos. Mai mult ca oricând, este important să găsiți modalități de a vă promova canalul și videoclipurile pentru a vă asigura că sunt văzute de cât mai mulți oameni. Iată câteva modalități de a vă promova canalul YouTube pentru mai multe vizionări, abonați și maximizarea profitului!

Faceți videoclipuri grozave

Modul numărul unu de a obține mai multe vizionări pe canalul de YouTube este să faceți videoclipuri grozave. Videoclipurile care sunt interesante, informative sau pur și simplu distractive care îi vor face pe oameni să se întoarcă pentru mai multe. Dar cum faceți videoclipuri grozave?

Iată câteva sfaturi:

– Alegeți subiecte care vor fi relevante în viitor.

– Asigurați-vă că videoclipul nu este prea lung și are un punct de final clar, astfel încât spectatorii să știe când s-a terminat,

– Adăugați adnotări care oferă informații suplimentare despre ceea ce este afișat în videoclip – Etichetați alte canale în descrierea videoclipului și menționați-le după nume cel puțin o dată în timpul videoclipului în sine.

Nu uitați să includeți link-uri către celelalte conturi de rețele sociale, cum ar fi Facebook, Twitter, Tumblr etc.

Adăugați valoare abonaților

Abonații sunt persoanele care vă vor viziona videoclipurile, așa că dați-le ceva de valoare. O modalitate excelentă de a face acest lucru este oferind sfaturi utile, trucuri sau informații pe care nu le pot găsi în altă parte.

De asemenea, le puteți oferi o privire din culise asupra vieții sau afacerii, sau le puteți oferi reduceri și oferte exclusive. Orice ați face, asigurați-vă că este ceva care îi va face să-și dorească să se întoarcă pentru mai multe.

Păstrați un program constant

Iată câteva modalități de a menține un program constant.

1. Postați videoclipuri noi în mod regulat și respectați un program. Acest lucru le va permite abonaților să știe când să se aștepte la conținut nou și îi va ajuta să se întoarcă pentru mai mult.

2. Folosiți platforme de social media precum Twitter, Facebook și Instagram pentru a vă partaja videoclipurile și a genera trafic către canalul dumneavoastră.

3. Colaborați cu alți YouTuberi sau influenceri din nișa dumneavoastră pentru a vă promova reciproc canalele și pentru a promova încrucișat conținutul.

4. Desfășurați concursuri și tombole în care participanții trebuie să se aboneze la canalul de Youtube și să introducă adresa lor de email înainte de termenul limită.

5. Includeți link-uri către pagina de YouTube pe toate profilurile de rețele sociale, astfel încât spectatorii să vă poată găsi cu ușurință, indiferent unde caută conținut video.

6. Creați liste de redare de actualitate care se referă la evenimentele curente pentru a-i interesa pe spectatori de ceea ce aveți disponibil pe canalul de YouTube.

Începeți o discuție în secțiunea de comentarii

În calitate de YouTuber, unul dintre obiectivele principale este să obțineți mai multe vizionări ale videoclipurilor dumneavoastră. Cu cât aveți mai multe vizionări, cu atât veți avea mai multe șanse să obțineți abonați și să vă dezvolți canalul. Dar cum vă promovați canalul de YouTube și cum obțineți mai multe vizionări? Începeți prin a participa la discuții în secțiunile de comentarii ale videoclipurilor altor persoane.

Comentând conținutul altor persoane va face mai probabil să revină și să comenteze la comentariul dumneavoastră, ceea ce va duce la o interacțiune sporită cu videoclipul dumneavoastră!

Dacă aveți nevoie de sfaturi sau sprijin, scrieți o postare în secțiunea de comunitate a canalului!

Prezentați alți YouTuber în videoclipurile dumneavoastră

Dacă doriți să vă promovați canalul de YouTube, unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face este să prezentați alți YouTuberi în videoclipurile dumneavoastră. Acest lucru nu numai că vă va prezenta canalul publicului său, dar va ajuta și la construirea de relații cu alți creatori de conținut. Pentru a găsi YouTuberi pe care să îi prezentați, căutați canale similare cu ale dumneavoastră în ceea ce privește subiectul sau stilul.

Apoi contactați-i pentru a face o colaborare. Nu numai că vor fi încântați să obțină mai multă expunere, dar probabil că vor distribui videoclipul odată ce acesta este live.

O altă modalitate de a colabora cu alți YouTuberi este intervievandu-i ca parte a seriei sau la sfârșitul unei postări pe blog. Doar asigurați-vă că îi anunțați din timp și obțineți consimțământul înainte de a publica!

Creați liste de redare pe baza fiecărui subiect video

Dacă doriți ca spectatorii să vizioneze mai mult de unul dintre videoclipurile dumneavoastră, facilitați-le prin crearea de liste de redare. În acest fel, ei pot viziona o mulțime de videoclipuri despre un subiect de care sunt interesați, fără a fi nevoiți să le caute. În plus, a avea liste de redare vă ajută să vă îmbunătățiți SEO. Iată cum să le creați.

1) Accesați Managerul video și faceți click pe Adăugați o listă de redare.

2) Dați un nume listei de redare.

3) Adăugați adresele URL individuale ale videoclipurilor.

4) Adăugați orice descriere care vă place (opțional).

5) Selectați dacă doriți sau nu ca lista de redare să fie publică sau privată.

6) Faceți click pe Salvare listă de redare când ați terminat.

7) Reveniți des, deoarece videoclipurile noi vor apărea automat în listele de redare după publicare!

Interacționează cu alți influenceri

Una dintre cele mai bune modalități de a vă promova canalul de YouTube este interacțiunea cu alți influenceri din nișa dumneavoastră. Acest lucru se poate face comentând videoclipurile lor, partajând conținutul lor și colaborând cu ei la proiecte.

Prin construirea de relații cu alți influenceri, nu numai că veți obține mai multă expunere pentru propriul canal, dar veți ajunge și la publicul lor și veți câștiga noi abonați.

Numele meu este Bogdan, un pasionat scriitor și explorator al cuvintelor, născut și crescut în vestul României. Cu o dragoste profundă pentru literatură și cultură, am călătorit prin lumea poveștilor de la o vârstă fragedă. Pe acest blog, împărtășesc gândurile și viziunile mele despre viață, artă, societate și multe alte domenii, invitând cititorii într-o călătorie prin cuvinte și emoții. Fiecare articol este o fereastră deschisă spre lumea mea interioară, reflectând pasiuni, visuri și întrebări. Sunt dedicat să creez conținut care să inspire, să educe și să provoace la reflecție, construind o comunitate de cititori pasionați și curioși. Vă invit să explorați împreună cu mine această lume a cuvintelor, unde fiecare poveste devine o aventură, iar fiecare idee un nou început.

Click pentru a plasa comentariul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nord VPN Black Friday
Surshark Promo

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google News - Zicala.ro

Trending